פורסם 2006 ביוני 1019 שנים קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף).הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים קנית זול קיבלת זולהסיכוי שהאל פסק הזה יחזיק מסך CRT מאד נמוךבכל מקרה אל פסק לא מחזיק יותר מ-10-15 דקות
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר קנית זול קיבלת זולהסיכוי שהאל פסק הזה יחזיק מסך CRT מאד נמוךבכל מקרה אל פסק לא מחזיק יותר מ-10-15 דקותא. הוא לא שליב. זה המחיר של גמאטרוניק ואדוויסג. אני לא מדבר על 10 דקות אני מדבר על 2 שניות
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אני יודע שה UPS שלי הוא של חברה טובה GAMATRONIC ואני יודע גם שאצלי אם אני מכבה את המסך אז הUPS חושב בגלל התוכנה שהוא בא איתה שמותקנת על המחשב, בכל מקרה הוא חושב שאני רוצה לכבות את המחשב אז הוא מכבה אותו בגלל שכיביתי את המסך.. התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שזה תמיד ככה (נו איפה זה שיגיד "עובדים עליך..." ? ) בכל מקרה הפתרון שאני מצאתי זה או לחבר את המסך לחשמל וככה גם יהיה פחות עומס על ה UPS וגם אם תכבה את המסך ה UPS לא יכבה אוטומטית את המחשב אפשרות שנייה היא לא להתקין את התוכנה שה UPS בא איתה אבל אז אם תהיה הפסקת חשמל ואתה לא תהיה בבית הUPS לא יכבה עד שיגמרו לו הסוללות וגם אז הוא יכבה את המחשב בפתאומיות ולא באופן מסודר... בכל מקרה אם זו הבעיה אצלך אני מקווה שזה יעזור לך ואם זו לא הבעיה אז...
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר לא התקנתי את התוכנה - זה קריטי? לא בקשר לכיבוי האוטומטי אלא להחזקה המינימלית של המחשב
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים כן אבל ברגע שהמצבר יגמר זה יהיה כמו הדמיה של קצר..בגלל של UPS שלך אין תקשורת עם המחשב שלך אז ברגע שיגמר לו המצבר הוא יצפצף כמו משוגע עד שהוא ייכבה בפתאומיות ויקח את המחשב שלך איתו..לכן כדי שתגדיר או דרך WINDOWS או דרך התוכנה של ה UPS את החיבור איתו, ביחד עם הכבל האפור הזה שמתחבר למחשב(חוץ מהכבל של החשמל) שכחתי איך קוראים לכבל האפור(נראה לי משהו עם 2)
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מוזר.יש לי גם אל פסק (חדש) מאותה חברה (Eitan Engineering), דגם כמעט מקביל שנקרא P650http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227הוא עובד בלי בעיות מחזיק מחשב סטנדרטי + מסך 17 CRT בסביבות 15 דקות ללא חשמל.אולי המכשיר פשוט פגום? עדיין יש אחריות? תממש אותה.אגב, התוכנה ממש לא קריטית אני עובד בלעדייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.