עבור לתוכן

עכשיו חזרתי מלוג'יק :) מה אתם אומרים על המפרט?

Featured Replies

פורסם

D805

gigabyte GA-8I945PG intel 945PG

crosair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value

samsung 80GB S-ata II

enermax 420W

evga gforce 7900GT 256MB

Compucase CI-6A19-2F BL Front USB

BigTyphoon

LG GSA-H10A 16x black

17" samsung 740B

Computer assembly+ new operating system installa

altec lansing ATP3 3-Piece System (2.1) speakers

הכל עלה 7807 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר של מיקרוסופט :x

מה אתם אומרים?

ד"א רציתי לקנות את ה 5700 אבל המוכר אמר שאם אני יקנה את הביג טיפון הוא יוריד לי 20 שקל שזה יוצר מחיר קרוב מאוד ל 5700, 185 ש"ח.

ואם מישהו יכול להגיד לי, רשום בדף: computer assembely+new operrating system installa, זה אומר גם מערכת הפעלה או לא?

פורסם

מפרט מצויין, כמה שינויים:

מפרט לגיימר: תתרחק מהקומבינציות של מיקרוסופט כמו מאש. הן לא נועדו לגיימרים. קנה MX518 של לוג'יטק, עכבר גיימרים זול ומשובח. לגבי מקלדות, אני מאמין במקלדות פשוטות ביותר בעד 50 שקלים. יש שיתווכחו איתי (יש גם שכבר התווכחו איתי). אבל על כל פנים, עכבר איכותי זה חשוב ביותר.

דיסק קשיח - 80GB זה ממש מעט בקונטקסט של ימינו (כשכל סרט DVD [שאתה מגבה באופן חוקי לחלוטין] תופס כמה גיגהבייטים, אוסף MP3 זה מינימום 30GB [של כל הדיסקים שקנית וגיבית, כמובן], וכל התקנה של משחק זה מינימום 3GB), וגם לא משתלם מבחינת מחיר פר גיגהבייט. תנסה לשדרג ל160GB, שעולה 150 שקלים יותר, או אפילו ל250GB, שעולה 250 שקלים יותר.

לגבי ספק ומארז - ספק מעולה, מארז מעולה. אבל במחיר של שניהם יכולת לקנות את הסונטה 2 של אנטק שמגיע עם ספק לא רע בכלל, והוא מארז קצת יותר מודרני.

לגבי הזכרונות - הייתי מוסיף 60 שקלים לסט של GEIL, עם הספרדרים והתזמונים הנמוכים יותר.

ואני מקווה שקנית את הגרסאת CO של EVGA שלוג'יק מוכרים במחיר מצויין...

לגבי קירור - תחליף לאיגלו 5700. אפקטיבי יותר (במעלה לפחות), ומגיע עם פאנל שעליו פוטנציומטר להפחתת מהירות (ויחד איתה, הפחתת רעש). אל תתפתה למה שמוכרים דוחפים לך.

סך הכל כל ההערות שלי הן לגבי ניואנסים, ולא לגבי איזון המפרט או בחירת הפלטפורמה, בגדול - מפרט מעולה.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות של GEIL יותר טובים מקרוסאיר? O_O,

לא הבנתי למה אתה מתכוון במשפט הזה: "ואני מקווה שקנית את הגרסאת CO של EVGA שלוג'יק מוכרים במחיר מצויין...", אם אתה יכול להסביר איזה גירסאות, לאיזה חלק, וכו'?

אני יודע שאין לי הרבה זיכרון הרד דיסק =\ עוד כמה חודשים אני אקנה עוד איזה 160GB, כרגע אין תקציב.

וה 5700 יותר טוב מה BT? הייתי בטוח שה BT יותר טוב, אתה יכול להביא לי ביקורות {עדיף בעברית, אבל אפשר גם באנגלית} שמשוות בין ה 5700 ל BT?

ובקשר לעכבר והמקלדת, אני מודע לזה שזה חרא של דברים, אבל מה לעשות זה הכי זול שיש להם כרגע, עוד חודש-חודשיים אני יכול להיות יקנה את ה G5 של לוג'יטק, ומקלדת, יותר טובה, לא יודע בדיוק איזה אני כבר יראה.

ותודה על התגובה המפורטת :).

עריכה~

ולגבי המסך, על הפיקסלים השרופים, המוכר אמר לי שעל פיקסל שרוף אחד בחודש הראשון מחליפים, ואחרי זה לעוד שלוש שנים צריך 2-3 פיקסלים כדי להחליף, אלא אם כן הפיקסלים נמצאים בפינות של המסך, שלא כל כך רואים אותם.

פורסם

הזכרונות של GEIL יותר טובים מקרוסאיר? O_O,

לא הבנתי למה אתה מתכוון במשפט הזה: "ואני מקווה שקנית את הגרסאת CO של EVGA שלוג'יק מוכרים במחיר מצויין...", אם אתה יכול להסביר איזה גירסאות, לאיזה חלק, וכו'?

אני יודע שאין לי הרבה זיכרון הרד דיסק =\ עוד כמה חודשים אני אקנה עוד איזה 160GB, כרגע אין תקציב.

וה 5700 יותר טוב מה BT? הייתי בטוח שה BT יותר טוב, אתה יכול להביא לי ביקורות {עדיף בעברית, אבל אפשר גם באנגלית} שמשוות בין ה 5700 ל BT?

ובקשר לעכבר והמקלדת, אני מודע לזה שזה חרא של דברים, אבל מה לעשות זה הכי זול שיש להם כרגע, עוד חודש-חודשיים אני יכול להיות יקנה את ה G5 של לוג'יטק, ומקלדת, יותר טובה, לא יודע בדיוק איזה אני כבר יראה.

ותודה על התגובה המפורטת :).

עריכה~

ולגבי המסך, על הפיקסלים השרופים, המוכר אמר לי שעל פיקסל שרוף אחד בחודש הראשון מחליפים, ואחרי זה לעוד שלוש שנים צריך 2-3 פיקסלים כדי להחליף, אלא אם כן הפיקסלים נמצאים בפינות של המסך, שלא כל כך רואים אותם.

כן, הגייל טובים מהקורסייר. שניהם זכרונות VALUE, אבל הגייל מגיעים עם ספרדרים לפיזור חום, ועם תזמונים של 4-4-4-12 לעומת ה5-5-5-15 של קורסייר.

לגבי הארדיסק, זה שולי. מדובר על רכיב חיצוני, לא רכיב ליבה. אם אין לך כרגע, לא נורא. עוד כמה חודשים, תוכל להוסיף עוד 250GB במחיר של היום.

לגבי הכרטיס מסך - לוג'יק מוכרים גרסא מומהרת מהמפעל של ה7900GT שנקראת CO, עם מהירות ליבה של 500MHZ במקום 450MHZ של הכרטיס הרגיל. היא עולה של 2030, שזה מחיר לא רע יחסית. אני מקווה שזו הגרסא שמכרו לך.

http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8410

על הקופסא של הכרטיס צריכה להיות מדבקה קטנה שכתוב עליה "CO".

5700 מקרר טוב יותר מהBT אבל גם מעט רועש ממנו. אבל היות והוא מגיע עם פוטנציומטר להפחתת המהירות, זה לא ממש נורא, במיוחד בגלל שהוא יותר זול.

http://www.digit-life.com/articles2/cpu/heatpipe-massive-shootout-dec2k5-part3.html

שים לב לגרף הראשון, הBT על 72 מעלות, ה5700 על 69! לעומת זאת, בגרף הרעש תוכל לראות שהוא רועש ממנו בכ10DBA.

פורסם
  • מחבר

הרעש לא ממש מעניין אותי, בעיקר הביצועים, ולפי הטבלה באמת ה 5700 יותר טוב, האם יש לך עוד ביקורות שלאו דווקא ה 5700 יותר טוב?

ולגבי גירסת ה CO, כן זה מה שמכרו לי.

פורסם

ה 5700 יותר טוב במהירות גבוהה אבל גם יותר רועש. היתרון שלו הוא הפוטנציומטר שמאפשר לך לעבוד במהירות נמוכה ללא רעש. אז הוא שקט יותר מה BT אבל ביוצעיו גם פחות טובים.

אם אתה יכול להוסיף את הפרמיה ל 160 או 200 גיגה, תעשה את זה.

פורסם
  • מחבר

פרמיה זה הרד דיסק? אם כן אז אני אמרתי שבקרוב אני יוסיף עוד 160-250 ג'יגה.

אז אני מעדיף את ה 5700, כמו שרשמתי, אני מעדיף את הביצועים על הרעש.

תודה לכם, כנראה אני יתקשר מחר בצהריים כדי להודיע להם על השינויים.

:)

פורסם

פרמיה=להוסיף עוד כסף.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני משנה זה ככה:

במקום זכרונות קרוסאיר, לשנות לגייל.

ובמקום הביג טיפון ל 5700 של איגלו..

נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים