עבור לתוכן

האיסלאם באירופה - לאן?

Featured Replies

פורסם

הם לא יראו אותם בשנה הבאה אם הדרכון שלהם חסום (ואם הדרכון לא זוייף).

(זה גם חלק מהיופי בויזות והגבלה גורפת של נתינתן לאיזור מסויים, זו זכותה של כל מדינה)

אתה טוען שבאופן פלא הם יתחילו לכבד את הריבונות של המדינה? מה ימנע מהם לחזור כשב"חים?

אני יודע שאפשר להגיד את זה על כל מדינה ועל כל שב"ח (נגיד חלק מהרומנים בארץ...), אבל אם במקרה של הרומנים יש פגיעה קלה בכלכלה של המדינה, אז ם הערבים באירופה יש פגיעה בחיי אדם!

בלי הקשחת המדיניות ולכלוך ידיים שום דבר לא ישתנה, ובטווח הנראה לעיין הארופאים לא עומדים לעשות שום דבר בנידון :nixweiss:

• תגובות 136
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באירופה בד"כ מגרשים שב"חים או שמים אותם בכלא. זה לא ארה"ב אחרי הכל... ::)

ואני לא דיברתי על ימי הצלבנים בהם מעט מאד גרמנים השתתפו שכן היו עדיין במאבק בין נצרות לעבודת אלילים - דיברתי על הסקסונים ושבטים ברבריים אחרים בגרמניה שהיו מורדים ברומא ופלשו לבריטניה אחרי שנשכרו שם להיות חיילים ולא שולם להם אז הם פשוט פלשו ולקחו לעצמם אדמות שם. האמת, אני רואה עכשיו את ארה"ב כרומא של המאה ה-21. גם להם אותה שחצנות, אימפריאליזם, חוסר מוחלט של ביקורת עצמית והם פולשים למדינות שהם פולשים אליהן למטרות אינטרס כלכלי פרטי (הנפט בעירק, יענו לתפוס את בין לאדן באפגניסטן אבל זה היה סתם פופוליזם זול) אבל זה לדיון אחר.

פורסם

IG, מה ימנע? אי האפשרות להשיג ויזה... מסוג כלשהו. (ברור שלא ב100 אחוז)

האירופאים אדישים, זאת המחלה הכי גרועה של האדם והאירופאים חולים במחלה זו באופן כרוני וממאיר.

פורסם
  • מחבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3261106,00.html

דוגמה קטנה: ספרד ידעה בשנים האחרונות זרם מהגרים מוסלמים גדול, וכך, באחת מהעיירות הקטנות בקטלוניה צמחה קהילה של מוסלמים המהווה שליש מתושבי העיירה. לפני כשנתיים, ביקשה הקהילה לבנות עבורה מסגד. הקהילה המקומית סירבה ובתגובה הפכו המוסלמים את אחד ממבני הציבור המקומיים, ששימש כמרכז תרבות למסגד.

פורסם

So still so dark all over Europe

And I ride down the highway 101

By the side of the ocean headed for sunset

For the kingdom come

for the

Black

Black planet

Black

Black world

פורסם

מליוני גרמנים פלצנים ועוד עשרות מליונים מאירופה נופשים בטורקיה כל שנה,אז כנראה שלא כל הטורקים ולא כל המוסלמים

הם ברבריים.בכלל אירופה תמיד דאגה לתחת שלה,הסיבה היחידה שגרמניה אפשרה הגירה של מוסלמים זה שללא אותם מוסלמים הכלכלה שלהם היית קורסת,

כל עובדי הבניין ושאר העבודות השחורות הם מוסלמים,אם לא הם אין מי שיבנה להם את הבתים.

פורסם
  • מחבר

יכול מאוד להיות שזאת הסיבה להגירה - אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שעכשיו, הם בבעיה רצינית עוד יותר... :-\

פורסם

כל עובדי הבניין ושאר העבודות השחורות הם מוסלמים,אם לא הם אין מי שיבנה להם את הבתים.

בגלל זה מוזר שכל הרומנים מגיעים לארץ במקום לגרמניה

פורסם
  • מחבר

ת'כלס זה באמת מוזר... לא יכול להיות שבארץ משלמים להם יותר...

פורסם

מליוני גרמנים פלצנים ועוד עשרות מליונים מאירופה נופשים בטורקיה כל שנה,אז כנראה שלא כל הטורקים ולא כל המוסלמים

הם ברבריים.בכלל אירופה תמיד דאגה לתחת שלה,הסיבה היחידה שגרמניה אפשרה הגירה של מוסלמים זה שללא אותם מוסלמים הכלכלה שלהם היית קורסת,

יא, כמה בולשיט בהודעה אחת. :kopfpatsch:

רואים שלא היית בשום מקום חוץ מתורכיה, הא? אז נתחיל מזה שאירופה לא חייבת לדאוג לתחת של אף אחד חוץ משלה - עניי עירך קודם. אני לא ממש רואה את ישראל נחלצת לעזרת פליטי חבל דרפור בסודן בעצמי, כן... ההגירה היא מסיבות "הומאניטריות" כביכול אבל בעצם זה נועד לחזק את העמדה של השמאלנים בגרמניה תחת הטענה שבגרמניה אין דיי אנשים צעירים שיפרנסו את הזקנים בקצבאות והאוכלוסיה לא גדלה. מה שקורה זה שתורכים עובדים שחור, אחד אצל השני כמובן, לא משלמים מס ובנוסף מקבלים דמי אבטלה של 800 יורו לנפש (זה במידה והם רווקים ללא ילדים, אם הם נשואים או/ויש להם ילדים הסכום עולה בהרבה) ונהנים מהתנאים הסוציאליים כמו חינוך חינם (לא "חינם" כמו פה), ביטוח ושירותי בריאות מקיפים ומהמתקדמים בעולם, משכנתה חינם ל-10 שנים ומענקי הגירה בסך של כ-150 אלף יורו לנפש. למה שהם לא יבואו? ואח"כ יבואו למשרד ההגירה ויגידו "תביא לפה גם את אישתי השניה, את אחי, את האחים שלה ואת הנשים שלהם ובכלל את כל תורכיה".

למה כל כך הרבה גרמנים נופשים בתורכיה? ככה, כי כבר לא נשאר שם תורכים, בקרוב הם יעשו חילוף אוכלוסין.

מאיפה החלטת שבגרמניה חוץ מתורכים אף אחד לא מתפרנס מעבודת כפיים? למה נראה לך גרמנים זה ישראלים בררנים שסולדים מקצת לכלוך? יש להם מוסר עבודה שהרומנים יכולים רק לחלום עליו ובגלל זה רחוב בגרמניה נראה כמו ספר אגדות ולא כמו מחנה פליטים בלטה. ורק שתדע לך, בגרמניה, המאפיה התורכית היא אחת מ-3 המאפיות הכי גדולות במדינה, יחד עם המאפיה הרוסית והאופנוענים, והם שולטים בחלק ניכר מסחר הסמים במדינה, הלבנות הון, סחיטת בתי עסק ועוד.

ולא, בארץ לא משלמים יותר. פועל זר בגרמניה מקבל יותר מהסטודנטים המסכנים שמתייבשים פה בתחנות דלק ודוכני מזון מהיר.

פורסם

"רואים שלא היית בשום מקום חוץ מתורכיה, הא? אז נתחיל מזה שאירופה לא חייבת לדאוג לתחת של אף אחד חוץ משלה - עניי עירך קודם. אני לא ממש רואה את ישראל נחלצת לעזרת פליטי חבל דרפור בסודן בעצמי, כן.."

מה אירופה דואגת לעצמה? כבר הייתי בטוח שאיכפת להם "מהפליטים הפלשתינים המסכנים" ושאכפת להם ממדיניות "האפרטהייד" של הישראלים.

ישראל תרמה ועזרה בהרבה מקומות בעולם יותר ממה שאירופה שלך תרמה.מספיק לראות את הצבא שלך שנסע לתורכיה והקים מחנות אוהלים,ואת המליונים

שאספו שם לפליטים ולא רק שם,בצונאמי שהיה תרמה ממשלת ישראל מאות אלפי שקלים וגם בסודן ישראל עזרה ככל יכולתה.

"למה כל כך הרבה גרמנים נופשים בתורכיה? ככה, כי כבר לא נשאר שם תורכים, בקרוב הם יעשו חילוף אוכלוסין."

אוסף של שטויות,כן 70 מיליון מוסלמים בטורקיה זה מה שנקרא "אוכלוסיה מדוללת"

לא הייתי בטורקיה,ואני שואל את עצמי שאלה שכל הדיוט היה שואל,כיצד באים מיליוני יפי נפש גרמנים למדינה מוסלמית ועוד מרצונם,ועוד מוכנים לשלם.

אז כנראה שהמוסלמים הם לא כאלה ברברים.

"

מאיפה החלטת שבגרמניה חוץ מתורכים אף אחד לא מתפרנס מעבודת כפיים? למה נראה לך גרמנים זה ישראלים בררנים שסולדים מקצת לכלוך? יש להם מוסר עבודה שהרומנים יכולים רק לחלום עליו ובגלל זה רחוב בגרמניה נראה כמו ספר אגדות ולא כמו מחנה פליטים בלטה. ורק שתדע לך, בגרמניה, המאפיה התורכית היא אחת מ-3 המאפיות הכי גדולות במדינה, יחד עם המאפיה הרוסית והאופנוענים, והם שולטים בחלק ניכר מסחר הסמים במדינה, הלבנות הון, סחיטת בתי עסק ועוד.

"

העבדים שעושים את העבודות השחורות בגרמניה הם הטורקים.הגרמנים הפלצנים בלי התורכים שבונים להם את הבתים,מנקים להם את הרחובות,היו חיים כמו שחיים בעזה.מאפייה תורכית עלק,המוסלמים בטורקיה מקבלים הרבה השפלות שם ויצא לי לראות איך אותם גרמנים נאורים מתיחסים אליהם.כל פעם שמצב הכלכלי של הפרימדונות האלה לא טוב הם מוצאים שעיר לעזזל להאשים אותו.אם פעם זה יהודים היום זה המוסלמים.ולכן היום הרבה קהילות של יהודים ומוסלמים שמשתפים פעולה.

פורסם

1. תלמד לצטט.

2. תלמד לראות עולם ולא רק להקשיב לדיונים הפוליטיים בסלון ביתך אחרי שהוריך רואים חדשות ומקליים.

3. תתחיל להבין ציניות (בהקשר של חילוף אוכלוסין).

4. אל תעשה מעצמך טמבל. רוב הבניינים שאתה רואה ברחבי אירופה נבנו לפני 300-400 שנה ע"י גרמנים ולא חסרים גרמנים שעובדים בבניין (הא, כן, במקרה יש לי חברים שסוללים דרכים, מניחים בלאטות בכבישים ומדרכות, עובדים בחווה ועוד...) כי השכר שם לעבודת בניין קבוע וקבוע גבוהה בחוק. אתה לא ממש יודע הרבה על גרמניה אז אל תדבר. הם אולי אחת המדינות היחידות שלא פותחות פה בנושא הסכסוך הפלשתיני-ישראלי מלבד ל"הלוואי שיבוא שלום על המזה"ת" וכיו"ב בעוד שברחוב הגרמני הכל אומרים "כנסו בערבים האלו". רואים שכל הגרמניה שראית זה אתר נופש בתורכיה עם כמה זקנים שיכורים בלובי "אכול כפי יכולתך" או במלונות ואתרי נופש שהם עצמם הקימו שם.

5. בטח שישראל תבוא לעזור לתורכיה. המדינה האיסלאמית היחידה שלא מנסה לשים לנו פצצת אטום וסובלת את התיירים שלנו שגונבים להם ברזים ומגבות (אבל משלמים פי 2 מכל תייר אחר כי למרות מה שהם חושבים - הם באמת פראיירים).

6. למה אירופה צריכה לדאוג לאחרים? שוב, עניי עירך קודם.

פורסם

הוד רוממותה על תתני לי ציונים ועל תתפסי תחת על כל מי שמביא דעות שונות ממך.

"שישראל תבוא לעזור לתורכיה. המדינה האיסלאמית היחידה שלא מנסה לשים לנו פצצת אטום "

תפתחי את האטלס לפני שאת מביאה את פנינייך פה ותחפשי את המילה פאקיסטן-מדינה מוסלמית בעלת יכולת גרעינית שאינה מאיימת בשום השמדה על ישראל.

תפתחי אטלס ותבדקי כמה מדינות מקיימות יחסים עם ישראל ובעצם מכירות בה מרוקו,טוניס,אידונזיה,מצרים,ירדן,פאקיסטן,טורקיה בקיצור לפני שאת פותחת את הפה

על "המוסלמים הברברים" .

4.כן בטח הבניינים מלפני 400 שנה, בולשיט,כל המלונות,כל הבנינים ובכלל כל התעשייה שלהם מבוססת על מהגרים וזו הסיבה שהם לא מגרשים אותם.

6.לא מעניין אותי מאירופה ומהאנטרסים שלהם.שלא ישחקו אותה צדיקים גדולים כאילו שצריך ללקק להם את הרגליים, ושלא יטיפו מוסר לאף אחד,במיוחד הם שטבחו ביהודים ושתרמו מאות מליונים לרשות הטרוריסטים בגלל "רעב" בשעה שמתים בסודן יום יום אלפי אנשים.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

יא, כמה בולשיט בהודעה אחת. :kopfpatsch:

מה שקורה זה שתורכים עובדים שחור, אחד אצל השני כמובן, לא משלמים מס ובנוסף מקבלים דמי אבטלה של 800 יורו לנפש (זה במידה והם רווקים ללא ילדים, אם הם נשואים או/ויש להם ילדים הסכום עולה בהרבה) ונהנים מהתנאים הסוציאליים כמו חינוך חינם (לא "חינם" כמו פה), ביטוח ושירותי בריאות מקיפים ומהמתקדמים בעולם, משכנתה חינם ל-10 שנים ומענקי הגירה בסך של כ-150 אלף יורו לנפש. למה שהם לא יבואו? ואח"כ יבואו למשרד ההגירה ויגידו "תביא לפה גם את אישתי השניה, את אחי, את האחים שלה ואת הנשים שלהם ובכלל את כל תורכיה".

כן בטח,150 אלף יורו מענק.לפחות כשאת מפליצה שקרים תקפידי שהם יהיו הגיוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים