פורסם 2006 ביוני 819 שנים שלוםיש לי בעייה והמחשב נתקע לי במשחקים אחרי כמה דקות וחשבתי אולי זה בגלל טמפרטורות איך אני יכול לבדוק טמפרטורות של המחשב במאמץ
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תוריד תוכנה מאמץ שניקראת גם בשם S&M בזמן בפעולה שים עין על אברסט ואז תראה מה הטמפרטורה במאמץ לא קשה בהצלחה..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים זה השם המלא..תוריד מפה..http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_cpu.htmlויש לך גם את PRIME95...(היא מאמצת רק 50% מהמעבד)...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אוקיי אז ככהאחרי בדיקה עם האוורסט וסופר פאי במחשב לא נתקע הטמפרטורותמעבד 40לוח 41כרטיס מסך 71 !וזה עוד בלי לאמץ את הכרטיס מסך ככה שאני מתחיל לחשוב שהוא האשםאיך אני בודק אותו במאמץוכמה נוראה הטמפרטורה של 71 מעלותבדקתי והמאוורר עובד והוא לא ב OC
פורסם 2006 ביוני 919 שנים איזה מערכת יש לך שהמעבד שלך על 41 מעלות במאמץ..(יותר חשוב איזה קירור)..?ו71 למנוחה לכרטיס מסך זה המון....איזה כרטיס יש לך....?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים עם איזה קירור אתה סטוק...??ולגבי המדידה של הכרטיס מסך תתקין RIVA TUNER יש שם מוניטור שמקליט טמפ'...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים ב-s&m יש מד טמפרטורה שאצלי לפחות עובד ממש טוב אני מאמין ישי לך כרטיס כמו השין שלי שהוא בא עם קירור פאסיבי מעפאן...וגם אצלי היתה טמ:פ דומה עד שקניתי קירור חדש
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני די בספק אם יש לו קירור פסיבי על 6600GT (אומנם יש כאלה אבל לא רואה סיבה לקנות אחד)..ומקסימום שיוסיף מאוורר על הקירור הפסיבי...
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר המאוורר של הכרטיס מסך עובדאיך אני יכול לשמן אותו?מה יכול לגרום לכזאת טמפרוטורה במנוחה?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אתה יודע שהמחשב מכובה הוא לא מסתובב.... לגבי השימון יש מדריך באתר תעיין בו.. ולא חסר סיבות יכול להיות שאבק הצטבר או שהסירקולציה במארז שלך לא מספיק טובה....(או שפשוט הקירור דפוק..)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.