פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....)אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ?אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים בנוגע לוידאו לוג'יק...נדמה לי מאקרוט אמר הצליל הגבוהה שלהם לא מדוייק במיוחד, אני אישית מאוד אוהב אותם.יש לך את האזטק שאמורים להיות מעולים, יש לך את הביקורות ואתר ויש את HUBER שיכול לספר לך עליהם מיד ראשןנה (רכש אותם).אם תחליט לוותר על סנטר יש לך את הATP4 (לא טעות,4) המעולים מבחינת צלילים ועיצוב.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר אני לא רוצה לוותר על הסנטר לאיזה מערכת רמקולים יש איכות צליל יותר טובה?לאזטק או לוידאולוג'יק ?הם יהיו בעיקר למוזיקה ולמשחקים
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מחבר אני לא רוצה לוותר על הסנטר לאיזה מערכת רמקולים יש איכות צליל יותר טובה?לאזטק או לוידאולוג'יק ?הם יהיו בעיקר למוזיקה ולמשחקים
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים מחבר אז כדאי לחכות להם ?כיאלו אין שום דבר בטווח מחיר שווה לי לקנות במקומם עם איכות עדיפה ?
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים לדעתי, בינתיים תשאר עם האזטק...ותחסוךאני לא חושב שהם בלתי נסבלים או משהו שמכריח אותך להחליף אותם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.