פורסם 2006 ביוני 519 שנים טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]
פורסם 2006 ביוני 519 שנים תקנה אלחוטי לכולם יש גם סוויטץ' קווים בד"כ 4 חיבורים וזה גם יכול לשמש בתור AP/נתב אלחוטי אז מה רע?
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אלחוטיים נותנים לקרוס תחת עומס של תוכנות P2P.למה שלי לא קורס?לדעתי זה יותר עניין של נתבים ספציפיים...היה לינתב קווי של Smart-Com שהיה נחנק כל פעםשהייתי טוחן אותו יומיים רצוף בהורדות והעלאות.ועכשיו יש לי נתב 3COM שעובד מעולה.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אלחוטיים נותנים לקרוס תחת עומס של תוכנות P2P.לא נכון.לדעתי זה יותר עניין של נתבים ספציפיים...נכון.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים נכון.להוסיף לתשובה שלי אני יכול רק שנתבים אל-חוטיים עדיין מגיעים עם 4 כניסותשל RJ45, ככה שאם אתה רואה שיש לך בבית ניתוקים בWIRELESS אתה תמיד יכוללהשתמש בו כנתב רגיל.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לא משנה - הבינו את הרעיון הכללי (שהוא לא נכון כ"כ - קח לדוגמה את ה6114WG של אדימקס - יש לו אותו מעבד\ צ'יפסט של 6104K אבל נוסף לו מודול אלחוטי... - אותו דבר כמעט, ובוודאי שאותה עמידות כלפיי ריבוי קשרים)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים תמיד עדיף קווי ורצוי EDIMAX? לא הייתי אומר את זה, הייתי אומר שאדימקס הוא ראוטר סביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.