עבור לתוכן

ups נכבה מיד

Featured Replies

פורסם

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק

עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף).

הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל?

המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

פורסם

קנית זול קיבלת זול

הסיכוי שהאל פסק הזה יחזיק מסך CRT מאד נמוך

בכל מקרה אל פסק לא מחזיק יותר מ-10-15 דקות

פורסם
  • מחבר

קנית זול קיבלת זול

הסיכוי שהאל פסק הזה יחזיק מסך CRT מאד נמוך

בכל מקרה אל פסק לא מחזיק יותר מ-10-15 דקות

א. הוא לא שלי

ב. זה המחיר של גמאטרוניק ואדוויס

ג. אני לא מדבר על 10 דקות אני מדבר על 2 שניות

פורסם

אם אל פסק לא מחזיק הוא לא מחזיק פחות זמן אלא נופל מייד

פורסם

אני יודע שה UPS שלי הוא של חברה טובה GAMATRONIC

ואני יודע גם שאצלי אם אני מכבה את המסך אז הUPS חושב בגלל התוכנה שהוא בא איתה שמותקנת על המחשב, בכל מקרה הוא חושב שאני רוצה לכבות את המחשב אז הוא מכבה אותו בגלל שכיביתי את המסך..

התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שזה תמיד ככה (נו איפה זה שיגיד "עובדים עליך..." ? )

בכל מקרה הפתרון שאני מצאתי זה או לחבר את המסך לחשמל וככה גם יהיה פחות עומס על ה UPS וגם אם תכבה את המסך ה UPS לא יכבה אוטומטית את המחשב

אפשרות שנייה היא לא להתקין את התוכנה שה UPS בא איתה אבל אז אם תהיה הפסקת חשמל ואתה לא תהיה בבית הUPS לא יכבה עד שיגמרו לו הסוללות וגם אז הוא יכבה את המחשב בפתאומיות ולא באופן מסודר...

בכל מקרה אם זו הבעיה אצלך אני מקווה שזה יעזור לך ואם זו לא הבעיה אז... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי את התוכנה - זה קריטי? לא בקשר לכיבוי האוטומטי אלא להחזקה המינימלית של המחשב

פורסם

להחזיק הוא יחזיק עד שהמצבר שלו ייגמר

פורסם

כן אבל ברגע שהמצבר יגמר זה יהיה כמו הדמיה של קצר..בגלל של UPS שלך אין תקשורת עם המחשב שלך אז ברגע שיגמר לו המצבר הוא יצפצף כמו משוגע עד שהוא ייכבה בפתאומיות ויקח את המחשב שלך איתו..לכן כדי שתגדיר או דרך WINDOWS או דרך התוכנה של ה UPS את החיבור איתו, ביחד עם הכבל האפור הזה שמתחבר למחשב(חוץ מהכבל של החשמל) שכחתי איך קוראים לכבל האפור(נראה לי משהו עם 2)

פורסם

מוזר.

יש לי גם אל פסק (חדש) מאותה חברה (Eitan Engineering), דגם כמעט מקביל שנקרא P650

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227

הוא עובד בלי בעיות מחזיק מחשב סטנדרטי + מסך 17 CRT בסביבות 15 דקות ללא חשמל.

אולי המכשיר פשוט פגום?

עדיין יש אחריות? תממש אותה.

אגב, התוכנה ממש לא קריטית אני עובד בלעדייה.

פורסם
  • מחבר

הוא חדש מהאריזה רק רציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני יכול לנסות

פורסם

[ltr]did you try with the monitor off?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שוב והכל בסדר כנראה שהוא לא נטען מספיק בהתחלה

תודה לעוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים