עבור לתוכן

שאלות לגבי טכנולוגיות עתידיות של AMD.

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD:

1. מה זה K8L לעזאזל?

2. מה זה 4X4 לעזאזל?

תודה מראש לעונים.

פורסם

1. שיפור לפלטפורמה הקיימת שהיא K8. נמצא דיי רחוק באופק

2. חיבור שני מעבדים כפולי ליבה על לוח אחד עם שני סוקטים. עדיין לא באופק

פורסם

בסוף השנה הם מתכוונים להוציא את K8L. למה זה לא באופק?

פורסם
  • מחבר

ומה אמורים להיות הביצועים של שניהם ביחד לקונרו ולקנסטפילד???

ומה חדש בשני מעבדים כפולי ליבה על אותו לוח? opteron כבר היום עושים את זה, לא? חוץ מזה שזה יטיס עלויות...

פורסם

סביר להניח שה K8L יהיה יותר טוב מקונרו אבל זה עוד חצי שנה וכנראה יהיה לו מחיר גבוהה יחסית לקונרו.

פורסם

בסוף השנה הם מתכוונים להוציא את K8L. למה זה לא באופק?

רבעון ראשון 2007

זה אומר 6-9 חודשים

וגם זה לא סגור

פורסם

יכול להיות שאני לא מעודכן, אבל ה-K8L מרובע הליבות אמור לצאת ב-Q3 של השנה הבאה וגרסאת הכפול ליבה של K8L אמור לצאת מתישהו ב-Q2. זה הופך את זה לשנה בערך מעכשיו רק לכפול ליבה...

ה65NM הראשון של AMD שאמור לצאת בסוף השנה\תחילת השנה הבאה הוא K8 משופר קצת, אבל עדיין K8.

ה-K8L יהיה שיפור דרסטי ביחס ל-K8.

פורסם

הK8L יהיה גם לDesktop ולא רק לשרתים? מעבר לשיפורים ה"קטנים" והנרחבים שלו, האם השיפור הגדול ביותר בביצועים מושג באמצעות שיפור ביצועי הFloating Point?

פורסם

כן וכן

למרות שזה הכל הצהרות, שום דבר לא סגור לא חתום ולא בטוח

אפילו ES בחוץ אין

פורסם

ה k8L יהיה AM2?

כי אם כן אני מעדיף לקנות עכשיו מחשב סמפרון ולהשאר איתו עד שיצא

פורסם

מצטער על השאלה אבל אני לא כמוכם ולא עבדתי 20 שנה בהי טק אז תענו כאילו אתם מדברים עם מישהו אוטיסת בבקשה (בלי כינויים ביטויים קיצורים או אמרות מקצועיות) :nono: :s05:

לא הבנתי מתי יוצא המעבד הכפול ליבה (שתי מעבדים בתאכלס) של AMD

ועוד שאלה אם אני ישים לזה את הכרטיס מסך הכי חזק בשוק האם זה יהיה יותר חזק מה PS3!!!! :eek2: :ylsuper:

כי עד שלא יוצא מחשב יותר חזק מה PS3 אני לא קונה מחשב חדש (למה שלי סבבה לכרגע :silly:)

פורסם

מעבדי כפולי ליבה של AMD יצאו לפני שנה :nixweiss:

פורסם

לגבי ה-4X4 סגן נשיא של AMD מדבר ב-Tom's על הנושא:

http://media.tomshardware.com/video/computex_2006/computex2006_amd_interview2.wmv

בקיצור מלבד חיבור של שתי מעבדים על הלוח או יותר נכון 4 ליבות (ובעתיד 8 ) הוא מדבר על האפשרות של לשים מעבד פיזיקאלי שיתאים לתושבת של המעבד הנוסף (עכשיו, זה רעיון מנצח).

פורסם

סוף העולם פיצוץ :xyxthumbs::yelclap::hat: אבל עוד כמה אלפי שנים נראה לך המחשבים האלו ירדו לרמה של 5000 ש"ח :kopfpatsch::jump:

פורסם

לגבי ה-4X4 סגן נשיא של AMD מדבר ב-Tom's על הנושא:

http://media.tomshardware.com/video/computex_2006/computex2006_amd_interview2.wmv

בקיצור מלבד חיבור של שתי מעבדים על הלוח או יותר נכון 4 ליבות (ובעתיד 8 ) הוא מדבר על האפשרות של לשים מעבד פיזיקאלי שיתאים לתושבת של המעבד הנוסף (עכשיו, זה רעיון מנצח).

נתח השוק המצומצם שיצרוך מוצר כזה (AMD מהווה רק רבע משוק המחשבים האישיים - זאת אומרת בקירוב רק 25% מהשוק של צרכני מנוע פיזיקלי שגם ככה צפוי להיות שוק מצומם + חיתוך נוסף עם רוכשי פלטפורמת ה 4X4) וההשקעה הנוספת בהעברת מנוע פיזיקלי לתושבת המעבד והתאמתו לעבודה עם פרוטוקול HT עשוי להרחיק חברות מליישם את הרעיון בזמן הקרוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים