פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה.הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order.תודה.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר כבר יש ביקורות?האם כדיי לקנות מעבד עכשיו, או לחכות לדור הבא בעוד 3 חודשים? נכון לעכשיו, intel או amd?אני חושב שביקורות יענו על השאלות האלה.ותודה רבה.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים כבר יש ביקורות?האם כדיי לקנות מעבד עכשיו, או לחכות לדור הבא בעוד 3 חודשים? נכון לעכשיו, intel או amd?אני חושב שביקורות יענו על השאלות האלה.ותודה רבה.יש לך מיפרט ביכלל לא רע אני בימקומך היתי משדרג רק כרטיס מסך כרגע וקונה מחשב חדש רק עוד שנה שנתיםההבדל בביצועים המורגשים הוא זניח להיום בין המעבד שלך לקונרו או כפול ליבה של AMD תהבדלים הגדולים תיראה בבנצים ובהרצת כמה תוכנות ביחדככה שלדעתי כדי לך ליסחוב אם ה3200 עד שהוא באמת יתישן
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר יש לך מיפרט ביכלל לא רע אני בימקומך היתי משדרג רק כרטיס מסך כרגע וקונה מחשב חדש רק עוד שנה שנתים ההבדל בביצועים המורגשים הוא זניח להיום בין המעבד שלך לקונרו או כפול ליבה של AMD תהבדלים הגדולים תיראה בבנצים ובהרצת כמה תוכנות ביחד ככה שלדעתי כדי לך ליסחוב אם ה3200 עד שהוא באמת יתישן תודה על הביקורת ת'אמת שאלתי בשביל ידע כללי. אני אבדוק בדיון המרוכז. וד"א, אני כן מתכוון להחליף כמה דברים במחשב: זכרונות (ל-2GB, ומשהו לא ג'נרי כפי שיש לי עכשיו), כרטיס מסך כמו שאמרת (7900GT), וספק כוח (יש לי כרגע 420W של TharmalTake, שכנראה יוחלף ל- OCZ ModStream 520W). עוד ברשימת הקניות (אבל פחות חשובים): מסך LCD (ViewSonic VX922), ומארז (Antec P160W). ובכל זאת, תודה לשניכם, אשרכם .
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני לא יודע איך המחירים על הכרטיסים האלה בארץ אבל הRADEON X1800XT יותר זול בחול, ויותר מהיר מה-7900GT.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים את הספק הייתי שוקל פעמיים ושלושיש עדיפים עליו בתקציביאפשר לך אפילו לשים זכרונות יותר טובים (אולי אפילו 800MHz לך תדע)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר את הספק הייתי שוקל פעמיים ושלוש יש עדיפים עליו בתקציב יאפשר לך אפילו לשים זכרונות יותר טובים (אולי אפילו 800MHz לך תדע) אני לא בקטע של OverClocking , ולפי מה שאני יודע, אין לי צורך בזכרונות שהם מעל לתדר של 400Mhz (אלא אם כן יש לי DDR2, מה שלא יכול להתקיים עם הפלטפורמה הנוכחית שברשותי). אם אני טועה, תקנו אותי. כשאני אגיע לשעת קניית החלקים, תהיו בטוחים שאני אתייעץ בפורום, אפילו שלוש פעמים אם צריך ;D.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר AM2 לא עובד עם DDRקונרו כמעט ולא ישולב עם DDRדיברתי על המחשב הנוכחי שלי.ומכיוון שאני לא עושה OC אין לי צורך ביותר מ-DDR PC-3200.אני טועה?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר ליאור, זה או שאני לא מבין אותך, או שאתה לא מבין אותי. "יאפשר לך אפילו לשים זכרונות יותר טובים (אולי אפילו 800MHz לך תדע)" אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב הנוכחי שלי (שלא יכול לתמוך ב-DDR2, שהמהירות כניסה שלו היא 667Mhz, מהירות אופטימלית). המהירות האופטימלית של DDR1 היא 400Mhz, וזכרונות בתדרים יותר גבוהים לא יעזרו לי כי אני לא עוסק ב-OC. פה שאלתי אם אני טועה או לא? האם זכרונות DDR1 בתדרים יותר גבוהים מ-400Mhz, מועילים למי שאינו עוסק ב-OC? מקווה שהבנת אותי
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים ליאור, זה או שאני לא מבין אותך, או שאתה לא מבין אותי. "יאפשר לך אפילו לשים זכרונות יותר טובים (אולי אפילו 800MHz לך תדע)" אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב הנוכחי שלי (שלא יכול לתמוך ב-DDR2, שהמהירות כניסה שלו היא 667Mhz, מהירות אופטימלית). המהירות האופטימלית של DDR1 היא 400Mhz, וזכרונות בתדרים יותר גבוהים לא יעזרו לי כי אני לא עוסק ב-OC. פה שאלתי אם אני טועה או לא? האם זכרונות DDR1 בתדרים יותר גבוהים מ-400Mhz, מועילים למי שאינו עוסק ב-OC? מקווה שהבנת אותי בקשר לזכרונות, אני דיברתי על מערכת חדשה ולא על הנוכחית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.