פורסם 2006 ביוני 619 שנים חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט:1. Sonata IIP180B .2שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוסואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקטומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה??או אם קיים מארז יותר שקט?תודה.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אין ספק ש - P180 שקט יותר (פח עבה עם שלוש שיכבות צבע) ,גדול יותר ,מאוורר יותר ,מתחמם פחות בגלל מיקום הספק בתחתית המארז שמולו מאוורר 120 מ"מ,וכן בגלל שיש בו מקום ל-4 מאווררים של 120 מ"מ ועוד אחד של 80מ"מ ,הקיצר יש לי אותו שווה כל שקל ,כמו כן מודולרי יותר ניתן להוציא את שני המארזים הקטנים הפנימיים בהם שמים את הדיסקים הקשיחים דבר שמקל על גישה והתקנה של הדיסקים הקשיחים ומפנה מקום לגישה לכל מיני פעולות במארז ,בקיצור מאוד מומלץ !
פורסם 2006 ביוני 619 שנים יש רק בעיה אחת קטנה - הבדלי המחירכ- 850 ש"ח לסונטה ,כ-1100 ש"ח לP180 ,כמו כן הסונטה מגיע עם ספק ,לשיקולך דרך אגב הסונטה 2 הוא מארז טוב ושקט לכל הדעות.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים וזה תלוי אם יש מי שישלם את המחירלגבי השקט שוב, לדעתי אפשר לעשות מערכת לא פחות שקטה ברבע מחיר
פורסם 2006 ביוני 619 שנים ליאור, אתה יכול לפרט? איזה מארז ומאווררים?אני שובר את הראש בלהשתיק את המארז שלי...כמעט הגעתי לשלמות.. אבל זה עדיין לא זה. (בעיקר בגלל הזלמן המעצבן שיושב לי על המעבד).
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מארז עם פלסטיקים שתופסים את המאווררים ואת ההארדיסקים (אם לא זה לא הכי נורא, יש אפשרויות אחרות)אם אין פלסטיקים אז יש למאווררים גומיות מיוחדות, כנ"ל יש לדיסקים הקשיחיםBigTyphoon למעבדאו Ninja בלי מאווררים למי שאפילו ה-BT מפריע לוהחלפת המאווררים המרעישים לכאלה שקטיםאם מדובר על מחשב עם טמפ' סבירה אפשר אפילו להעיף את המאוורריםסה"כ?אופציות זה כמו Compucase 6A19 וגומיות השתקה. מחיר בלי ספק כוח זה סביבות 280 שקל לשניהםBigTyphoon / Ninja זה סביבות 230 שקלהחלפת מאווררים זה 50-80 שקל לכל מאוורר (מדובר על מאווררים שקטים ומוצלחים, הם עולים)בפועל, זה יוצא הרבה פחות מאשר P180 עם קירור מים
פורסם 2006 ביוני 619 שנים יש לי כרגע Compucase 6A21, ספק FSP 350W, קירור מעבד ZALMAN7000B (על 1800RPM, שזה בערך 7-8V, עושה את רוב הרעש)2 מאווררי מארז, אחד GLACIALTECH, אחד TT THUNDERBLADE על 5V.ATI Silencer על ה9800PRO.מעבד במאמץ (PRIME) על 49-50 מעלות בערך (Athlon 3000 Newcastle, S754).מעניין מה יקרה אם אני אקנה את ה Big typhoon... בדוק שהוא יותר שקט מהזלמן על 7V? לגבי הביצועים, אני מניח שהוא הרבה יותר טוב מהזלמן בכל מקרה.הייתי מוריד את הזלמן ל5V אבל זה כבר מתחיל להיות חם מידי..עריכה:יש לי HD מעצבן של WD שחופר לי במוח. יש איזושהי המלצה למין מגירה או משהו שישתיק אותו?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים יש לי כרגע Compucase 6A21, ספק FSP 350W, קירור מעבד ZALMAN7000B (על 1800RPM, שזה בערך 7-8V, עושה את רוב הרעש)2 מאווררי מארז, אחד GLACIALTECH, אחד TT THUNDERBLADE על 5V.ATI Silencer על ה9800PRO.מעבד במאמץ (PRIME) על 49-50 מעלות בערך (Athlon 3000 Newcastle, S754).מעניין מה יקרה אם אני אקנה את ה Big typhoon... בדוק שהוא יותר שקט מהזלמן על 7V? לגבי הביצועים, אני מניח שהוא הרבה יותר טוב מהזלמן בכל מקרה.הייתי מוריד את הזלמן ל5V אבל זה כבר מתחיל להיות חם מידי..עריכה:יש לי HD מעצבן של WD שחופר לי במוח. יש איזושהי המלצה למין מגירה או משהו שישתיק אותו?ה-BT אכן ייתן לך יותר שקט (מאוורר של Yate Loon, אם אתה מגדיר את עצמך חולה שקט אתה בוודאי מכיר)אין סיבה שהוא לא יהיה אכן 16dBa כמו שמוצהרויותר ביצועים כמובן שהוא ייתןאבל קח בחשבון שהוא ידרוש ממך ניקוי פעם בחודשהוא צובר אבק כמעט כמו הקירור המקורי של אינטל
פורסם 2006 ביוני 619 שנים גם לזלמן לא חסר צבירת אבק מעצבנת..לא חולה שקט, סתם מעצבן אותי רעש מיותר...מה לגבי חוסם רעש ל HD?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים האמת היא שיש ל-biodome אחד כזהאז הייתי מתייעץ איתולי אישית אין ידע או נסיון בנושא
פורסם 2006 ביוני 619 שנים כן כבר דיסקסנו על זה לפני כמה חודשים לצערי הוא הזמין את זה מחו"ל, ולא בא לי להזמין מחו"ל. תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.