עבור לתוכן

צריך מפרט ב7.5 שיהיה שקט במיחד

Featured Replies

פורסם

צריך מפרט ב7.5 שיהיה המחשב בכי שקט שאפשר ושיתמוך בבלו טוט (בלי מסך)

פורסם

אין לי מפרט שלם לתת לך, אבל אני כן אחלוק אתך שני טיפים ממחשב שהרכבתי לפני שבועיים בבית הוריי והוא שקט עד דממה ברמה שהדבר היחיד שאתה שומע זה הכונן הקשיח.

הכי חשוב - מארז, והכי שקט הוא ה Antec Sonata II שמגיע עם ספק חרישי של ANTEC. מכוונים את המאוורר האחורי על Low ולא שומעים את המארז. בכלל.

קירור למעבד - יש לא מעט אופציות שקטות, הכי שקט - Big typhoon וגם בין הטובים, מאחר ובמארז יש רק מאוורר אחורי בודד, המעבד צריך קירור טוב.

את השאר, השאר ישלימו לך.

פורסם

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,420 ש"ח

1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח

1 Zalman Vga Cooler VF900-Cu 235 ש"ח

1 ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 864 ש"ח

2 Patriot 1GB PDP DDR II 667 1,030 ש"ח

1 Edimax Bluetooth 80m V2.0 EB-DGC2 118 ש"ח

1 CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח

1 Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e 1,850 ש"ח

1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 530 ש"ח

1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 265 ש"ח

1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

סה"כ 7,517 ש"ח

אז ככה: 2GB זכרון, כרטיס מסך חזק מאוד, מארז מצויין שחוסם רעש, קירורים שקטים אך אפקטיביים, לוח אם מצויין מקורר פאסיבית (שהוא אוברקלוקר אדיר, כמו גם המעבד), ספק שקט ואיכותי בטירוף.

אתה יכול לקחת את הסונטה 2 שהציעו לך, זה אפילו יעלה לך 100 שקלים פחות. הספק כח שם קצת פחות איכותי מבמפרט הזה, אבל לא נורא.

קח בחשבון שעוד כחודשיים יוצא דור חדש וחזק במיוחד של מעבדי אינטל, שיכנס בתקציב שלך, אם אתה יכול לחכות.

המפרט נלקח מpandas.co.il

פורסם

מנסיון של עבודה מול שני המארזים, אי אפשר להשוות הסונטה פשוט שקט לחלוטין. כמעט 0DBA ממרחק של מטר עם מאוורר על עוצמה נמוכה. גם 100 ש"ח פחות זה חסכוני. אמנם ספק לא מודולרי, אבל בובה של מארז.

ואני מחזק את המפרט של הדוקטור, מצוין מלבד:

צורב DVD של NEC או TEAC.

צורבים של LG נדפקים יותר מזונות תאילנדיות ביום עבודה עמוס. pardon my french.

אני חסיד של סיילנסרים במקום הזלמן, אבל כמובן שזו בחירה של המשתמש ואין "יותר טוב".

לנסות לראות אם יש לפנדה מעבד TRAY במקום BOX. הם יכולים לקנות TRAY, צריך רק לבקש מהם, היבואן מחזיק TRAY בארץ, חיסכון של כ100 שקלים.

פורסם

האחריות על TRAY קצרה יותר בדרך כלל.

לי יש ניסיון גם עם האנטק וגם עם הקולרמאסטר, שניהם מצויינים. אין הבדל ממשי בינהם מבחינת כמות רעש, וזה עניין של טעם. שניהם מאווררים מצויין, ושניהם יכולים להיות בחירה מצויינת ובכלל לא זולה, דרך אגב.

שוב, השיקול היחיד שלי היה הספק. אין שום שמץ של ספק שהליברטי טוב פי כמה מהאנטק סמארטפאוור 450 שמגיע עם הסונטה.

צורב - לי יש ניסיון עם LG 4167B, וזה אחד הצורבים השקטים והאמינים. מעולם לא דפק לי דיסק בחצי שנה של שימוש. חוץ מזה שצורב זה מוצר מתכלה, עם אורך חיים מוגבל לכשנתיים של שימוש אינטנסיבי, אז ב260 שקלים, זה לא כזה משנה.

ההתקנה של הזלמן יותר קלה מאשר של הסיילנסר, והוא גם לא תופס סלוט נוסף.

פורסם

פנדה קונים מעבדים מ CD-LOG שנותנים את אותן 3 שנים אחריות על המעבד.

לגבי המארזים, לא נגיע להסכמה, וכל אחד וטעמו הוא, אז זה חסר טעם להתווכח, המשתמש יבחר.

צורבים, עברו דרכי אלפי צורבים כשעבדתי במכירות עדיין, וכמות הצורבים של LG שחזרו היתה גדולה לאין שיעור מכמות הצורבים האחרים, אז סטטיסטית הם מתקלקלים יותר.

ועם הזלמן אני מסכים, אכן התקנה קלה, במחיר של יותר רעש ופגיעה קלה בוונטילציה במארז, וכאן זה תלוי במיומנות של המשתמש או אם ההתקנה תעשה בחנות או לא.

בכל אופן, קיבלת מפרט טוב, חכה לאינטגרל, אני מאמין שיהיה לו מה להוסיף לדברים שנאמרו כאן.

פורסם

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,420 ש"ח

1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח

1 Zalman Vga Cooler VF900-Cu 235 ש"ח

1 ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 864 ש"ח

2 Patriot 1GB PDP DDR II 667 1,030 ש"ח

1 Edimax Bluetooth 80m V2.0 EB-DGC2 118 ש"ח

1 CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח

1 Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e 1,850 ש"ח

1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 530 ש"ח

1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 265 ש"ח

1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

סה"כ 7,517 ש"ח

המפרט נלקח מpandas.co.il

חזק ביותר!

אבל אם יש סבלנות חכה חודש וחצי ככה...

פורסם

1) אני חושב שהמפרט של הד"ר מצויין

2) אני חושב שעדיף הליברטי. וגם אפשר לרדת בשקט ל 6A19 של קומפיוקייס עם מאווררים שקטים של GALCIALTECH או ARCTIC.

3) אני עובד גם שנים על צורב DVD LG כמו רבים מחברי ואין איתם שום בעיות. יש לי כמה חברים עם NEC וגם שם אין בעיות. לכל צורב היתרונות שלו והחסרונות שלו. אפשר לקרוא בסטיקי ב"אמצעי אחסון".

4) הקרור של זלמן לכרטיס מסך שקט מחץ במהירות נמוכה, ועדיין מקרר מצויין. אצלי הוא מחזיק בקלילות X850XTPE באוברקלוק במהירות נמוכה. הבעיה עם הסיילנסר וחבריו מתחילה כשהמאוורר נדפק ואז אפשר לזרוק אותם לפח, זאת בניגוד לזלמן.

5) למעבד הייתי מעדיף את ה GLACIALTECH 5700 ולו רק בגלל הפוטנציומטר שבא איתו לשליטה במהירות המאוורר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה באמת נראה לי שאני יחכה מעט לקונרו ותודה על המארז

פורסם

למה אתם ממליצים כל הזמן על ביג טייפון אם הבנאדם ביקש שקט!!!

אני לא אומר שBT לא שקט, אני רק אומר שסוניק טאור לא עושה רעש בכלל ויש הבדל בין שקט ללא עושה רעש

פורסם

ד"ר

תגיד רגע, השקעת כבר כמעט 1000 ש"ח בקירור ושקט [לקחת מארז יקר, ספק יקר ומאווררים ב500 ש"ח] לא יהיה עדיף להכניס במקום מערכת קירור מים?

פורסם

ולמה נראה לך שמערכת קירור מים היא יותר שקטה??

אפלו את יודע מה עם תמצא לי מערכת קירור מים ששקטה כמו הקירורים שדוקטור הציע ומקררת ברמה שלהם+מארז וכל זה באלפיה אתה מלך!!

סבבה? :hat:

פורסם

רציתי גם לציין שיש לי צורב די וי די של פיליפס 1648 שצרבתי איתו בערך 15 צריבות של די וי די ועוד כמה צריבות של

cd רגיל , ואני בינתיים מאוד מרוצה , הוא מאוד מהיר ואבל לפעמים הוא לא שקט , לי זה ממש לא מפריע

כלומר "רעש" יחסי ל 8 דקות של צריבת דיסק - ביג דיל...

פורסם

רציתי גם לציין שיש לי צורב די וי די של פיליפס 1648 שצרבתי איתו בערך 15 צריבות של די וי די ועוד כמה צריבות של

cd רגיל , ואני בינתיים מאוד מרוצה , הוא מאוד מהיר ואבל לפעמים הוא לא שקט , לי זה ממש לא מפריע

כלומר "רעש" יחסי ל 8 דקות של צריבת דיסק - ביג דיל...

זה כן ביג דיל...אם אתה צריך מחשב לאולפן ביתי או משו כזה כל דבר חייב להיות שקט לחלוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים