פורסם 2006 ביוני 819 שנים יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופוןומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli)תודה!
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תסתכל בחוברת של הלוחיש על הלוח מקום מסויים שמתחבר אליו הפאנל הקידמי עם ה USB והאודיו
פורסם 2006 ביוני 819 שנים ממליץ לא להתעסק עם זה אלא אם אתה בטוח ב100% שאתה יודע מה שאתה עושה.???לא אמורות להיות בעיות ( שריפת לוח וכד' ) גם אם הוא יחבר לא נכון .
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אבל סאונד מונו יכול להיות אחרי, לי קרה אבל למזלי אני מבין קצת בזה וסידרתי את הבעיה.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אבל סאונד מונו יכול להיות אחרי, לי קרה אבל למזלי אני מבין קצת בזה וסידרתי את הבעיה.המונו נהיה מכיון שהוא לא מחבר את הכבלים בצורה הנכונה , ואם אח,כ הוא ישנה את הכבלים אז זה יחזור ל סטריאו , וזה לא גורם ללוח נזק .
פורסם 2006 ביוני 819 שנים גם הלוח שלי בא אם כרטיס קול פגום ויש לA8N-E לא sli אבל גם הוא בא אם כרטיס קול פגום תחזיר לחברה והם יביאו לך חדש אם יש להם במלאי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים link=topic=185980.msg1611828#msg1611828 date=1149761889]גם הלוח שלי בא אם כרטיס קול פגום ויש לA8N-E לא sli אבל גם הוא בא אם כרטיס קול פגום תחזיר לחברה והם יביאו לך חדש אם יש להם במלאילא מדובר פה על זה .
פורסם 2006 ביוני 819 שנים ממליץ לא להתעסק עם זה אלא אם אתה בטוח ב100% שאתה יודע מה שאתה עושה. צודק אם אין לך PHD בביוכימיה גרעינית ותואר שני בפיזיקה קוואנטית עדיף שלא תתעסק בזה!! אחרת מי יודע מה יקרה............... אולי אפילו אתה בטעות ............... תחבר את הכבלים הפוך !!!
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר טוב תודה הבנתי מה אני צריך לעשותאבל מאיפה אני משיג כבל כזה? שמחבר בין הפאנל הקדמי ללוח? והאם צריך לנתק איכשהו את החיבור האחורי?(ד"א באחורי יש לי 6 כניסות ובקדמי יש לי 2)תודה!!
פורסם 2006 ביוני 919 שנים זה לא כבל שקונים זה כבלים שבאים אם המארז אני חושב אצלי בכל אופן זה בא אם המארז ואתה אתה צריך לחפש בחוברת איפה בדיוק מתחבר כל כבל וזהו ובפאנל הקידמי אמור להיות רק 2 כי זה רק למיקרופון ואוזניות לא לכל ה 5.1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.