עבור לתוכן

אני צריך SOCKET לרכיב SMT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לא בטוח שיש כזה דבר, אבל אולי כן

הזמנתי מחול מיקרו מעבד של חברת MICROCHIP שנקרא PIC24, זהו רכיב SMT קטן בעל 64 רגליים, 16 בכל פינה .

אני מעוניין בסוקט, וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר גדול, שיקלוט את הרכיב, ואת הסוקט אוכל להלחים בקלות לתוך מעגל שקולט רכיבי THROUGH HALL, שבהם הרגליים עוברות דרך הלוח, מולחמות, ומקוצצות בהתאם, או סוקט לWIRE WRAP, שהוא בעל אותו רעיון, רק עם רגליים הרבה יותר ארוכות.

איפה, אם בכלל אפשר להשיג סוקט כזה, חבל לי להרוס את הרכיב בנסיון להלחים את הרגליים הקטנטנות, אין לי ציוד מתאים בבית כמובן להלחים רכיב שכזה, וגם אין לי על מה להלחים אותו

תודה מראש :)

פורסם

הטכנולוגיה של SMT נועדה בתכנון לחסוך את השימוש בתושבות. כדי לחסוך קידוח חורים ולהקל על תכנון מעגל רב שכבתי.

אז אני מאוד מקווה שהזמנת רכיב במארז מסוג PLCC שמאפשר התאמת תושבת (משהו שדומה לרכיבי ה BIOS). כמובן שתצטרך ללכת לחנות ולהתאים תושבת או שאם אתה יודע במדויק את סוג המארז (Package) אז אתה יכול להזמין תושבת מתאימה.

אם הזמנת רכיב במארז עם רגליים, לא תמצא תושבת כי הרגליים שטוחות ומתאימות להלחמה על משטח ולא לתושבת.

אני מניח שעם רגש בידיים ועם ראש מלחם דק במיוחד תצליח בכל זאת להלחים אותם ללוח.

פורסם
  • מחבר

יש אולי תושבת שאני יכול להלחים את הרכיב אליה?

כמו ממיר, אני מלחים את זה לחתיכת PRINT והPRINT מכיל רגליים של THROUGH HALL

פורסם

להלחים smt זה סיפור אם אין לך מלחמים מיוחדים. אם סבלנות ומלחם דק אולי, אני לא היתי לוקח סיקון שחלילה חימום יתר של הרכיב והלך פיפונט :kopfpatsch:

פורסם

יש אולי תושבת שאני יכול להלחים את הרכיב אליה?

כמו ממיר, אני מלחים את זה לחתיכת PRINT והPRINT מכיל רגליים של THROUGH HALL

אם כבר להלחים ללוח ודי. למה צריך להלחים לתושבת. האם אתה יודע כבר מה סוג המארז של הרכיב שלך (רמז, SMT זה לא סוג מארז!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים