פורסם 2006 ביוני 719 שנים בעיקרון כןהשיטה הכי גרועה היא לחתוך אותו באמצע ולהלחים את החוטים בצורה לוצלבתשיטה נורמלית יהיה להשיג לוחץ ולהחליף את אחד הראשים
פורסם 2006 ביוני 719 שנים כן.. ( ניראה לי קצת יותר מ-18 שקל)החוטים של כבל רשת הם לא בדיוק החוטים האידאלים להלחמה..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לא חייבים להלחים - אפשר לקנות ראש חדש במשהו כמו שקל, אולי פחות, וללחוץ את הראש לבד. אני עשיתי את זה (יותר מפעם אחת) עם מברג דק...רק שים לב שאתה מחבר את החוטים בצורה הנכונה - לחיבור מוצלב יש סדר מסוים שצריך להקפיד עליו - חפש בגוגל תרשים מתאים.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים תשמע אני יודע שזה אולי קצת ערבי אבל הדרך הכי טובה זה פשוט לחתוך את הכבל ולחבר לא צריך להלחים פשוט לסובב אחד עם השני ולסגור עם איזולירבנד כתום ---- ירוקלבן כתום ---- לבן ירוק הכי פשוט .
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים הכי פשוט זה לקנות כבל מוכן. בשביל המחיר הנמוך הזה, לא שווה לנסות להתעסק עם זה ולעשות טעויות.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אני יודע שהכבל זול אבל בא לי להכין לבדאני רק מקווה שאמצע איור מתאים בגוגל (לא בטוח שאני יודע איך...)
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אנשים אולי דיי להיות חאפרים ?!... אני בזמנו מבלתי ברירה עשיתי חיבור של קונרטור אבל לכבל של טלפון וקיללתי את עצמי שלא הבאתי לוחץ ויכולתי להשאיל לוחץ ! ושברתי לעצמי תידיים כמה שזה לא נוח וכמעט הרסתי תקונקטור אז חברה בכיאת זומזום לוחץ משלוב ראטצ'ט עולה 150 שח למי שמעוניין וקונקטרים כולי מכה אגרות עד 1שקל אז אם אתה ממש רוצה לשבור תראש אז מה אני יגיד לך כך :bash: תדיאגרמה ושבור תראש :-\ מצטער אני זה משגע אותי שאנשים חושבים בעם חכמים יותר מכולם [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים פיתרון יותר פשוט קנה מתאם נקבה/נקבה כזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9206 קנה כבל רשת מוצלב באורך 5ס"מ וכך תוכך "להצליב" כל כבל שתרצה, מבלי לפתוח/לסגור ראשי RJ45 וללא התעסקות מיותרת עם החוטים
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אם אחד המחשבים שלך מודרני ויש לו כרטיס רשת תומך ב-MDI/MDI-X אתה אפילו לא צריך כבל מוצלב.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר אפשר הסבר על האיור שצירף R.g.Computers?ואיך המתאם שהוצע על ידי L30N עוזר לעניין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.