עבור לתוכן

אתגר לחברי הפורום - מחשב מוכן לקונרו.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סינית. :P

זה רלוונטי לי?

עדיין כדאי ללכת על זה? (לא יודע לאיזה כיוון לקחתם את זה והאם יש כאן עדיין חילוקי דעות)

חנויות שאני מדבר איתן לא מבינות כלום. למוכרים אין מושג על מה אני מדבר כשאני שולף את המילה "קונרו". אז מה שחשוב לי זה להתעקש ולבדוק שזה 304 REV, נכון? אם זה קיים - זה מה שאני צריך? יש עוד משהו להקפיד עליו? לא רוצה שידפקו אותי.

• תגובות 57
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחנויות שכונתיות אין סיכוי שידעו על מה אתה מדבר. אבל בחנויות שמכבדות את עצמם עם מגוון מוצרים - בטוח יש להם שם מאחורה איזה טכנאי שמבין עניין.

פורסם
  • מחבר

מארז איכותי ATX מהודר + USB

לוח אם INTEL Glenwood D975XBXLKR

מעבד INTEL BX80553930 3GHz

זיכרון פנימי DDR II 667MHz 1GB PQI Turbo

דיסק קשיח W.D. SATA II 1600GB

כוננים דיסקטים 1.44 + כונן DVDR-W

כרטיס רשת וקול מובנה: רשת 1GB, קול 6 ערוצים

כרטיס מסך GeForce PCX6200TC 256MB

מקלדת חצי ארגונומית + עכבר אופטי סט Quantum

סה"כ לפני מע"מ במחיר: 950 $

תוספת עבור 1GB זיכרון נוסף במחיר: 99 $

הפרש לדיסק קשיח 250MB במחיר: 30 $

לא קצת יקר? את המעבד אני לא מכיר. זה DUAL CORE? אם לא אז זה באמת יקר מאוד. דעתכם?

פורסם

זה מעבד כפול ליבה - D930...

הוא עולה 1300-1400 ברוב החנויות

פורסם

סינית. :P

זה רלוונטי לי?

עדיין כדאי ללכת על זה? (לא יודע לאיזה כיוון לקחתם את זה והאם יש כאן עדיין חילוקי דעות)

חנויות שאני מדבר איתן לא מבינות כלום. למוכרים אין מושג על מה אני מדבר כשאני שולף את המילה "קונרו". אז מה שחשוב לי זה להתעקש ולבדוק שזה 304 REV, נכון? אם זה קיים - זה מה שאני צריך? יש עוד משהו להקפיד עליו? לא רוצה שידפקו אותי.

אתה חייב rev 304. לא להתפשר על זה.

מארז איכותי ATX מהודר + USB

לוח אם INTEL Glenwood D975XBXLKR

מעבד INTEL BX80553930 3GHz

זיכרון פנימי DDR II 667MHz 1GB PQI Turbo

דיסק קשיח W.D. SATA II 1600GB

כוננים דיסקטים 1.44 + כונן DVDR-W

כרטיס רשת וקול מובנה: רשת 1GB, קול 6 ערוצים

כרטיס מסך GeForce PCX6200TC 256MB

מקלדת חצי ארגונומית + עכבר אופטי סט Quantum

סה"כ לפני מע"מ במחיר: 950 $

תוספת עבור 1GB זיכרון נוסף במחיר: 99 $

הפרש לדיסק קשיח 250MB במחיר: 30 $

לא קצת יקר? את המעבד אני לא מכיר. זה DUAL CORE? אם לא אז זה באמת יקר מאוד. דעתכם?

מאיפה המפרט?

פורסם
  • מחבר

המפרט הוא מ-GS COMPUTERS. יכול להיות שיש איזו קרבה משפחתית ולכן אקבל הנחה. לגבי הלוח אם - זה מה שאני צריך, נכון? זה הרי מה שהמלצתם לי עליו. לא כתוב כאן 304 רוו, אבל זה הדגם שבו זה כלול, לא?

המעבד, לפי מה שכתבתם, עולה המון יחסית, כי אני רציתי להשקיע רק כמה מאות שקלים. מה שאני חושש זה שללוח אם הזה אפשר רק מעבד כזה שעולה הרבה. האם זה נכון? האם אפשר להתאים ללוח אם הזה מעבד 805 D או שהוא פשוט לא מתאים לתושבת?

בקיצור - איזה מעבד הכי זול אני יכול להתאים, אם אני לוקח את הלוח הזה?

פורסם

תשמע שניה, אתה פשוט מסתבך... הבאנו לך כבר מלא מפרטים, למה אתה צריך עוד? מה שאינטגרל הביא לך זה בדיוק מה שאתה הבאת רק עם כרטיס מסך טיפלה יותר חזק ומעבד מינימלי כמו שביקשת...

פורסם
  • מחבר

צודק, אני מסתבך. אבל זה רק בגלל שאני לא כל כך מבין, ומצד שני רוצה להיות בטוח שזה מה שאני צריך. אז אני אצמצם את השאלות.

בעצם רק שאלה אחת (וחצי):

האם הלוח ששמו לי (GLENWOOD) הוא לוח שתומך בקונרו (כי אמרתם משהו על 304 רוו, וזה לא רשום במפרט, אבל אולי אין צורך לכתוב את זה וזה משתמע מהדגם)?

ועוד חצי שאלה - ה-850D יעבוד על הלוח הזה, כן?

וזהו, אני רשמית מפסיק להטריד אתכם. :)

פורסם

805D יתאים ללוח. אתה פשוט צריך לוודא עם המוכר שזה רוו 304.

פורסם

ואם המוכר לא יודע אז שיברר, ואם גם את זה הוא לא יכול לעשות, אז תמצא לעצמך חנות אחרת..

פורסם
  • מחבר

מצטער מצטער מצטער אבל יש לי עוד שאלה אחרונה...

אני מבין כי המארז והספק והמאוורר חשובים לא פחות משאר הרכיבים. האם זה קריטי עבורי אם אני לא עושה OC? בעתיד אשדרג לכרטיס מסך טוב בהרבה ומעבד קונרו. האם אני צריך לחשוב על ספק בעל הספק מסויים או שהסטנדרטי יספיק לי? מה לגבי גוף קירור?

הצעתם לי סוגים מסויימים, אבל מכיוון שאני קונה מחנות אחת ספציפית לא בטוח שיש להם את הדגמים הללו. אם כך, ובקיצור - על מה אני צריך להקפיד כשאני מבקש ספק וגוף קירור? על אילו תכונות?

ותודה! ותודה! ועוד תודה!

פורסם

ספק מכל חברה מוכרת כמו FSP, HEC, OCZ, ENERMAX, TOPOWER ועוד ועוד ועוד...

ספק מחברה לא מוכרת לא מומלץ...

הכי טוב שתרשום פה את הדגם שהחנות הציעה לך ונגיד לך אם זה טוב או לא.

פורסם

אני מבין כי המארז והספק והמאוורר חשובים לא פחות משאר הרכיבים. האם זה קריטי עבורי אם אני לא עושה OC? בעתיד אשדרג לכרטיס מסך טוב בהרבה ומעבד קונרו. האם אני צריך לחשוב על ספק בעל הספק מסויים או שהסטנדרטי יספיק לי? מה לגבי גוף קירור?

הצעתם לי סוגים מסויימים, אבל מכיוון שאני קונה מחנות אחת ספציפית לא בטוח שיש להם את הדגמים הללו. אם כך, ובקיצור - על מה אני צריך להקפיד כשאני מבקש ספק וגוף קירור? על אילו תכונות?

ותודה! ותודה! ועוד תודה!

ספק חשוב גם אם אתה לא עושה OC- תחפש קצת בפורום, וגם קצת בפורומים בחו"ל- על אנשים שספק כוח שרף להם רכיבים/גרם לחוסר יציבות. תחפש בפורם נפתחו על זה כבר מיליוני תרדים. לא ברור מה זה הספק הסטנדרטי?!? אם הכוונה לספק ג'נרי- אז לא טוב בכל מקרה. כ.מסך חזקים דורשים הרבה חשמל לכן צריך לקחת את זה בחשבון כשקונים ספק.

לגבי גוף קירור- אתה יכול להשאר אם הקירור סטוק של אינטל ו"לא יקרה לך כלום", הבעיה היא שהוא מרעיש (אם זה מפריע לך), ויכולת הקירור שלו לא משהו, במיוחד אם אתה גר באילת או משהו ;D. (אני לא יודע מה פיזור החום של הקונרו). אתה יכול להסתפק בו או לקחת קירור חביב ושקט ב 60-100 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים