עבור לתוכן

IRIVER PMC 120

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455

משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף

הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

פורסם

לא להתקרב למוצר הזה קיבל 4 מתוך 10 בביקורות

לא יודע להראות שום פורמט של סרטים חוץ מאיזה משהו מוזר של מיקרוסופט והבנתי שגם זה בעייתי.

פורסם

לדעתי זה טעות במחיר, באייריבר מצהירים שהוא עולה 400 דולר, אז אחרי מע"מ מיסים והכל זה צריך לעלות הרבה יותר.

פורסם

זה ברור שאם תקנה את זה באתר החברה זה יעלה הרבה יותר ....

כאשר זה יוצא לסיטונאי הם מקבלים מחירים זולים בהרבה !! וכך זה עובר את כל השרשרת אז המחיר נכון ...כי ככה זה באמת עולה ...

1500 שח ויש גם בפחות אני מאמין !(1400)

פורסם

זה ברור שאם תקנה את זה באתר החברה זה יעלה הרבה יותר ....

כאשר זה יוצא לסיטונאי הם מקבלים מחירים זולים בהרבה !! וכך זה עובר את כל השרשרת אז המחיר נכון ...כי ככה זה באמת עולה ...

1500 שח ויש גם בפחות אני מאמין !(1400)

אז בוא אני יגיד לך שהמחירים שהחברה מצהירה עליהם הם המחירים המומלצים לצרכן.

עכשיו, במחירה מסחרית של מאות או אלפי חתיכות, המחיר זול יותר, אבל אל תחשוב שהוא זול בכל כך הרבה.

ההפרש מתבטא כאשר מוכרים את החתיכות.

עכשיו, 400 דולר שהחברה אומרת שווים ל1800 שקלים בערך. בתוספת של מכס, מע"ם ומיסים שונים המוצר מגיע למחיר של בערך 2200 ש"ח.

אף חנות לא תוכל להרוויח אם היא תמכור את הנגן ב1500 או אפילו ב1400- כמו שאמרת, כי זה אומר שהיא צריכה לקנות אותו בפחות-כדי להרוויח משהו.

תסכים איתי שזה לא הגיוני.

***הנגן הזה לא מיוצר יותר, יכול להיות שזה מהעודפים של החברה או של החנות, ובגלל זה זה זול בכזו צורה משמעותית.

פורסם

אתה צודק ולא צודק ...

כל מה שאמרתה נכון ... אבל יש פעמים שהחברה מעוניינת ליצור ריקון של המחסנים והם מוכרים מוצרים במחירים נמוכים מן הרגיל ...

למשל מחיר של אוזניות מסוימות עולה 400 דולר והדילר קיבל עליהם מחיר מיוחד במידע והוא מבצע מחירה מסוימת אז הוא יכול לקבל אותם גם במחיר של 100 ואף 150 דולר פחות !... (אני יכול לתת לך דוגמא לכזה מצב ועוד מוצר חדש !)...

אז פה זה לא ככה אבלל כמו שאמרתה המוצר הזה כבר הרבה זמן בשוק ! (לא יודע כמה הוא הצליח ממש ) אבל יכול ליהיות שהחברה רוצים לרוקן מחסנים לך תדע !...

לפני חודש חודשיים אני לא זוכר ממש גם BUG עשה מחיר יפה כזה קצת יותר אבל גם ...

פורסם

הנגן הזה גרוע

תן עוד אלפיה וקח משהו נורמלי למרות שזה לא קצת כסף...

העניין הוא שהוא ממש גרוע וזמן סוללה עלוב מאוד

וזה כמעט בטוח ריקון מחסנים כי לא קונים אותו אז מוכרים בזול כדי להיפתר ממנו

פורסם

במתיר של 1000 ש"ח הוא שווה מאוד, אחרת לא כדאי להתעסק איתו בכלל!!

יש לך בעוד 500 ש"ח את creative vision 30g

פורסם

בעוד 150 שקל אתה משיג X5L עם 35 שעות ניגון...

פורסם

לא הייתי ממלית על X5L

פורסם

וזה למה?

הוא יותר טוב מהPMC למרות שהם לא קשורים

הPMC זה סתם נגן עתיק ודפוק

לא מבין למה הם יצרו את הPMP ואת הPMC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים