פורסם 2006 ביוני 719 שנים תודההההה זה המשחק הכי יפה שאי פעם יצא!!!!!! זה הגיימפליי? כל הסצנות אמיתיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o
פורסם 2006 ביוני 719 שנים זה לא פועל לי, אבל כבר ראינו מזה סרטונים, מהגרפיקה כבר התרשמנו, צריך לחכות שזה יצא וזהו...חוץ מזה התמונה שצרפת נראת לי מה זה מזוייפת, אבל נו מילא...
פורסם 2006 ביוני 719 שנים זה לא פועל ליעם שועלאש הלינק לא עובד.תפתח את הלינק עם אקפלורר או אופרה. 114MBע:איזה מבטא רוסי יש לו
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר זה לא פועל לי, אבל כבר ראינו מזה סרטונים, מהגרפיקה כבר התרשמנו, צריך לחכות שזה יצא וזהו... חוץ מזה התמונה שצרפת נראת לי מה זה מזוייפת, אבל נו מילא... בקשר לזה שזה לא פועל לך...ואללה..זה wmv רגיל. בקשר לזיוף, זה אני זייפתי, הלכתי למקום עצמו, צילמתי ואז בבית העתקתי את זה לצייר שים לב לדשא, הדשא בתמונה התחתונה מסגיר את הגרפיקה הממוחשבת.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים בקשר לזה שזה לא פועל לך...ואללה..זה wmv רגיל. בקשר לזיוף, זה אני זייפתי, הלכתי למקום עצמו, צילמתי ואז בבית העתקתי את זה לצייר שים לב לדשא, הדשא בתמונה התחתונה מסגיר את הגרפיקה הממוחשבת. לא אמרתי שאתה זייפת אמרתי שזה נראה מזוייף.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים תבדוק את הגיימפליי ותראה שכלום לא מזוייףהם עשו עבודה יוצאת מן הכלל על המנוע הזה ולפי מה שאורים פה הוא שובר את Unreal 3 - שזה לא דבר קל בכלל...כל כך הרבה דברים נוספו שגורמים למשחק להראות אמיתי. בסרטון עדיין רואים באגים (נדמה לי שזה הגירסת הדגמה של E3) מה שאומר שיש עוד זמן..
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני לרגע לא מפקפק בסרטון. ה"REAL" בתמונה שהוא צרף הREAL לא נראה לי REAL. אולי אני טועה אבל זה נראה לי עבר קצת ליטוש במחשב.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: איזה דבר!!!!! מה מענין מה היא עוד 3 שנים.... תודה אני מוריד תסירטון עכשיו.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים בואינה מה זה הגרפיקה הזאת...? אלוהים ישמור..? זה הולך להיות משחק ההשוואה לעוד 3שנים מינמום..! :jump: :kopfpatsch:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.