עבור לתוכן

האיסלאם באירופה - לאן?

Featured Replies

פורסם

... שהחיים שלך לא שווים יותר מחיים של אנשים אחרים...

הם שווים יותר מחיים של אנשים אחרים (מסוימים). סורי הייתי חייב.

• תגובות 136
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טיפש בטירוף, הא ?

זה ריאליזם בהתגלמותו

לקבל את העובדה שאתה בסך הכל יצור חיי שרוצה לחיות ולהפסיק להיות צבוע ולהאמין שהחיים שלך לא שווים יותר מחיים של אנשים אחרים

כי וואלה כן. החיים שלי חשובים לי הרבה יותר מהחיים של כל אחד אחר

פורסם

הם שווים יותר מחיים של אנשים אחרים (מסוימים). סורי הייתי חייב.

תקרא שוב את המשפט

ה"להפסיק" מתקשר גם ל"להיות צבוע" וגם ל"להאמין"

פורסם

אתה טיפש בטירוף, הא ?

תהרוג אותי על פסיק, טמבל.

פורסם

פסיק ??

אתה במודע (ואם לא, זה אפילו יותר עצוב) לקחת חצי משפט שלו והפכת לחלוטין את המשמעות של כל ההודעה ב-180 מעלות, מה שמראה שכנראה בכלל לא קראת אותה..

פורסם

בונא אתה חופר, טוב אז לא שמתי לב למשפט "החיים שלי חשובים לי הרבה יותר מהחיים של כל אחד אחר" , מה בלון?

פורסם

מי שסירב לעזוב פה זה אתה, ואני אומר שדי מיצינו.

פורסם

וואוו איזה דמגוגיה :xyxthumbs:

אתה סתום או שאתה משחק אותה? 1.

כמה פעמים צריך להגיד לכם שאף אחד לא רוצה להרוג אותם כי הם ערבים.

מצידי שיהיו הולנדים או שוויצרים.

אם הם רוצים2. להשמיד אותי(וגם פועלים לממש את המטרה הזאת), אני אשמיד אותם קודם בלי שום רגשיי אשם או נקיפות מצפון

זה ריאליזם בהתגלמותו 3.

לקבל את העובדה שאתה בסך הכל יצור חיי שרוצה לחיות ולהפסיק להיות צבוע ולהאמין שהחיים שלך לא שווים יותר מחיים של אנשים אחרים

כי וואלה כן. החיים שלי חשובים לי הרבה יותר מהחיים של כל אחד אחר4.

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה

1. כל פעם שלא מסכימים עם אנשים מסוימים בפורום הם נעלבים ומרגישים צורך עז לצחוק על "היריב" שלהם...

2. כשאתה אומר הם למה אתה מתכוון ? גם אני מודע לכך שיש בעיה עם הערבים , אבל אתה ממש לוקח את זה לקרב מידי על החיים שלך... אולי זה נכון לטווח הרחוק ובתחום הדמוגרפי, בהנחה ומדברים על הארץ ואפילו על העולם אבל הגישה הזאת פזיזה (ולא רציונלית לגמרי..) למדי לדעתי. מעניין.. אולי ככה גם חשבו הגרמנים על היהודים? (וסליחה על האנלוגיה הלא נעימה... , אני יודע שהיהודים לא פיגעו בגרמנים אבל דיברתי על משהו אחר בהקשר הזה)

3. פששש... ריאליזם אה? או שרצית להגיד חוק הגזע \ החזק שולט ומנצח ?

4. אווה.. האידיאליסט הנכסף בהתגלמותו... חסרים לנו עוד אנשים כמוך בארץ.

יש הבדל בין רעיון שנובע ממקום כלשהו ומתוך מחשבה ובין רעיון זול ופזיז שלכאורה ישים קץ לבעיה אבל טומן בחובו קן שרצים....

בסופו של דבר - הרעיון "להשמדת הערבים" הוא מטורף, ואין מה לדבר עליו בכלל.... תקשיבו רגע לעצמכם! זה משוגע לגמרי! השמדה??! זה לא מזכיר לכם משהו אחר שכבר קרה??

רצח אינו בא בחשבון כפתרון .

פורסם

לא, זה לא מזכיר.

למיטב זכרוני, מעולם לא היה בהיסטורי מצב שבו עם שלם רצה להשמיד את העולם, ולכן העולם השמיד אותו.

אבל אתה מוזמן לרענן את זכרוני.

פורסם

עקרונית זה מה שהיטלר אמר על היהודים וזה היה התירוץ שלו להשמיד עם שלם.

אני מסכים איתך שהמצב שונה, אבל בכל מקרה הצדקה של רצח (שגם אם התחיל עם הבחנה יגמר בלי) היא דבילית לגמרי.

פורסם

זו דרך להעלים את הבעיה לא לפתור אותה.

פורסם

AMiLO , RK

בהחלט מסכים עם מה שאמרתם

לא, זה לא מזכיר.

למיטב זכרוני, מעולם לא היה בהיסטורי מצב שבו עם שלם רצה להשמיד את העולם, ולכן העולם השמיד אותו.

אבל אתה מוזמן לרענן את זכרוני.

ממממ....

גם למיטב זכרוני לא היה ואין מצב כזה גם עכשיו... :)

\אתה יכול מקסימום לומר שהתרבות שלהם מפריעה לך \ הם גורמים לקשיים כלכליים וחברתיים ומאיימים על בירות אירופה בהשתלטות אוכלוסיה... גם זה מכליל ועל גבול הגזעני, אבל זה כבר מתון יותר מ "השמדת הערבים". ועם כל הכבוד המצב של היום לא כל כך רחוק מזה (ולא, גם זאת לא עילה לרצח כל הערבים).

תראה עמרי - גם אני לא חובב גדול של מה שחלק מהערבים עושים. גם אני לא ממש רוצה רוב ערבי בארץ, גם אני מודע לכך שהרבה ערבים בארצנו וליד גבולותיה מבקשים את כל שטחי הארץ ללא פשרות וגם אני חושב שהתרבות שלהם היא בעייתית בחלק מהווריאציות שלה, אבל אני מסרב בכל תוקף לרעיון ההשמדה הזה... זה שטויות.

פורסם

מוזר לי אבל, יש פה חוקי פורום אבל המנהלים לא שמים עליהם - מה גורם להם לחשוב שמשתמשים כן ישימו?

פורסם

ממממ....

גם למיטב זכרוני לא היה ואין מצב כזה גם עכשיו... :)

:s05: :s07::bash::nixweiss::kopfpatsch: :s05:

תוריד את המשקפיים הוורודות, ותראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים