פורסם 2006 ביוני 619 שנים http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htmכאילו שקונרו יצא הוא כבר מוכן בשבילו אפילו שהלוח יצא עוד לפני (וגם נמצא בארץ)הלוח הזה נראה ממש מגניב וגם יש לו pci-e ו agp שאני ממש מחפש
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אין סיבה שלא יתמוךפשוט לא נראה לוח מושלםחריץ PCI-Express לא מלא (לוגית)2x DDR 2x DDR2הרי סה"כ הקונרו צריך מערכת אספקת חשמל חדשה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר האמת שלוח הזה הוא בערך מה שאני מחפש כי אני לא צריך יותר משני סלוטים לזיכרוןבקשר לpci-e מה שאמרת שהוא לא מלא לוגית, זה יכול לפגוע בביצועים?והלוח מכיל את האספקת חשמל החדשה הזאת? שבגללה שאלתי על הלוח מהתחלה כי קראתי משהו על זהאולי אתה יודע גם אם יש איזה ביקורת על הלוח באיזה אתר חומרה כי לא הצלחתי למצוא
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אם אני לא טועה בלוחות של ASROCK יש כרטיס כזה מיוחד שאפשר לקנות שיצא הקונרו ולהרכיב עליו את הקונרו וגם זיכרונות
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר לא, זה לא זה עם השידרוג לAMDזה תושבת שתומכת גם את אספקת החשמל השונה של קונרו
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לא, זה לא זה עם השידרוג לAMDזה תושבת שתומכת גם את אספקת החשמל השונה של קונרואהה התלבלבתי
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אני חושב שהם קודם מציגים את הלוח הזה ואת השני שיש להם בשם VSTAבתערוכה שאמורה להיות בטייוון או לא זוכר איפה זהcomputexואז הם ישווקו אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.