עבור לתוכן

החלטתי לקנות נתב חדש- שאלה

Featured Replies

פורסם

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0

אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר?

הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך.

יש המלצה?

פורסם

הבעיה שלך באמת מאוד מוזרה... אולי נתב תקול \ אולי משהו עם המחשב החדש? זה התחיל לקרות כשהמחשב החדש נכנס? נסה לראות מה קורה עם מחשב אחר.

נתב - אם הדגש הוא על קצבים מהירים בדוק בחנויות לנתבי MIMO. חוץ מזה, אם אתה רוצה נתב שיפעל ביותר מ54 מסל"ש תצטרך כרטיסי רשת תואמים שיוכלו לפעול באותה המהירות - מאותה החברה של הנתב.

פורסם
  • מחבר

הבעי התחילה עם המחשב החדש. יתכן שהנתב נפל על הרצפה בדיוק במקביל לקניה או משהו כזה, זה קורה לנו לפעמים (במיוחד למנקה שלנו).

המחשב החדש פורמט כבר פעם אחת והבעיה הייתה גם לפני הפירמוט וגם אחרי.

אני חושב שיש לי חוסר הבנה לגבי מהירויות העברת הנתונים של הנתבים.

אם יש לי נתב 54KBPS עם יציאה אלחוטית, אז מחשב שיחובר אלחוטית אליו יוכל לנצל את כל מהירות האינטרנט המהיר שלנו ?(כרגע 1.5 כנראה שנעבור ל 2.5).

עד כמה שאני הבנתי מחשב שמחובר ביבור אלחוטי לא יוכל לנצל את המהירות הגבוהה של האינטרנט. זה נכון?

תודה!

פורסם

זה ממש לא נכון. וזה לא שיש לך 54KBPS יש לך 54MBPS (מגה ביט ולא בייט). אז מן הסתם זה יספיק לחיבור אינטרנט של 3 מגה ביט.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם נתב בחיבור במהירות 54 יספיק עד למהירות של 3 מגה?

וכנ"ל גם לגבי היציאה האלחוטית שלו? גם היא תצליח להעביר עד למהירות של 3 מגה?

פורסם

אבל הרגע עניתי לך על זה...

פורסם

אז בעצם נתב בחיבור במהירות 54 יספיק עד למהירות של 3 מגה?

וכנ"ל גם לגבי היציאה האלחוטית שלו? גם היא תצליח להעביר עד למהירות של 3 מגה?

החיבורים החוטיים מהנתב פועלים במהירות 100mbps - mega bit per second

החיבורים האלחוטיים מהנתב פועלים במהירות . 54mbps

החיבור שלך לאינטרנט פועל במהירות 3mbps.

פורסם

החיבורים החוטיים מהנתב פועלים במהירות 100mbps - mega bit per second

החיבורים האלחוטיים מהנתב פועלים במהירות . 54mbps

החיבור שלך לאינטרנט פועל במהירות 3mbps.

כמובן שהכל באופן תאורטי :)

רק אם יש תנאי אופטימלים אז המהירויות הללו ינוצלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים