עבור לתוכן

נשרף לי נתב, זקוק לחדש עם תמיכה ב-QoS

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\

נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים .

בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט.

אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי.

במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה.

אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד.

אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys.

ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

פורסם

מענין אותי ואולי את שאר קוראי הפורום האם חברת חשמל יתנו לכם פיצוי על הנתב שנשרף.

ספא איך נגמר איתם.

פורסם

מענין אותי ואולי את שאר קוראי הפורום האם חברת חשמל יתנו לכם פיצוי על הנתב שנשרף.

ספא איך נגמר איתם.

חחחחחח עכשיו קרעת אותי אחי... אתה יודע כמה פיצויים הם יצטרכו לשלם אם כל עם ישראל יתלונן? :lol:

פורסם

אם תוכל להוכיח שהמכשיר שלך התקלקל עקב הפרעות חשמליות שנגרמו בזמן אי מתן שירות כראוי של חברת החשמל, אז הם חייבים לפצות אותך. אבל הם פשוט יכולים להגיד לך לא, ואז מה תעשה? תתבע אותם? תשלם עשרות אלפי שקלים על הוצאות משפטיות בשביל נתב שעולה כמה מאות שקלים?

הם מחזיקים אותנו בביצים :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני לא אכנס לפרטים, אבל אבא שלי אחד שמתלהב מתביעות :)

זה לא עשרות אלפי שקלים...זה בדיוק 80 שקל להגיש תביעה ("תביעות קטנות") .

להוכיח ?

לא צריך ב-100% , צריך לתת כיוון כללי.

קודם כל כן אפשר להוכיח כי בני המשפחה השתמשו בנתב בדיוק לפני שנשרף.

חוץ מזה שחברת חשמל מודעת לנזקים האלה, ומפצה הרבה אנשים על עניינים כאלה...והם גם דיברו על זה בתקשורת לפי מה שאמא שלי אמרה לי.

בכל אופן אני חושב כרגע על Linksys WRT54G , מה אתם אומרים ?

הבנתי שיש לו פיירוול טוב, עם SPI.

אפשרויות QoS .

אפשרות להתחבר בטלנט בנוסף לממשק הגרפי, WPA2 + WEP וכל אלה..

עריכה :

וואו , מצטער אבל פתחתי את הלינק אחרי שכתבתי את ההודעה, בדיוק על הנתב הזה הסתכלתי.

בכל אופן מעניין מה שכתוב שם על ההבדלים בין הגירסאות, ואיך לזהותם.

כלומר שכעת אני צריך לחפש נתב WRT54GL ? זה יהיה אותו אחד עם הלינוקס ?

יש בו את כל האופציות שהזכרתי למעלה ? (אני אשתמש בחיבור L2TP ביינתים, אז אני אשמח אם לא יהיו לו בעיות בנושא - הבנתי שלדגמים מסוימים של לינקסיס יש).

בכל אופן הרבה תודה..ואם מישהו במקרה יודע על מחיר זול לנתב הזה אני אשמח לקישור או משהו!

פורסם

לקנות רק את הWRT54GL ולא את ה G . ניתן להישאר גם בקושחה המקורית, אבל לדעתי כדאי לשדרג לDD-WRT למשל - נותן המון אופציות נוספות.

אני חושב שהוא בסדר עם L2TP, אבל אני באופן אישי לא ניסיתי להתחבר בפרוטוקול הזה. מה שכן - בוודאי שיש שם אפשרות להתחבר דרך LT2P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים