עבור לתוכן

מהי הדרך הטובה ביותר להעביר סאונד מהמחשב לרסיבר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל.

טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים..

העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן)

וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

פורסם

האפשרות היחידה שלך תהייה לחבר או דיגיטלית או אנאלוגית תלוי בכרטיס הקול והרסיבר. אם מדובר בכרטיס קול מובנה אז הגיוני שיהיו רעשים במערכת ממוצעת ומעלה. אם אתה מעוניין, אתה יכול תמיד לנסות להחליף כבל לבדוק אם משם הרעשים, ולנסות להחליף כרטיס קול לבדוק אם זה משנה משהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת דיגיטלית או אנאלוגית??... לאילו סוגי כבלים אתה מתכוון?

ויש לי ברסיבר את רוב סוגי החיבורים כך שלא נראה לי שתיהיה בעיה עם איתו..

למה מישהו לא יכול בדיוק להדריך אותי בדיוק ולהגיד לי מה לחבר לאיפה!..יש לי את כל סוגי הכבלים. תגידו ואני אעשה. תודה!

פורסם

כי אף אחד לא יודע מה יעבוד יותר טוב במקרה שלך.

במקום לדרוש שיעשו משהו בשבילך ואתה לא תעשה כלום, אולי נתחיל מזה שתבדוק את מה שאמרתי לך בנוגע לכבל ולכרטיס הקול. אחרי שנדע מה הבעיה, נדע גם איך לפתור אותה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חחח..יש לי שתי כבלים מאותו סוג ובשתיהם שומעים אותו דבר.

דבר שני אני חושב שאני לא מחבר את זה נכון. כמו שאתה יודע מהמחשב יש לי רק יציאה אחת של סאונד לרמקולים או אוזניות.

אבל הרסיבר אמור לקבל שתי חיבורים(כמו שאמרתי אדום ולבן).

בטוח יש דרך שאפשר לחבר את המחשב לרסיבר בצורה נכונה רק שאני לא יודע איך... ואני מבקש רק שמישהו יגיד לי כך את הכבל: [סוג של כבל] ותחבר מ[כאן] ל[שם]!!

ואני מודה לך מאוד על העזרה.

פורסם

אם תוכל להגיד לי מהו הדגם של כרטיס הקול יהיה אפשר לעזור לך. בעיקרון אמור להיות יותר מיציאה אחת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הכרטיס קול הבא: Conexant AC-Link Audio

פורסם

לצערי אני לא מכיר את הכרטיס הזה, וסביר להניח שהוא זה שגורם לך לבעיות. כמו כן, אם ישנו ממיר של הכבלים/יס שמחובר באותה המערכת (גם אם לא ישירות לרסיבר) נסה לנתק אותו מהשקע של הלווין ולבדוק האם הרעש נעלם.

Anatoli.

פורסם

זה מחשב נייד של HP? המחשב עם הכרטיס המוזר

פורסם
  • מחבר

כן..חח

פורסם

הממממממ

יש אפשרות לקנות כרטיס קול של קרייטיב למשל שהוא חיצוני כזה שמתחבר למחשב הנייד ולהשתמש ביציאת spdif הדיגיטלית שלו כדי לחבר את זה ישר לרסיבר וככה להעביר את הסאונד בצורה דיגיטלית בלי הפרעות

אנטולי זה אפשרי נכון?

פורסם

הממממממ

יש אפשרות לקנות כרטיס קול של קרייטיב למשל שהוא חיצוני כזה שמתחבר למחשב הנייד ולהשתמש ביציאת spdif הדיגיטלית שלו כדי לחבר את זה ישר לרסיבר וככה להעביר את הסאונד בצורה דיגיטלית בלי הפרעות

אנטולי זה אפשרי נכון?

למה? יש audigy בחיבור pcmcia אם זה לפטופ. בכל אופן יש מפצל שעולה 10 שקלים- זה כל מה שהוא צריך אם אין לו בעיה בכ. קול/כבל

פורסם

נו לזה התכוונתי

פורסם

נו לזה התכוונתי

להגיד שזה חיצוני זה גבולי כי הכרטיס יושב בתוך המחשב בסופו של דבר.

פורסם

לא, פשוט תמיד בחנויות הוא בקטגוריה של external

אז השתמשתי במילה הזאת כי ככה הם בדרך כלל מקטלגים את זה וככה הוא יכול למצוא אותו

הנה הכרטיס בכל מקרה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39570

הוא די יקר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים