עבור לתוכן

האיסלאם באירופה - לאן?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:lol: דריה קרעת אותי עם התמונה הזאת :)

ranyr, אני ממש לא גזען, וגם האנשים שאתה חושב שהם גזענים כאן ממש לא... הם מגיבים בצורה הטבעית - פחד - למה שקורה בעולם היום...

אני אתן לך דוגמה. אני הצבעתי לליברמן, בעיקר בגלל שיוויון זכויות וחובות בארץ (או העובדה שאין כאלה כרגע).

למדתי שנה אחת בפנימיה בי-ם, והיו איתי גם ערבים. אחד מהם, ערבי נוצרי, פגשתי ביום פתוח בטכניון כשהשתחררתי מצה"ל. אחד מהאנשים היותר טובים שהכרתי, באמת... ניגשתי אליו, שאלתי לשלומו, שאלתי אותו אם גם הוא הגיע ליום הפתוח... בקיצור, הוא היה לקראת סיום תואר... אתה יודע איזו הרגשת עלבון וחוסר שיויון זה יוצר? כוס אמאמאמאע'ק! הוא באמת אחד מהאנשים החביבים אבל מי הוא בכלל שאני אוכל חרא 3 שנים והוא יסיים תואר בזמן הזה (ולא לצורך עתודה) ?? :-\

בנוסף על זה, יש את נושא הנאמנות למדינה. באדם המסויים הזה אני לא מפקפק, אבל הוא נדיר. אני מכיר עוד כמה כמוהו, אבל חייבים לסנן את עוכרי המדינה החוצה. ואת זה אפשר לעשות באמצעות המסננת הפשוטה של שירות המדינה. לתת לאנשים את הזכות לשרת את המדינה. מי שלא רוצה, לא צריך. אתה לא חייב להיות אזרח כאן. אין בזה שום גזענות! זה ענייני לחלוטין! אם מכריזים מלחמה על הפלסטינים כי נמאס לנו להגן עליהם בכל מני תירוצים מפגרים (שלטובים מביניהם אין את היכולת וכו) ומפגיזים את האמא שלהם, אין בזה גזענות. יש בזה ניסיון ענייני לפתור בעיה. אמנם דרך הפרת זכויות אדם, אבל למען השגת שיפור משמעותי בזכויות אדם לטווח הארוך (ולאזרחי המדינה, גם בטווח הקצר).

השורה התחתונה מכל מה שאמרתי - לא למהר לקרוא "גזענות" על כל דבר רע שאומרים על ערבים. כי הטענות כאן מאוד ענייניות. מה שהיה בצרפת. מה שהיה באוסטרליה. הם מביאים את זה על עצמם - ואני רק מקווה שהאירופאים יתעוררו בזמן, כי אחרת גם אנחנו בצרות גדולות (לא שאנחנו לא בצרות בלי קשר ::) ).

• תגובות 136
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לranyr.

אתה באמת חושב שמדינות העולם רוצים לצאת למלחמה ולהתחיל לחסל ערבים.?

הבעיה היא שהיום אנחנו פשוט דוהרים לכיוון הזה. האיסאלם יודע להשיג את המטרות שלו על ידי טרור.

אתה רואה את המטיפים שלהם ואת הדת שלהם שהיא דרך החרב. מי שלא מתאסלם פשוט רוצחים אותו.

האיסלאם היא דת שחורה שרצח ודם ומוות זה דיגלה.(ע"ע איראן עיראק והרשות הפלסטינית).

מלחמה זה רק עניין של זמן.

ראית צביעות כזאת? מותר לשרוף דגלים של מדינות כמו ארה"ב ישראל. לקלל את התנ"ך ולשרוף אותו כמובן גרימת נזק לבתי כנסת יהודים (גוש קטיף). וכמובן זקני ציון ושאר תעמולה נגד ישראל ארה"ב ובריטניה. זה מותר.

אבל קריקטורה בעיתון גרמה להם להתחרפן.

מגיל 0 האיסלאם מלמד שינאה ובורות. ופגיעה באזרחים חפים מפשע על מנת לשרת את האלוהים ולזכות למות קדושים.

האיסלאם הקיצוני פשוט זה צבא רדום שמחכה ליום הפקודה לפגוע במטרות בכל העולם. ואז זה יהיה אפקט דומינו. מדינות אירופה יפגעו קשה בגלל הליברליות שלהם. אתה לא מתעסק עם בני אדם שרוצים לתרום לאנשות ולמען התפחתות המין האנושי. אלא עם אנשים שמוות ושינאה בשם האיסלאם ואללה ולראות את כל העולם כאיסלמי.

ממליץ לך מאוד לראות את הסידרה Sleeper Cell (תא רדום). אולי תתוערר מהחלום של הגזענות שלך ותבין שעדיף 100 מליון אבידות לאיסלאם מאשר פגיעה במדינות אירופאיות וכמובן מדינת ישראל.

פורסם

רק להוסיף עוד משהו לגבי גזענות

כן אני גזען ואין לי בעיה עם זה אני מודע לעובדה שאני מפריד אנשים ע"פ גזעם ומקטלג אותם

אני דווקא חי טוב עם זה.

רק לכל שאר הצבועים שמסביבי יש בעיה עם זה למרות שהם גזענים לא פחות ממני אבל לא מודעים לזה

לדעתי גזענות היא לא מילה גסה וזה דבר טבעי ביותר!

נכון שיש אנשים טובים בכל דת ובכל גזע -והרבה מהם הם אנשים טובים אפילו רוב אלו שהכרתי (הערבים) הם אנשם טובים ואפילו טובים מאוד

אבל בשורה התחתונה מבחינה דמוגרפית אין לנו זכות קיום כמדינה יהודית עוד כ 20 שנה בערך , לדעתי אולמרט האהבל דווקא את זה הפנים וזה הרעיון אחרי ההתכנסות הזו שהוא מדבר עליה בכל יום

אדם צריך לשאול את עצמו מה יהיה מחר -

עוד 20 שנה מהיום בואו רגע נניח מספר הנחות

1 אין פיגועים במשך כל התקופה הזו

2 יש שלום עם הפלסטינאים

3 יהיה שיוויון בין מספר הבוחרים הערבים הישראלים (שחלקם הלא מבוטל הוא פלסטינאים שהתחתנו עם ערביייה והם בעלי ת"ז כחולה ובעלי זכות בחירה ואפילו מקבלים דמי אבטלה למרות שמעולם לא עשו דבר מועיל למדינת ישראל וכמובן שזה מכספי ומכספיכם)

אההה מה יהיה אז ?? ראש ממשלה ערבי? מפלגת שלטון מוסלמית ??

כך אתם רואים את מדינת ישראל?? (זו כבר לא מדינת היהודים) אתם צריכים להבין שזה בא -לאט לאט אבל בא

ושזה יגיע יהיה מאוחר מדי

תתעוררו!!!!

ד"א לא הצבעתי ליברמן אלא דווקא לעבודה

פורסם

כמו שאמרתי כבר המון פעמים,

צריך להשמיד (כן, רצח עם) את כל האיסלמים הקיצונים, לפני שהם ישמידו את האנושות כולה.

זה לא רצח עם.

זה אפילו לגיטימי (בהנחה שקיצוני הוא מי שמאמין שצריך להשמיד יהודים\נוצרים)

פורסם

אל לנו אבל להיות שמחים לאיד ולקוות שיקרה דבר נורא באירופה כמו בארה"ב.

אירופה נמצאת במילכוד קטלני, האיחוד עצמו. ביחד הם מעצמה כלכלית אבל עם זאת יש להם כל מיני חוקים ואם עכשיו נגיד גרמניה תגיד שהיא סוגרת את הגבולות לכל התורכים לקיבינימאט אז היא יכולה לעוף מהאיחוד וכל שכנותיה ישימו עליה סנקציות. בגרמניה 75 מיליון איש, מתוכים 8.5 מהגרים (תורכים, רוסים, יהודים-רוסים, איטלקים, פולנים, מרוקאים, ניגרים, ג'מאיקאנים ומה לא) וקרוב ל-3 מיליון תורכים. בגרמניה, ובאירופה בכלל, מקבלים אותם כפליטים/נרדפים או סתם בגלל שאלג'יר ומרוקו היו קולוניות של צרפת אז עכשיו צרפת היא קולוניה של מרוקו. מבחינה חוקית, אין הרבה מה לעשות נגד המהגרים חוץ מאולי לבטל את האפליה המתקנת (לימודים והטבות למיניהן) ובכך לנסות ולמגר את קצב הריבוי שלהם אם כי אני חושבת שהדבר היחיד שיקרה זה מהומות. אבל לפחות בגרמניה עושים משהו נגד מוסלמים קיצונים. היה מקרה עוד במאה ה-19 כאשר תורכים החליטו להפוך את גרמניה לתורכמניסטאן וקיבלו הרבה עצמות שבורות ועופרת בריאות. אז לא מזמן היה גם איזה אחד שהיה צועק בכל המסגדים שיש להפיל את השלטון בגרמניה ובאיחוד ולהפוך אותו למעצמה איסלאמית, לאימפריה עות'ומאנית שניה, עודד רצח על רקע לאומני-דתי והיה מעורב עם ארגוני טרור כאן במזה"ת. אז גרשו אותו. המאנייאק חזר כשוהה לא חוקי וקיבל משפט עם מלאן סעיפי אישום כוללים הסטה, הסטה לרצח עם, שותפות בארגונים עויינים, הוצאת דיבה, קשירת קשר לביצוע פשעים בינלאומיים, קשירת קשר להפיל את הדמוקרטיה ועוד כמה. מה עשו? נתנו לו 5 שנים על כל סעיף והגרמנים יודעים מתמטיקה היטב. חיי הוא לא ייצא מהכלא. :lol:

אני לא כל כך דואגת לגרמניה, הם שקטים שקטים אבל ברגע שהם ירגישו שפוגעים להם בדמוקרטיה או בזכויות הליברליות שלהם - מותר להם לפי חוק לקחת נשק לידיים והם יקחו והמקום ה-1 שהם ילכו אליו זה המסגדים ומשרד ההגירה. החוק הזה נוסד אחרי פול גרמניה הנאצית בגלל שהדמוקרטיה יכולה לדפוק את עצמה אז במקרה וקורה משהו דומה, לתת לאנשים כוח להלחם בשלטון או גוף אחר שיקח מהם את הדמוקרטיה.

SHURIKPUS, היית במקרה ב-TURKFURT? :lol:

פורסם

לכל מי שמנסה לספק צידוק רציונלי לעצמו - אל תשכחו שאתם לא ממציאים את הגלגל

הנאצים דיברו בדיוק כמוכם

ובאו תגידו לי מה בדיוק מקשר בין איראני חילוני דור שלישי בגרמניה - לאיראני בכלל...

ואם אתם הולכים עם "תוכנית יום הדין" "להשמיד את כולם" "לא נעים אבל הכרחי" - אתם לא חושבים שיהיה יותר פשוט, נעים, אנושי, וזול להשקיע בהם קצת יותר משאבים של חינוך? ולהפוך את מי מהם שהוא לא - לקצת יותר מתורבת?

פורסם

"נאצי!"

"בוגד!"

"נאצי!"

"בוגד!"

תגידו, אתם לא מרגישים שזה מתחיל לחזור על עצמו? :P

פורסם

לכל מי שמנסה לספק צידוק רציונלי לעצמו - אל תשכחו שאתם לא ממציאים את הגלגל

הנאצים דיברו בדיוק כמוכם

ובאו תגידו לי מה בדיוק מקשר בין איראני חילוני דור שלישי בגרמניה - לאיראני בכלל...

ואם אתם הולכים עם "תוכנית יום הדין" "להשמיד את כולם" "לא נעים אבל הכרחי" - אתם לא חושבים שיהיה יותר פשוט, נעים, אנושי, וזול להשקיע בהם קצת יותר משאבים של חינוך? ולהפוך את מי מהם שהוא לא - לקצת יותר מתורבת?

1 מה שמקשר אירני דור שלישי בגרמניה לאיראני בכלל -זה הדת התרבות והשייכות העדתית וההסתה במסגדים

אתה יודע שעשו מחקר ומצאו שרוב הטרוריסטים הם מלומדים ומחונכים יותר מהסביבה שבה הם חיו ?? איך אתה מסביר את זה

לא תמיד יאוש ועוני דוחף להיות מחבל

לפעמים אידיאולגיה, חולשה ררגעית, הסתה ,חינוך מגיל צעיר שהיהודים מוצצי דם ערפדים ושבפסח אנחנו שותים את דמם של הפלסטינים (חלק ממערכת החינוך האיסלמית הדגולה)

מה שאתה יודע כעובדות היסטוריות -אצלם זה שקר שהישות הציונית המציאה

אז אל תבלבל לי את הביצים טוב

ד"א מספיק להיכנס לכיתת לימוד של בדואיים בנגב ולראות את מפות ארץ ישראל (גבולות 69) -ועוד אני מממן את החינוך הזה

פורסם

הייתי מזכיר לך מה ה"עם" הזה עשה כשהוא ראה קריקטורה מחורבנת של מוחמד, אבל לפני זה, בן כמה אתה ? גם 15 ?

אוקיי. אז בוא נרצח אותם - זה יראה יפה מאוד בדפי ההיסטוריה של העם היהודי - אחרי כל מה שהם עברו.

בן 16. רגע, אני לא אמור להיות בשנת צהריים עכשיו?

Milford Cubicle, תחסום אותי אם בא לך, אבל אתה פשוט אידיוט. אתה חש מעצמך יותר מדי, פשוט תבין שאתה לא יכול להיות כזה טוב כשבעצם אתה כאן מתווכח בפורומים כל היום על פוליטיקה. הגיל לא מקנה לך - וסציפית אליך - שום ידע, או זכות לדבר ולי לא. כשאני יגיע לגיל 20+ כמוך אני יצעק להשמדת עם?

פורסם

אוקיי. אז בוא נרצח אותם - זה יראה יפה מאוד בדפי ההיסטוריה של העם היהודי - אחרי כל מה שהם עברו.

תגיד לי ילד

כשאתה הורג מישהו במלחמה זה רצח ????

אל תצעק להשמדת עם -אבל אל תשב בשקט ותחשוב שהסופה תעבור לך מעל הראש- תפתח את העיניים ואת האוזניים

תשמע (אם אתה מבין ערבית) את ערוצי החדשות שלהם

הם שקרנים בכל מה שקשור לעובדות כאן כמעט בכל הערוצים שלהם

אם היית יודע מה הם לומדים על הציונות בבית הספר היית נחרד...

תלמד קצת ואז תדבר, אל תהיה תמים - אין פה אף אחד עם רצון לרצוח -אבל כולם רוצים לחיות!

ואם הקיום שלי אומר שמישהו צריך למות כדי שאני אחיה

SO BE IT

פורסם

1 מה שמקשר אירני דור שלישי בגרמניה לאיראני בכלל -זה הדת התרבות והשייכות העדתית וההסתה במסגדים

אתה יודע שעשו מחקר ומצאו שרוב הטרוריסטים הם מלומדים ומחונכים יותר מהסביבה שבה הם חיו ?? איך אתה מסביר את זה

לא תמיד יאוש ועוני דוחף להיות מחבל

לפעמים אידיאולגיה, חולשה ררגעית, הסתה ,חינוך מגיל צעיר שהיהודים מוצצי דם ערפדים ושבפסח אנחנו שותים את דמם של הפלסטינים (חלק ממערכת החינוך האיסלמית הדגולה)

מה שאתה יודע כעובדות היסטוריות -אצלם זה שקר שהישות הציונית המציאה

אז אל תבלבל לי את הביצים טוב

ד"א מספיק להיכנס לכיתת לימוד של בדואיים בנגב ולראות את מפות ארץ ישראל (גבולות 69) -ועוד אני מממן את החינוך הזה

כל התגובה שלך היא ערימה של שטויות

אתה אומר שמה שמקשר אותם (מהדוגמא שלי למעלה) זה דת והסתה במסגדים?? אבל הוא הרי חילוני נכון? כמה אחוז מהערבים הגרמניים חילוניים אתה יודע??

אתה אומר תרבות?? ואיך זה בדיוק? אם הם מוקפים בתרבות גרמנית? אז אולי לא בדור הראשון - אבל בטח שבדור שני ושלישי

הדבר היחיד הוא שהם יודעים שסבא שלהם חיי פעם באיראן

ואם!!! - אחרי שלוש דורות המדינה לא הצליחה להשפיע על הציבור הזה - מגיע לה להאכל מבפנים

ואם באמת נכנסים יותר מדי אזרחים חדשים... אפשר להפסיק לקלוט אותם

לא לגרש את מי שכבר קיבל אזרחות ולא להרוג אף אחד

ועוד תוספת:

מה שנקרא חוכמת חיים - ממש לא מדבר על גיל 20 או 25 ולא על הבדלים של 5 או 10 שנים

פורסם

אני מתחיל להתבאס שאני לא שמאלני, העולם שלהם נראה כ"כ ורוד...

פורסם

ואם!!! - אחרי שלוש דורות המדינה לא הצליחה להשפיע על הציבור הזה - מגיע לה להאכל מבפנים

סליחה?? למה??

המדינה הזאת עשתה להם טובה ונתנה להם 3 דורות של הסתגלות וככה היא חוטפת בפרצוף??

איך אתה מעז להאשים את המדינה בזה?

פורסם

מישהו פה שוכח שחינוך והשכלה כבר נכשלו ולא פעם אחת ב 200 השנים האחרונות, החל מהמסיונרים- שנרצחו בארצות ערב, וכלה באנשי עסקים ודיפלומטים מערביים שניסו לצרף את ארצות ערב לקהילה הבינלאומית. כולם נכשלו, ולא רק שהם לא הצליחו במשימה שלהם, הם חטפו טרור על הראש. והמוסלמים לא הסתפקו בגירוש ה"פולשים" (אלה שניסו להביא להם חשמל, תחבורה מודרנית, רפואה וכו...), הם הכריזו מלחמה על המדינות ששלחו אותם, ועל החברות של המדינות האלה!

והייתי עוד יכול להבין את זה אם המלחמה הייתה במטרה לכיבוש שטחים ומשאבים, או הגנה על עצמם, אבל היא לא! זו מלחמה לשם מלחמה, ורצח כל מי שלא מוסלמי מספיק.

אני לא מכיר חייה אחת שתהרוג לשם מטרה כל כך לא מוצדקת ועלובה.

הימין רוצה להרוג את הערבים כי אי אפשר להבדיל בין המחבלים שרוצים לחסל את העולם לבין אלה שלא. ניאונאצים אפשר להבדיל משאר הגרמנים, מחבל אי אפשר להבדיל משאר הערבים! ובד"כ הלא- מחבלים יגנו עליו או יתמכו בו בצורה פאסיבית.

ואם כבר דיברתם על גיל, ranyr, בן כמה אתה?

ואנשים, תשתמשו בפסיקים, אי אפשר לקרוא ככה הודעות! , (דוגמא לפסיק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים