עבור לתוכן

התאמת ספק כח HEC למחשב קיים - מבוסס 805 ליבה כפולה

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי .

אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך .

HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם.

איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי .

בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח .

יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

פורסם

שני הספקים גרועים לצורך העניין

פורסם

למה רק על hec ? יש חברות אחרות שבמסגרת התקציב + מציעות אפשרויות יותר משתלמות .

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015

בהנחה שאפשר לחרוג מהתקציב זאת אפשרות מצוינת ,במקרה שלא תאמר ואני אערוך את ההודעה .

פורסם
  • מחבר

טוב , נכנסתי לקישור של האנרמקס . נראה ספק לא רע עם הספק כזה . הבנתי גם שהכפול ליבה אוהב יותר רייל אחד מאשר שתיים .

ו-26A נראה לי יהיה אפילו מעל ומעבר למה שאני צריך . אין לי כרטיס מסך זולל חשמל ולא מערך דיסקים .

המחיר הוא זול וזה קצת מחשיד ... :silly:..מה גם שהחנות עצמה אינה זולה כלל.

אם הספק אכן איכותי , אני אקח אותו , כמובן בהנחה שניתן יהיה לאתר איפה החנות הזאת נמצאת ...לא מצאתי באתר .

אם יש למישהו הצעה אחרת ( אפילו בחריגה ל-350 ש"ח ) , אשמח לשמוע . אגב , יש עדיפות לספק עם לד כחול (ככה בשביל היופי..)

שוב , תודה !

פורסם

האם אלה הספקים הכי מומלצים לכפולי ליבה?

פחות או יותר בתקציב הזה..

פורסם
  • מחבר

AMILO נכנסתי לקישור של היצרן וראיתי בהפנייה לקישור לביקורת עליו ,שיש לו 2 ריילים של 15A על כל רייל .

מהתמונה באתר המקושר , יש את המדבקה של הנתונים על האמפרג' אבל קשה להבין מה כתוב על המדבקה . זה נראה כמו 24 או 26 סה"כ מקסימלי (ב-2 הריילים) .

הספק הזה מוכר בכלל ? יחזיק OC ל-3.2 בלי בעייה ? או שכדאי כבר להזמין את האנרמקס 365 350W ב-247 ש"ח ?

פורסם

אין סיבה שהספק לא יחזיק , 15A על 2 ריילים זה מעל ומעבר , בערך כמו ה FSP 400W

ב320 שקל , ווFSP זו גם חברה טובה ,

התמחור הנמוך הוא כנראה בגלל שהחברה חדשה , או פשוט תמחור נמוך יותר :smile1: גם זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

אחלה . תודה . :xyxthumbs:

פורסם

לא הייתי סומך על ה-Spire

אין עליו ביקורות רציניות

ה-Enermax מעל ומעבר, ואין סיבה שלא תוכל לקנות אותו ברוב חנויות המחשבים

ואכן מעבדים אינטליים (ובמיוחד כפולי ליבה אבל לא רק) אוהבים מסילה אחת

פורסם
  • מחבר

איך הספק של JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W מחנות לוג'יק ?? זה ג'נרי ? יחזיק כפול ליבה ב-OC קטן ?

פורסם

אם זה יחזיק בכלל כפול ליבה אז לא ב-OC

הייתי לוקח ספק נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים