פורסם 2006 ביוני 719 שנים http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,)אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שליתודה רבה!!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אחי שאלה לי איילך למה אתה קונה לוח בכל קח הרבה כסף וכדי להשתמש בו באופן מלא אתה צריך לעשות לו מודים שיכלו להרוס אותו לא חבל!!!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני לא יודע בקשר לאוברקלוק אבל בקשר לקונרו דיברו על זה כבר וניראה לי שאפשר לשים קונרו עם ציפסט של 975
פורסם 2006 ביוני 719 שנים עכשיו כשאני חושב אל זה זה כמו ללכת ולקנות asrock ד"א אחלה לוח אבל צריך לעשות לו מודים אבל הקטע שהוא הרבה יותר זול!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אין טעם לקנות ב-1300 שקל לוח שצריך מודים בשביל לתת לך אופציות של לוח ב-900 שקלעדיף MSI 975X Rev2A או Asus P5WD2-E Premium Rev 1.03Gאו כל לוח אחר שתומך בקונרו בלי מודים
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הבנאדם שאל אם מישהו עשה את המוד הזהלא מה הוא היה צריך לקנות במקום הלוח שיש לו
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר בשביל להבהיר כמה דברים פרסמתי את התרד הזה לפני שידעתי איזה REV אני יקבל. קיבלתי היום את הלוח עם REV 304 זאת אומרת שהוא תומך בקונרו :yelclap: כולה שאלתי אם אפשר לעשות לו מוד של ה OC ולא של הקונרו ועכשיו בכלל שיש לי את ה REV 304 אז אני בכלל לא צריך את המודים האלה הכל פתוח! אז ראו תרד זה לא רלוונטי תודה רבה לכל התגובות אוהב אותכם !!! אם למישהו יש שאלות בנוגע ללוח אני ישמח לענות ודרך אגב איסטרוניקס מייבאים מעכשיו רק REV 304 אז מי שרוצה יכול להזמין
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר כי אני מחכה ל ENERMAX LIBERTY שלי הוא יגיע מחרלא מפעיל את הבובה הזאת על ג'נרי
פורסם 2006 ביוני 819 שנים כי אני מחכה ל ENERMAX LIBERTY שלי הוא יגיע מחרלא מפעיל את הבובה הזאת על ג'נרימה זה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.