פורסם 2006 ביוני 519 שנים נסיתי לחבר 16 לדים (8 בגל מעגל מקבילי), לחיבור מולקס אחד, עכשיו, במערך לדים אחד הכל עבד, בשני, לד אחד ה-ת-פ-ו-צ-ץ!!!!, זה היה מגניב זה ירה משו בוער כזה, וכל שאר הלדים דלקו חלש חלש חלש.!!...,זה בגלל הספק??...אני חושב שזה פשוט בגלל ששיניתי את הזרם ל6 וולט מהמולקס ושמתי נגדים שגוים והלד שהתפוצץ היה פגום או משהו....צריך רעינות יצירתים,, אני יכול לחבר למולקס אחר???תודה לעוזרים!,אבי
פורסם 2006 ביוני 619 שנים "אני חושב שזה פשוט בגלל ששיניתי את הזרם ל6 וולט מהמולקס ושמתי נגדים שגוים והלד שהתפוצץ היה פגום או משהו...."במעגל שהתפוצץ לך חיברת את הלדים ל12V (חוט צהוב) או ל 5V (חוט אדום)?לפי מה שניראה לי חיברת את אותם ל 12V ושמת נגד חלש מדי (אתה צריך לשים נגד 450/470 Ohm לכל נגד, אם אתה מחבר במקביל..)
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר זה מה שעשיתי, אבל בסדר כבר הבנתי, עשיתי שם כמה לדים בטור וזה....מסקנה: לא לעבוד עם לדים בשעה 4 לפנות בוקר...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מעל 5 לדים בטור כבר לא תצליח להפעיל.לדוגמה 18 לדים בטור צורכים בערך 55V , דבר שלא קיים בספק שלך.המינינום אמפר זה 200mA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.