עבור לתוכן

שאלה על firefox תחת ubuntu . וקצת על לינוקס

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתקין ubuntu אבל ראיתי שהאיקון שלו(פיירפוקס) כחול יענו בלי שועל כמו בגרסאות אלפא

וזה מרגיז אותי :\

לא זה ככה? איך מסדרים? ולמה לא מתקנים את זה!! :kopfpatsch:

ועוד כמה שאלות על לינוקס בכללי - התקנתי מזמן לינוקס mandriva או משהו כזה מה ההבדלים בין KDE ל gnome ?

איך עובדים הספריות בלינוקס כיאלו מה זה /home וכו.. אני צריך הסבר

ואם אפשר כמה פקדות לkonsole שיעזרו לי בתחילת הדרך שאני הולך להתקין ubuntu

ולגבי ההתקנה יש לי כונן 60 גיגה שעליו xp ועוד 160 גיגה מחולק ל2 ל 60 ול 100 ב 100 יש לי סרטים ומשחקים שאני מוריד זה לא יפריע להתקין את ubuntu במחיצה של ה60 הריקה ?

תודה

פורסם

זה לא אמור להיות , הפיירפוקס ,אמור להיות הרגיל לא האלפא , אבל לא נורא אני משתמש כרגע באלפא רק בגלל שזה חדש...

פורסם
  • מחבר

זה לא אמור להיות , הפיירפוקס ,אמור להיות הרגיל לא האלפא , אבל לא נורא אני משתמש כרגע באלפא רק בגלל שזה חדש...

לא לא הבנת זה הגרסה החדשה פשוט הסמל הוא כחול ל כזה בלי שועל

פורסם

הבנתי...

אם זה בלי שועל זה גירסת האלפא החדשה

art_342_1.jpg

פורסם

אל תגיד שטויות, זה פשוט האיקון, תתקין ערכה אחרת \ תחליף את האיקון למה שבא לך

פורסם

אני לא אומר שטויות !!!!

תוריד גירסה רגילה FIREFOX ,ותוריד BON ECHO -של מוזילה... תראה תאיקון..

אתם לא יודעים אז אל תגידו שאני אומר שטויות .

פורסם

אתה אומר שטויות.

פורסם

ROFL

מה הקשר?

זה עדיין תלוי בחבילת האיקונים שלך.

פורסם

:s07: :s07: :s07:

אין איקון כזה לגירסה הרגילה... (שהיא לא אלפא/בטא או לא משנה!)

פורסם

אף אחד לא אומר שטויות..פשוט לא הבנתם זה את זה נכון.

באובונטו עוד כשהיה 5.10 האיקון של FF 1.0.7(זה מה שהיה שם מובנה) היה כדור ארץ כחול, ולא האיקון נרגיל.

לא ראיתי את 6.06, אבל אני מניח שהם עדיין השאירו שם את אותו האיקון(משום מה), אבל מותקן שם FF 1.5.0.3.

זה שיש איקון של גירסת אלפא, לא אומר שבהכרח זה מה שמותקן.(אם אני ישים לו איקון של IE, זה אומר שבמקום FF יעלה לי IE??)

EASY UBUNTU זה תוכנה שמסדרת כל מיני דברים באובונטו(לא יודע אם זה מתאים גם לדאפר). יש בה את האפשרות לשים לו איקון נורמלי.

פורסם

זה פשוט לא משנה, למה אתם מפגרים? אצלי עשיתי את האיקון של FF בצורת IE אז זה אומר שיש לי IE?

דיי לפיגור, התשובה פשוטה, זה פשוט האיקון, ניתן לשנות אותו תוך שניה וחצי ואם זה מה שיהרוג אותך, אתה בבעיה רצינית

שוב, אין קשר להפצה\גרסא\שוםדבר אחר, זה סה"כ איקון

פורסם

ב-6.06 זה אותו דבר, אבל הגירסה מעודכנת אז זה לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים