פורסם 2006 ביוני 719 שנים אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ.פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם.ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לא ברור לי מה השאלה (למבינים)אז יש לך טייפ שפירקת ואתה רוצה להשתמש במגבר שלו. הרי המגבר קיים ומורכב וגם הכניסות. מה אתה רוצה לדעת? לאן אתה רצה לחבר את המגבר (מחשב, רמקולים?)
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר לא ברור לי מה השאלה (למבינים)אז יש לך טייפ שפירקת ואתה רוצה להשתמש במגבר שלו. הרי המגבר קיים ומורכב וגם הכניסות. מה אתה רוצה לדעת? לאן אתה רצה לחבר את המגבר (מחשב, רמקולים?)אני רוצה להמיר את היציאה של המיקרופון הפנימי שלו ללין אין...או להמיר איכשהו את הטיונר ללין אין (לחבר לו יציאה) השרלה איך אפשר לעשות דבר כזה?נ.ב: לא קיימת לו ליין אין
פורסם 2006 ביוני 919 שנים דרך המיקרופון זה יהיה מונו...וחבל שפירקת את הקסטות, יש את הקסטות שמכניסים למקום ויוצא ממנו כבל PL (כניסת אוזניות), כמו שיש במכוניות...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר דרך המיקרופון זה יהיה מונו...וחבל שפירקת את הקסטות, יש את הקסטות שמכניסים למקום ויוצא ממנו כבל PL (כניסת אוזניות), כמו שיש במכוניות...אני יודע...אבל לא רציתי את הקסטהאני רוצה פשוט להמיר את המיקרופון ללין אין גם בשביל הניסוי וגם בשביל היופי...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים לימדו אותי פעם לעשות משהו כזה. אתה צריך לבדוק את הקבלים בטייפ ע"י נגיעה בחלק העליון שלהם עם מקור חיצוני (כמו דיסקמן) ראה סירטוט. אם יש לך שאלות אתה יכול לשאול
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר לימדו אותי פעם לעשות משהו כזה. אתה צריך לבדוק את הקבלים בטייפ ע"י נגיעה בחלק העליון שלהם עם מקור חיצוני (כמו דיסקמן)ראה סירטוט. אם יש לך שאלות אתה יכול לשאולכאילו לנגן משהו בדיסקמן, ולעבור על הקבלים וליראות אם זה מתנגן?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר כאילו למצוא את המעגל של המיקרופון ולעבור על הקבלים...הבנתי.על הרגלים שלו נכון...?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים זה לא קשור למיקרופון פשוט האות החיצוני דורס את האות שקיים בטייפשכחתי לציין שצריך לשים את הטייפ על רדיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.