פורסם 2006 ביוני 419 שנים אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט. קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם. תודה
פורסם 2006 ביוני 419 שנים על איזה דגם מדובר? יש ראוטרים שמשולבים עם מודם ויש ראוטרים שמתפקדים רק כראוטרים ואז צריך גם מודם רשת.אני ממליץ לך לא לעשות רשת דרך חברות האינטרנט אלא לבד... הם סתם לוקחים יותר כסף.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר אממ אוקיי הבנתי, תודה על המידע.שמע העניין הוא שנתנו לנו מחיר זול יחסית ונסבל, ואצל חבר שלי הייתה בעיה עם הרבה ראווטרים שלא פעלו כראוי, אז אם הוא היהלבד באופן עצמאי הוא היה עלול להיתקע ממש. אצלינו גם יש איזשהי בעיה עם שתי קומות וכד' אז עדיף שמישהו כבר יקח על זה אחריותכמו שצריך.בקשר לשאלה, לא יודע באיזה דגם מדובר האמת, אבל אין איזשהי בעיה עם מערכת שכזו שעלולה לעשות יותר בעיות, למשל עם פתיחת פורטים וכד'?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מודם USB לא יכול להתחבר לראוטר הייתי במקומך מברר שוב מהם גבולות התמיכה של נטוויזון , כי אני מבטיח לך שאם יהיה לך בעיות ניתוקים או איטיות , הם יאשימו תוכנות שיתוף . והרבה פעמים תשמע שזה מעבר לגבולות התמיכה .חבל על הכסף תעשה רשת לבד ( ואגב ... כמו ש RESTART פותר תקלות מחשב אז RESET לראוטר\מודם פותר תקלות ברשת )
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר אממ כן יש בזה משהו...אבל אני אשאל שוב אם אין איזשהן בעיות שעלולות להיוצר עם מערכת שכזאת? כלומר של ראוטר אלחוטי ומודם רשת.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים העניין הוא שנתנו לנו מחיר זול יחסית ונסבליותר זול מ300 שקל? כמה כבר עולה ראוטר... יש דגמים מסויימים שקורסים בשיתוף קבצים- תברר לפני הרכישה.בכל ראוטר אפשר לפתוח פורטים.כמו שהוסבר: יש ראוטר משולב מודם ויש ראוטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.