פורסם 2006 ביוני 519 שנים שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אל תמליץ על משהו שלא בטוח.יש אלף ואחת סיבות ל-א לעדכן ביוס.אם הלוח עובד בסדר,אין טעם לעדכן ביוס.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אל תמליץ על משהו שלא בטוח.יש אלף ואחת סיבות ל-א לעדכן ביוס.אם הלוח עובד בסדר,אין טעם לעדכן ביוס.אבל אם הוא רוצה אוברקלוק הוא כן צריך...
פורסם 2006 ביוני 519 שנים שמע אני לא יודע איך זה בdfi אבל אל תדיפק כמוני בגלל שאני עדכני ישר לגריסא הכי עדכנית ישר חסרות לי אפשריות אז קח עצה תעדכן גריסה גירסה עד שתגיע ל מה שתרצה
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הנה עצה, don't fix what's ain't broken.שמע תתקין את המעבד ותראה אם אתה צריך עידכון או לא. אם הוא לא יזהה אז העידכון יעזור לך אם לא אז לא.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אם מתוכנן OC רצחני אז ביוס של Oscar Wu זה דרישת מינימוםאם לא מתוכנן OC רצחני שכח מהלוח הזה ולך על לוח רגיל
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אם מתוכנן OC רצחני אז ביוס של Oscar Wu זה דרישת מינימוםאם לא מתוכנן OC רצחני שכח מהלוח הזה ולך על לוח רגיללמה אתה מתכוון שאתה אומר ביוס של Oscar Wu???אתה יכול לתת דוגמא או קישור ל dfi street?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אלה הביוסים שיש להם 1 2 או 3 בסוףהם מותאמים במיוחד לזכרונות ספציפיים (BH-5, TCCD)ב-DFI-Street ישנם גם הסברים, יש סלוטים יותר טובים ל-TCCD, יש יותר טובים ל-BH-5 וכו' וכו'זאת תורה שלמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.