פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני קונה מחשב מאתר המבצעים של קיי אס פי עכשיו זה המחשב ואני רוצה לציין שאני משדרג את הכרטיס מסך ל7600 ג'י אס וגם משדרג למסך אל סי די וכל המחשב יוצא לי 4500 אלף שזה התקציב שלי כולל מסך אל סי די ואני חושב ש4500 אלף מחשב כולל מסך אל סי די אני לא ימצא מחשב יותר טוב מזה.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 919 שנים המחשב שלך לא מאוזן.ספק גנרי, רק 512 זכרון, כרטיס מסך לא משהו.איזה LCD הציעו לך? חי מיי או זבל אחר?שלא לדבר על המקלדת, העכבר והרמקולים המאפנים.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אחלה מחשב במחיר הזהולפי דעתי שטויות הכרטיס מסך הוא בסדר גמור רק שים גי'גה זיכרון ותחליף ספק כך זיכוי על המקלדת עכבר והרמקולים ותוסיף לך איזה קירור למעבד ואתה מסודר
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אה, כן.שים 7600GT במקום GS, שווה את המאתיים שקל הפרש.שים גם ספק רציני כמו שהמליצו לך.ועוד סטיק של זכרון...חוץ מזה נראה בסדר.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים שטויות המחשב סבבה לגמריי בהחשב למחירתוסיף עוד סטיק של זיכרון קח את המארז:Compucase CI-6A21 400wואם תוכל תוסיף 200 שקל לgtויש לך אחלה של מחשבקח זיכוי על הציוד ההקפי הזה הוא לא שווה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים לכל הנובים שמדברים שטויות. אם תמשיכו להטעות אנשים, לא תוכלו להגיב פה בפורום.1) למשחקים קודם כל כרטיס מסך טוב ו 1 גיגה זכרון. אחרי זה המעבד. לכן, המפרט מאוד לא מאוזן.2) לא שמים ספק גנרי.3) לא קונים מקלדות ועכברים ב 20 שקל, ולא רמקולים סוג י'.4) לא קונים חי מיי או וון טון כשבעוד כמה שקלים יש LG, מסמסונג וכדו'...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים דבר ראשון דיברתי על המחשב ואם תראה מה שרשמתי כתבתי לו להוסיף עוד סטיק זיכרון שיהיה לו גי'גה ואם הוא יכול להוסיף 200 שקל ל gtלמרות שהגי' אס לפי דעתי כרטיס נחמד מאודושיחליף ספק לא דיברתי בכלל על המסך
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אם המפרט לא מאוזן, הספק גנרי ומסכן את המערכת, הציוד ההיקפי סוג י', המסך סוג ב' ויש רק 512 זכרון - אז אי אפשר להגיד לבן אדם שהמפרט סבבה. חוצמזה, שלא התייחסיתי ספציפית אליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.