עבור לתוכן

2 דברים... בעיה באימיול +וינראות של קריו... ורשת + &

Featured Replies

פורסם

שלום.

עשיתי כמה שינויים ברשת הביתית שלי לא מזמן. היה לי שני מחשבים: אחד השרת, שהיה מחובר אליו מודם והשני היה מחובר אליו והיה מקבל ממנו את האינטרנט. אבל המחשב שהיה מחובר לשרת היה צריך שהשרת יהיה דלוק בשביל לקבל את האינטרנט (אגב השרת מתחבר לאינטנט דרך חייגן). חוץ' מאינטרנט הייתה גם גישה לתיקיית שיטוף שיש בכל מחשב (ז"א הייתי יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני). בעקבות כל זה קניתי סוויץ'. עכשיו המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ', ואני יכול להתחבר דרך חייגן בכל מחשב, כלומר אני מחייג בו זמנית בשני המחשבים ואז יש לי גישה לאינטרנט. אבל עם כל זה אין לי גישה לתיקיית שיתוף, ז"א אני מקבל הודעת שגיעה שהוא לא מצא את תקיית השיתוף ברשת (גם ממחשב ראשון וגם ממחשב שני)(הדרך היחידה לראות את תקיות השיתוף, זה לתת איפי סטטי לשני המחשבים... למשל 192.168.0.1 ו- 192.168.0.2 , אבל אז אין לי אינטרנט...). ((אני עדיין מחפש פטרון לזה, אשמח אם תוכלו לעזור))

ואז מישהו מהחברים שלי אמר לי שאולי כדאי שאני אשמתמש ב

Kerio WinRoute

היה לי מותקן

Norton SystemWorks.

אז מחקתי את נורטון והתקנתי את וינרוט... סידרתי שם את ההגדרות עם כמה מדריכים, אבל בסוף הסתבכתי ופרשתי מזה, מחקתי את ווינאוט והתקנתי את נורטון בחזרה. אחרי כל זה שאני נכנס לאימיול, במקום הי אי די הוא רושם לי לוו, גם בקאד בגם בשרתים... הבעיה היא שכל הפורטים בשביל אימיול פתוחים... איך זה יכולהיות?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג מה עושים?

פורסם

הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.

זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים