פורסם 2006 ביוני 719 שנים שלום!רציתי לדעת האם הספקי כוח שמחברים למחשב נייד כאשר יושבים בבית/משרד יכולים להתחבר בצורה כל שהיא למחשב רגיל ולהזין אותו בחשמל???
פורסם 2006 ביוני 719 שנים תצטרך לעשות מודים ולבנות ממירי מתח מ-12V ל-5V ול-3.3Vולחלק את הכל כמו שצריך לחוטים ולחיבוריםאבל בעיקרון אין סיבה ש-12V DC (ספק כוח של מחשב נייד) לא יוכל להתחבר למחשב שעובד על 12V, 5V, 3.3V DC
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לא רק שהחיבור(ים) והמתחים לא מתאימים, ספק כח של מחשב נייד לא יעמוד בהספק שמחשב שולחני צורך
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר זה לא הכסף...אני בונה מחשב לרכב ואני חושב על אפשרויות חיבור למצבר...מישהו מבין?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לרכב אין בעיהאתה פשוט צריך כמו שאמרתי להמיר מתח ל-5V ול-3.3V בהספקים מספיקיםהאמת? יותר פשוט לדעתי לשים נייד פשוט באוטו ולסדר חיבור 12V ממצת או מהמצבר ישירות והגנה ע"י פיוז באמצע ובסוף שלו חיבור של המחשב הניידאגב בלי קומבינות וכו' אפשר לקנות ממיר מתח מ-12V DC ל-220V ACיש לי אחד כזה באוטו, יהיה הרבה יותר קלאבל זה מקסימום ללפטופ! לא לנייח!
פורסם 2006 ביוני 819 שנים זה לא הכסף...אני בונה מחשב לרכב ואני חושב על אפשרויות חיבור למצבר...מישהו מבין?יש ספקי כוח למחשב שיודעים לקבל את ה-12V של האוטו ולהמיר אותו למתחים שהמחשב זקוק להם, בהספקים קטנים יחסיתhttp://www.google.com/search?q=12v+pc+Power+Supply+DCלא נראה לי שתצליח למצוא כאלה בארץאגב, לא חייבים נייד ממש, אפשר פשוט להשתמש ברכיבים חסכונייםולהמיר מ-12VDC ל-220VAC וחזרה זה סתם בזבוז של חשמל
פורסם 2006 ביוני 819 שנים שבלי כלים מקצועיים זה ייראה מאוד חאפריחיבורים וכו'הדרך הכי טובה שאני רואה לעשות את זה פחות חאפרי זה לחתוך מספק ישן / מת את הצמות ולחבר חוט חוט עם סרט בידודלפחות בקטע של החיבורים זה ייראה יחסית סביר
פורסם 2006 ביוני 819 שנים אתה יודע בכלל מה זה חאפר? אולי התכוונת פרט'ץ?הוא ממילא מתכוון לתקוע את זה באוטו שלו, לא כל כך ברור מה בדיוק הסיפור כאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.