עבור לתוכן

HTPC - עזרה במפרט - עד 5000 ש"ח +/-

Featured Replies

פורסם

הזלמן לא ממש נמוך בעצמו, דרך אגב. אין ספק שהוא מצויין, אבל הוא ממש ענק (לכל הכיוונים).

אני לא מסכים דרך אגב ש6600 זה כרטיס למשחקים. מבחינתי הוא שווה ערך לLOW END כמו הX1300. הוא אפילו כבר לא נכנס לקטגוריה של ENTRY LEVEL מבחינתי.

אבל אתה צודק, פשוט לא ידעתי שלוחות 430 מגיעים מקוררים פאסיבית בניגוד ללוחות NF4 אחרים.

פורסם

אם 7700 אז רק CU. יש לי את ה ALCU והוא ממש לא משהו. הסיבה שנבחר ה TT היא בגלל מחירו. אם כבר קרור איכותי שיכנס אז את ה XP120 או 90. תלוי במארז.

עריכה: ו 6600 הוא PASSE. אם כבר אז 7600GS שאפשר להשיג היום ב 700 שקל.

פורסם

הזלמן לא ממש נמוך בעצמו, דרך אגב. אין ספק שהוא מצויין, אבל הוא ממש ענק (לכל הכיוונים).

אני לא מסכים דרך אגב ש6600 זה כרטיס למשחקים. מבחינתי הוא שווה ערך לLOW END כמו הX1300. הוא אפילו כבר לא נכנס לקטגוריה של ENTRY LEVEL מבחינתי.

הזלמן נמוך מספיק בשביל מארזי הHTPC , הסיבה שבחרתי את הזלמן היא שהוא לא ממש יקר יחסית , אבל אם יש כסף נוסף להשקיע על קירור אז ממש ממליץ על הXP120 עם מאוורר 120מ"מ שקט וטוב כמו הTT SilentCat .

6600 בשביל שפותח התראד לא ירגיש רע שיש לו אונ-בורד (איך שקראתי בתגובתו , בשבילו זה חטא) , הוא לא יקר וכך תתאפשר שדרוג לכרטיס טוב בעתיד מבלי להיפרד מכרטיס יקר שנקנה בעבר.

שוב, אין בעייה להמליץ על 7600GS או משהו בסגנון שזו עוד תוספת כסף שלדעתי לא נחוצה במחשב HTPC , ובכלל לא שמענו את צרכיו של המחשב למשחקים.

פורסם
  • מחבר

טוב

קיבלתי הצעה שממש מצאה חן בעיני (גם מבחינת מחירים) כזו :

Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775

Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box

eVGA GeForce 7600GS Passive Heatsink 256MB PCI-E

Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS

2x 512MB PDP DDR II 667

LG DVD-RW DL Super Multi X16

זה הבסיס

קראתי פה לגבי קירור (זלמן וכאלו ......) זה הכרחי המאוררים הענקיים האלו ?

נסחפתי עם הכרטיב מסך ? אני לא משחק משחקים על המחשב הזה ......

פורסם

הכרחי בשביל השקט וגם יעזור ב HTPC הצפוף.

וקח הרדיסק 80 בשביל המערכת.

איפה כרטיס ה PVR?

פורסם

לא משחק משחקים ? אז למה אתה צריך משהו חזק יותר מGeForce 6200 ? הוא תומך בHDTV ושאר פונקציות.

אתה רוצה שהמחשב יתחמם ואז המאוורר סטוק יתחיל לעשות לך רעשים שלא תוכל לראות איתם סרט או לשמוע שירים? לכן קירור טוב ושקט הכרחי.

נאמרה לך כאן דעתנו לגבי WD וHTPC.

פורסם
  • מחבר

אההההההההההההה

צודק

תיכננתי על ה- Hauppauge WinTV PVR150

פורסם
  • מחבר

מחקתי אתותו

לא אקטואלי

ה- 150הרבה יותר מתאים

ה GB לא מקודד בחומרה

פורסם

אבל אתה צודק, פשוט לא ידעתי שלוחות 430 מגיעים מקוררים פאסיבית בניגוד ללוחות NF4 אחרים.

אהם אהם. ;D

דווקא אחלה כרטיס.

פורסם

שמע, אני לא יודע כמה מהמגיבים פה באמת מבינים ב-HTPC.

אז ככה:

יש לי את הPVR-150. כרטיס מצויין. שווה כל שקל. תמצא אותו בין 700 ל-800 ש"ח.

אני אישית קניתי ב-digitize. (גוגל).

אחת המעלות של הכרטיס היא קידוד בחומרה, כלומר בזמן שאתה מקליט המעבד לא משתתף בעומס.

מכאן, שממש ממש ממש אין שום צורך במעבד CORE DUO או אפילו SOLO.

אתה יכול ללכת על AMD ישן (3000 על סוקט 939) או משהו משומש מחבר או משהו כזה.

חבל להוציא כסף על מעבד למחשב שהולך לבלות את חייו בהרצת תוכנת ניהול מולטימדיה בלבד. כמו כן המעבדים המהירים מתחממים הרבה יותר (בכלליות. פשוט תחפש מעבד שעובד בטמטפרטורות נמוכות יחסית).

זכרון: שים 512 פשוט, רק כדי שה-XP והתוכנת ניהול יחיו בשלום :)

צורב DVD

מאוורר שקט כמה שיותר.

כנ"ל ספק כח.

לתשומת לבך, ההבדל העיקרי בין כרטיס האופג 150 ל-350 (חוץ ממחיר כמעט כפול) הוא: ל-150 הפענוח (הרצת סרט) מתבצע במעבד של המחשב. ב-350 יש פענוח חומרה. בכל מקרה, על AMD64 כמו שהמלצתי, (3000 על סוקט 939, venice), גם ה-150 רץ מצויין. אז זו שאלה של כסף.

קח בחשבון שתוכנה, כמו SageTV למשל, עולה 80 דולר.

מקווה שעזרתי.

אם יש לך שאלות, שלח לפרטי.

פורסם

ה PVR150 עולה היום הרבה פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים