פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים טוב.אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים רק חבל שזה כבד בצורה מפחידה כשהפרטים על High, שלא לדבר על Highest...ב Normal עוד ניתן לשחק ועדיין רואים איכשהו בסדר.כמו כן, ניתן גם למצוא מפות כבדות יותר וכבדות פחות... שתי המפות הכבדות ביותר במשחק לדעתי הן Tokara Forest & Face 3.
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים לא לדכא אותי עוד יותר בבקשה... בכל אופן, CTF-Maul מפה מדהימה. בנויה היטב אבל מתאימה לקבוצות משחק קטנות.
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים דיברו כבר על ההבדל בגרפיקה בין המלא לדמו......בדמו כללו לא טקסטורות באיכות והכל היה מופחת גרפיקה ופחות איכותי...הדמו נוצר למטרת טעימה מהמשחק המלא...הגרפיקה במלא פשוט לא סופרת את הדמו...
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים אנשיםאתם יכולים לרשום איזה חנויות מוכרות את זה?!חוץ מפריק.....החנות בתל אביב (אן קרוב לא זוכר) ואני רוצה את המשחקאני גר בחיפה...מישהו יודע מה עם טויס אר אס?
פורסם 2002 באוקטובר 123 שנים ומה המחיר שלו בארץ בכלל ? מזמן לא קניתי משחקי מחשב ... לא בארץ בכל אופן..
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים מישהו יודע אולי אם יש מקום שאני יכול להוריד את המשחק?לאhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=16415
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.