פורסם 2006 ביוני 819 שנים אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד .החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק .רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אם הלוח הוא SLI ואתה לא משתמש ב-SLIאז חיבור 4 פינים (בתצורה של מלבן 4x1 ולא ריבוע 2x2) אתה לא צריך לחברבכוננים קשיחים של SATA יש לפעמים גם חיבור כמו בלוח SLI וגם חיבור חשמל SATAאל תחבר את שניהם ביחדאת כל השאר תחבר
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אם הלוח הוא SLI ואתה לא משתמש ב-SLIאז חיבור 4 פינים (בתצורה של מלבן 4x1 ולא ריבוע 2x2) אתה לא צריך לחברבכוננים קשיחים של SATA יש לפעמים גם חיבור כמו בלוח SLI וגם חיבור חשמל SATAאל תחבר את שניהם ביחדאת כל השאר תחברהלוח הוא לא SLI (כמו שאתה יכול ראות במפרט שלי) .לא ממש הצלחתי להבין מהתשובה שלך אם זה פשוט לחבר, או מסובך .עוד אין לי את הספק .
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אם הלוח הוא SLI ואתה לא משתמש ב-SLIאז חיבור 4 פינים (בתצורה של מלבן 4x1 ולא ריבוע 2x2) אתה לא צריך לחברבכוננים קשיחים של SATA יש לפעמים גם חיבור כמו בלוח SLI וגם חיבור חשמל SATAאל תחבר את שניהם ביחדלי אין לוח SLI יש לי את הNEO 4 PLAT' והחיבור של ה4 פינים מחובר ללוח מה זה אומר ? מיותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.