פורסם 2002 בספטמבר 3022 שנים חיברתי למחשב שלי(חיבור פררלי) סורק של acer 310p.משכתי מהאתר של acer דרייברים עבור הסורק mirascanv3424.אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הסורק.המדפסת מחוברת דרך הסורק ועובדת מצוין, אני משתמש בwin xp pro.תודה
פורסם 2002 באוקטובר 122 שנים מחבר קיימת אפשרות שחלונות XP לא תואמת לסורק.באתר של acer מצוין מפורשות שהדרייברים עבור windows xp .בכל אופן הבעיה היא שה-windows לא מזהה את הדרייברים ולפיכך אני לא מצליח להוסיף את הסורק כחומרה חדשה.האם ייתכן שהדרייברים פגומים??
פורסם 2002 באוקטובר 122 שנים סורק מופיע במנהל ההתקנים כהתקן לא מוכר?לרוב סורקים פרלליים לא מופיעים בכלל במנהל ההתקנים ואמורים פשוט להתקין את התוכנה בלי קשר להתקן.
פורסם 2002 באוקטובר 122 שנים מחבר סורק מופיע במנהל ההתקנים כהתקן לא מוכר?לרוב סורקים פרלליים לא מופיעים בכלל במנהל ההתקנים ואמורים פשוט להתקין את התוכנה בלי קשר להתקן.הסורק מופיע כהתקן scsi/ide ויש עליו סימן שאלה צהוב.אם בודקים מגלים שהסורק לא עובד בגלל דרייברים לא מוכרים.
פורסם 2002 באוקטובר 122 שנים ניסית מהמאפיינים של הסורק במנהל ההתקנים לעבור לטאב של הדרייבר ולעדכן אותו ידנית עם הדרייבר שהורדת ?
פורסם 2002 באוקטובר 222 שנים מחבר ניסית מהמאפיינים של הסורק במנהל ההתקנים לעבור לטאב של הדרייבר ולעדכן אותו ידנית עם הדרייבר שהורדת ?כן, אבל משום מה הוא לא מוצא בדרייבר את קובץ INF (מוזר הדרייבר רשמי מהאתר של acer)לפיכך למעשה הדרייבר לא מותקן.
פורסם 2002 באוקטובר 222 שנים לפי מה שאני רואה XP לא מוזכר, אבל מה קורה כששאתה פשוט מפעיל את ה SETUP.EXE ?
פורסם 2002 באוקטובר 222 שנים אם יש לך קובץ INFתנסה לעשות עליו כפתור ימני ולעשות התקןואז להפעיל מחדש את המחשב ולראות אם הוא יזהה את הסורקהפעולה הזו מעדכנת את מסד הנתונים של ווינדוס
פורסם 2002 באוקטובר 222 שנים מחבר לפי מה שאני רואה XP לא מוזכרישנו קישור נוסף שבו XP מוזכר.כאשר אני מפעיל את קובץ EXE הוא מתחיל בהתקנה "ותקע" במסך שבו אשף החומרה צריך להוסיף את הסורק כחומרה חדשה.ודרך אגב אין בדרייברים קובץ INF .
פורסם 2002 באוקטובר 222 שנים נסה לפי הוראות ההתקנה האלהhttp://209.218.28.213/support/faqDetail.asp?CATEGORY_ID=240000435#F240000083
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.