פורסם 2006 ביוני 619 שנים אהלן אנשים!אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב..תודה מראש...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר אתה יכול לפרט של איזו חברה הוא?כמה הוא עולה..?אני מחפש אחד כולל ספק טוב עד 500 שקל - רצוי פחות.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים חברת Sunbeamמחיר החל מ-380 שקל ללא ספק כוחכל השאר תמצא בחיפושזה בערך המארז הכי מדובר בשנה האחרונה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים Compucase 6A19בתקציב הנ"ל אין הרבה משחקיםרוב החברות כוללות את אותם דברים ואותם פיצ'רים
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר Compucase 6A19בתקציב הנ"ל אין הרבה משחקיםרוב החברות כוללות את אותם דברים ואותם פיצ'ריםתודה רבה!!נראה לי שהCM עם קדיחה קלה בגג יהיה מושלם - רק קצת יקר..יש אפשרות לקנות אותו בלי ספק?ואם כן...בכמה בערך אמור להיות הזיכוי?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים למה לא פשוט לבצע לבד חור בגג?הכי כיף והכי מותאם לטעמכם וניתן גם להוסיף תאורה וכו' כרצונך..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר למה לא פשוט לבצע לבד חור בגג?הכי כיף והכי מותאם לטעמכם וניתן גם להוסיף תאורה וכו' כרצונך..קצת מפחיד יהיה לבצע קדיחת במארז של CM532 - הוא קצת יקר וזה סיכון...וגם אין לי מקדח כוס נורמלי עדיין כי ביררתי וזה עולה 170 שקל, אני צריך ללכת על מקדח לעץ ופח דק כמו שנאמר לי כאן - הוא יותר זול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.