עבור לתוכן

נייד ב-3.5k

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה למחשב נייד לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט. משמע עבודה משרדית בסיסית.

המחיר - שמתי לב שרוב הניידים עולים לפחות 4 אלף. אני מעוניין במחשב זול ככל האפשר, אפילו 3 אלף, אבל ברור לי שיתכן ואאלץ להתפשר במחיר.

אשמח לכל עצה כי נושא הניידים לא שופע עצות כמו השולחניים

פורסם

תן קצת יותר פרטים, האם אתה זקוק לרשת אלחוטית (יש כאלה שעדיין נמכרים בלי!), האם משקל חשוב? האם המחשב יהיה נייד או נייח רוב הזמן?

וגם כמובן, מהחיפוש שלך מה מצאת עד כה?

פורסם

המחשב הנייד החדש הזול ביותר שאני מכיר בעל פלטפורמה יחסית מודרנית הוא ה-Lenovo C100.

יש ב-KSP ב-3485 ש"ח:

http://www.ksp.co.il/habit.php?made=ibm

הראשון ברשימה.

אין בו שום דבר מיוחד יותר מדי מעבד סלרון M 1.5 סביר, 256 מגה זכרון שיתכן ותרצה לשדרג אותם. מסך 15" סטנדרטי.

הוא זול, אבל למרות הכל הוא מותג ולא הרכבה מקומית.

פורסם
  • מחבר

כיוון שאני סטודנט תפרן החלטתי לכוון למחשבי יד שניה. אני אציג כמה אפשרויות שמצאתי ואשמח לחוות דעת על מה הכי כדאי:

1. מחשב נייד IBM T23 מפרט:פנטיום 3 ,1130מגהרץ , 20 גיגה דיסק,זיכרון 512מגה, מסך 14, כונן DVD-CDRW ,מודם,רשת ב-1900 ש"ח

2. מחשב נייד מעבד 1.8GB זכרון- 256 MB , דיסק קשיח-40 GB , כולל DVD , במצב מעולה. של חברת COMPAC ב-2000 ש"ח

3. מחשב נייד compaq presario עם מעבד פנטיום 4 2.4Ghz מסך 15" 512MB זיכרון 60GB הארד דיסק וכרטיס רשת אלחוטי 3COM , צורב DVD כלול ב- 2000 ש"ח

אני מתכוון לשדרג כל מחשב ל-512 מגה זיכרון. אין הכרח בכרטיס רשת אלחוטי.

חוב לציין שהמחשב הוא בעיקר לשימוש בבית, כך שהוא יכול להיות שמן וכבד.

מה נראה כשתי האפשרויות המובילות מתוך הרשימה?

אני מניח שחסרים פרטים אז אם יש נקודות שחשוב לברר ולשים עליהם דגש תגידו לי מה הם.

thx

פורסם

לא הייתי קונה מחשב נייד משומש במחיר כזה... הם נוטים להתקלקל יותר מהר ממחשבים רגילים ואחריות על משומשים כבר אין..

פורסם

אם הוא מיועד בעיקר לשימוש בבית ואין כוונה לנייד אותו, וכפועל יוצא זמן סוללה אינו חשוב אני מניח שאופציה מספר 3 תהיה הכי זריזה.

מומלץ לספק מפרט שלם של המחשב ולא חלקי בלבד.

מצד שני, אם הוא עתיד להשאר בבית, מדוע לקנות מחשב נייד?

פורסם

מצטרף לשאלה. ב 2K אפשר למצוא יופי של נייח חדש מהניילונים שיספיק לאותן משימות בדיוק.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני בוחר בנייד היא שאין לי מקום למחשב נייח בבית, זה גדול מדי.

בנוגע למחירים - אז זה סדר גודל של מחירים של משומשים, אני לא ראיתי מחשבים כאלו עולים פחות מ-1800.

איפה ב-2k אני אמצא מחשב נייח עם מסך?!

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=159

בעמוד הראשי זה אפילו מופיע ב 1890 ש"ח. לא יודע למה זה מחיר אחד בעמוד של המוצר. אבל אלו המחירים היום. לדעתי להשקיע בנייד סכום של 2000 שקל יצור רק אכזבה או בגלל ביצועים או בגלל נוחות השימוש בעבודה ממושכת.

אין במוצר שנתתי לך כל המלצה. מדובר רק במשהו שמצאתי בחיפוש פשוט. יש עוד מערכות כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים