עבור לתוכן

זה רק אני או שהמדינה מתחילה לאט לאט להחליט החלטות שבאמת עוזרות לציבור הרחב?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259425,00.html

וחוץ מיזה יש תחוק של החרמת מכוניות על עברות מסוימות

רידינג יעבוד על גז תוך 21 יום

הגדלת תקציב לסל התרופות ועוד

מה קורה פה?

אני עוד יתחיל לשבח חכים :errrr:

אפילו ביבי אמר שצריך להוריד מיסים :nutty:

פורסם

גם יש דיבורים על הורדת המע"מ :cool2:

פורסם

חוצפה. חוק גזעני!

באיזו זכות הולכים לעשות עכשיו גל פיטורים לאנשים, רק בגלל היותם עובדים זרים (באישור מלא) ??

כשרצו לפטר את כל העובדים הסופר-מיותרים בערוץ 1, כולם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אי אפשר לפטר ככה אנשים תמימים רק בגלל ש"לא בא לעם לשלם אגרה על ערוץ שהוא בכלל לא רואה"..

פורסם

באמת נמאס כבר לחיות במדינת עולם שלישית.

עריכה:

לא התכוונתי לחוק הספציפי הזה...

פורסם
  • מחבר

חוצפה. חוק גזעני!

באיזו זכות הולכים לעשות עכשיו גל פיטורים לאנשים, רק בגלל היותם עובדים זרים (באישור מלא) ??

כשרצו לפטר את כל העובדים הסופר-מיותרים בערוץ 1, כולם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אי אפשר לפטר ככה אנשים תמימים רק בגלל ש"לא בא לעם לשלם אגרה על ערוץ שהוא בכלל לא רואה"..

אתה לא עובד בעבודות מהסוג הזה אז אתה לא מבין

אני גנן ואני יגיד לך קח 2 גננים אחד עובד זר שעובד בשחור ולוקח סכומים מאוד נמוכים מהלקוחות

ואחד ישראלי שמשלם את כל המיסים לוקח סכומים הוגנים

למי יהיה יותר קל לימצוא גינות חדשות? ומי יתרום יותר למדינה?

מאז שהתחילו לעקוף את החוקים האלה אחי (בעל החברה הקטנה של הגינון שאני עובד בה) מקבל יותר עבודות

לא מיזמן צילצלו אלינו אפילו מקיבוץ

ככה שאתה לא רואה תתמונה המלאה

אני מיזדה מאוד אם העובדים הזרים כי אני יודע על בשרי כמה קשה הם עובדים

אבל שיש אותם בישראל התחרות לא הוגנת

פועל זר לא מקבל היום משכורת של ישראלי ולא תנאים של ישראלי ככה שלאנשים פשוטים מאוד קשה ליתחרות בעובדים זרים

שבישבילם המשכורת הנמוכה היא גבוה בארץ המוצא

ותבין רוב הציבור העובד עובד בעבודות פשוטות

תחשוב מה היה קורה אם בימקום רופאים \עורכי דין\עובדי מיחשוב וכו וכו

היו מבאים עובדים זרים באותה איכות ובפחות מחצי מהמשכורת והתנאים -גם אז היתה חושב שזה גיזענות להעיף אותם?

ותאמין לי יש רופאים טובים מאוד גם בארצות עניות

פורסם

הם לא עובדים בשחור, למה אתה סתם מדבר שטויות ?

הם פשוט מסתפקים בשכר מינימום, לעומת ישראלי ש"לא בכבוד שלו" לעבוד בניקוי חדרים במלון בשביל שכר מינימום..

אז אתה בעצם אומר שאתה בעד לקבוע חוק שמחייב לפטר את העובדים שמוכנים לעבוד, ומחייב את המלון לקחת עובד שדורש יותר כסף, על עבודה פחות טובה.

פורסם

החוק לא גזעני, הוא לא מפלה לרעה שום "גזע" (לא שיש דבר כזה), הוא לטובת אזרחי ישראל מכל ה"גזעים".

אם העובדים הזרים באמת עובדים בלי לשלם מיסים, שזה נשמע לי מאוד הגיוני כי גם כך אין מי שיגבה אותם מהם. אז החוק צודק.

וגם הישראלים שדורשים שכר גבוה יותר צודקים (אם זה נכון).

פורסם
  • מחבר

הם לא עובדים בשחור, למה אתה סתם מדבר שטויות ?

הם פשוט מסתפקים בשכר מינימום, לעומת ישראלי ש"לא בכבוד שלו" לעבוד בניקוי חדרים במלון בשביל שכר מינימום..

אז אתה בעצם אומר שאתה בעד לקבוע חוק שמחייב לפטר את העובדים שמוכנים לעבוד, ומחייב את המלון לקחת עובד שדורש יותר כסף, על עבודה פחות טובה.

זה לא עינין של כבוד -אנשים רוצים ליתקדם

לפי התאוריה שלך צריך ש90% מהמדינה יהיו עובדים זרים ותאמין לי אפשר ללמד מספיק פיליפינים וסינים וכו עיברית

ולתת להם עבודות בארץ

אבל שתיהיה ברחוב כי לא תיהיה לך עבודה על תיתלונן

זה שאתה כניראה רחוק מעולם הפועלים לא אומר שכולם ככה למעשה רוב העם במעמד הזה

למה אנשים צריכים לעבוד במינימום בעבודות מכובדות מאוד קשות?

למה כי המחיר שתשלם על המלון יהיה יותר זול?

לעבוד במלון זה לא לעבוד במקדונלדס וצריך להתחיל לתת תנאים סבירים גם לעובדי מלונות

בימקום להגיד שישראלים לא מוכנים לעבוד כי העובדה שבמחיר הוגן הישראלים כן מוכנים לעבוד אפילו בעבודות בינין

אולי תבין לא כולם יכולים לילמוד ואם זה היה האפך והעובדים הזרים היו גוזלים מהפרנסה שלך אני בטוח שהיתה מדבר אחרת

ואני יתן לך נקודה למחשבה -בארצות הברית יש רשת שמוכרת הרבה מוצרים במחיר מאוד זול

מה שהרשת הזות גורמת זה שבהרבה מקומות שניפתחו סניפים עסקים קטנים ניסגרו

הרשת כמובן משלמת משכורות נמוכים לעובדים שלה ונוצר מצב של פירמידה טלולה

אני בעד פירמידה אבל פירמידה אם שיפוי הוגן ולא מצב של קצת עשירים המון ענים והעובדים הזרים תורמים לפירמידה טלולה בארץ

כי הם גורמים לשכר נמוך מידי בתחתית

פורסם

יש לי 2 מילים לפותח הדיון- צא מהסרט

המדינה הזאת כול כך רחוקה מלעזור לציבור שהדיון הזה הוא פשוט בדיחה.

החיים פה עולים פי 2 מכול מדינה נורמאלית ווהשכר הממוצע הוא חצי.

תבדוק כמה עולה מכונית בישראל, אתה ואני וכולם פה צריכים לעבוד פי 3 בשביל אותו רכב שהאמריקאי/הגרמני/האנגלי קונים וזו סתם דוגמא קטנה מני רבות.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מילים לפותח הדיון- צא מהסרט

המדינה הזאת כול כך רחוקה מלעזור לציבור שהדיון הזה הוא פשוט בדיחה.

החיים פה עולים פי 2 מכול מדינה נורמאלית ווהשכר הממוצע הוא חצי.

תבדוק כמה עולה מכונית בישראל, אתה ואני וכולם פה צריכים לעבוד פי 3 בשביל אותו רכב שהאמריקאי/הגרמני/האנגלי קונים וזו סתם דוגמא קטנה מני רבות.

זה הכותרת של הדיון-

זה רק אני או שהמדינה מתחילה לאט לאט להחליט החלטות שבאמת עוזרות לציבור הרחב?

איפה אתה רואה שכתבתי ישראל זה גן עדן?

פורסם

אתה לא מבין דבר אחד אולי פה ושם יש החלטות שנראות כאילו הן עוזרות לציבור, אבל בעיניינים החשובים איפה שבאמת הציבור מצליח להרוויח או לחסוך קצת כסף באה מדינת ישראל וגוזלת אותו.

יכול להיות שזה רק אני אבל לדעתי החברה שיושבים במשרד האוצר לא רק דואגים לשמור על הכסף, אלה גם דואגים למצוא עוד מקומות לגזול מאיתנו כסף, ההמצאות שלהם לפעמים מדהימות גם אותי.

פורסם

בעיניין העובדים הזרים באילת . דבר 1 זה תקף רק לעובדים מתחת ל 5K שאינם אנשי מקצוע דבר שני אם הם עובדים לא חוקיים שיעופו מהארץ מה איכפת לך מהם ??? לכול השאר רשום שמהמדינה תסדר להם עבודה במרכז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים