עבור לתוכן

מה קורה לRockstar

Featured Replies

פורסם

טובעים אותם?

תגידו לי מה זה אומר כי אני לא יודע אנגלית טוב בבקשה.

גם העברית לא משהו. :-X

פורסם

כן ואני חושב שכבר מספר פעמים הם נפלו על ההוט קופי הזה.

פורסם

HOLY F*CK

ruling would impose $11,000 fine "per violation"--which could potentially mean for each game sold.

מה הם דפוקים?!?!?!גזירה כלכלית כזו של ביה"מש יכולה למוטט את TAKE TWO :s07:

לאלו שלא יודעים אנגלית,מה שזה בעצם אומר:

טייק 2 תאלץ לשלם כנס של 11,000 דולר על כל עבירה...כלומר-זה אומר שהם יצטרכו לשלם 11,000 דולר קנס על כל עותק של המשחק שנמכר...[בעותקים שבהם הHOT COFFEE היה עדיין פעיל]

אם נצטרך לסכם את זה-החברה תאלץ לשלם קנס של 79 מליון דולר

מצטער להגיד לכם,אבל מי בכלל יכול לא לפשוט את הרגל [פרט למיקרוסופט ולעוד כמה יצרניות גדולות] אחרי הפסד כזה עצום???? [הפסד שאין בו שום אפשרות לרווח או הכנסה!]

בכל מקרה,אם דבר כזה יצא לפועל,סביר מאוד להניח שTAKE TWO תלך לעולמה,ואיתה היא עלולה לדפוק קשה גם את רוקסטאר

אם רוקסטאר תיפול ביחד עם טייק 2,אתם יכולים להגיד ביי ביי לכל משחקי GTA העתידיים.

פורסם

נראה לי שזה יוצא יותר כי יותר מחצי מהעולם קנה את הגירסה הרגילה

אבל GTA לא נראה לי ייעלם. אולי Rockstar תמצא בית אחר....

פורסם

כתוב שם שהם מכרו מעל 7 מיליון עותקים, זה יוצא כ-79 מיליארד דולרים :s05: :s05: :s05:

San Andreas has sold over 7.27 million copies in the US on all platforms as of April 2006. Were the FTC to retroactively levy the fine on every copy of the game today, Take-Two would be penalized over $79 billion dollars.

הם השתגעו?

פורסם

They Have Enough Money?

I Mean 26Billiion IS allot.

I Think This Is The End Of GTA.

פורסם

They Have Enough Money?

I Mean 26Billiion IS allot.

I Think This Is The End Of GTA.

כאן גם הטעות שלך,המפיצה היא זו שנתבעת,לא רוקסטאר.

TAKE2 עלולה ליפול,אבל לא בטוח שגם רוקסטאר תיפול [וגם סביר להניח שלא...אבל יש סבירות כזו]

פורסם

שיפלו גם ככה המשחקים שלהם חרא

פורסם

:s05:לא הבנתם נכון תקראו ..

Rockstar לא תיאלץ לשלם קנס על סצנת הסקס הסודית הפעם

לאחר חודשים ארוכים של דיונים קדחתניים, הגיעה היום פרשת 'הקפה החם' של Rockstar סצנת הסקס שהוסתרה בתוך המשחק האחרון בסדרת GTA לסיומה הרשמי. וועדת המסחר הפדראלית של ארה'ב החליטה שלא לגבות קנס מיוחד מהמעורבים בפרשה, אך מתחה ביקורת קשה על התנהלותה של Rockstar, וקבעה עונש כבד לפעם הבאה שבה יתגלו חריגות כלשהן: 11,000 דולרים לכל עותק שיימכר.

עיקר הטענות בפסק הדין של וועדת המסחר מתייחסות לאי-הדיווח של Rockstar על הסצנה ה'סודית', ומרגע שנחשפה להכחשה הגורפת (והשקרית) בה נקטו בכירי החברה, אשר טענו כי הסצנה המדוברת לא הייתה חלק מהמשחק, אלא נכתבה על ידי מתכנתים חובבים כתוספת חיצונית.

מובן שלא קשה להוכיח כי סצנת הסקס הייתה קיימת גם בקוד המקור, וכי טלאי 'הקפה החם' רק חשף אותה במהלך המשחק. [ציניות]היות שהקנס הכבד עשוי לגרום ל-Rockstar הפסדים של עשרות מיליארדי דולרים, אנו יכולים להיות רגועים ובטוחים כי אנשי החברה לא יתנו שוב לסצנות מזעזעות המסוגלות להרוס את חייהם של ילדים תמימים להסתנן אל משחקי הוידאו[/ציניות].

קרדיט לגיימר .

פורסם

סוף סוף מישהו רשם את זה. עלק תשלם 79 מילארד . קצת הבנת הניקרא רבותי. :s07:

פורסם

חחח לא שמתי לב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים