פורסם 2006 ביוני 519 שנים חברים מצאתי מאוורר 80mm וקימבנתי משהו על הסוניק טאוור - מה אתם אומרים ? זה שלושה מאוורים כל אחד דוחף עד שיוצא [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר אז אולי תגיד מה אתה עשית בהפסקת חשמל או שאתה צפונבוני עם גנרטור לכל חדר !#ושלוש מעלות זה הרבה. אתה צריך להבין את את זה.יחי הסוניק !
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר עקרונית אני מרגיש יותר דציבלים.. זה מורגש.. אבל ממש לא קריטי כי המחשב חרישי כמעט לחלוטין.. בוא נגיד שזה ממש לא מפריע לשינה.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אז אולי תגיד מה אתה עשית בהפסקת חשמל או שאתה צפונבוני עם גנרטור לכל חדר !# ושלוש מעלות זה הרבה. אתה צריך להבין את את זה. יחי הסוניק ! בעפולה לא היו הפסקות חשמל ;D או שאני טועה אגב אחלה קימבון גם 3 מעלות זה משו
פורסם 2006 ביוני 519 שנים בעפולה לא היו הפסקות חשמל ;D או שאני טועה אגב אחלה קימבון גם 3 מעלות זה משו אם לא היה אתמול או היום יהיה מחר כי היום לא היה לנו הפסקות חשמל היה אתמול ואגב לא הבנתי מה עשית הוספת עוד מאווררים? סה"כ לא כזאת המצאה הדור הבא בעולם המחשבים אבל כל הכבוד לפחות עשית משהוא מועיל בשיעמום שלא היה לך מחשב
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר תגיד המאוורר 120 uv שיש לך על הסוניק רועש?לא ממש. ביחס ל120MM הוא חלש.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אז אולי תגיד מה אתה עשית בהפסקת חשמל או שאתה צפונבוני עם גנרטור לכל חדר !#ושלוש מעלות זה הרבה. אתה צריך להבין את את זה.יחי הסוניק !הייתי בבית ספר... ובכלל לא היתה שום הפסקת חשמל (כנראה כי זה בסיס צבאי)אבל אם הייתי בבית הייתי מעדיף לצאת עם חברים או משהו בסגנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.