עבור לתוכן

החלפת מודם USB במודם רשת לקראת רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט.

קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם.

תודה :)

פורסם

על איזה דגם מדובר? יש ראוטרים שמשולבים עם מודם ויש ראוטרים שמתפקדים רק כראוטרים ואז צריך גם מודם רשת.

אני ממליץ לך לא לעשות רשת דרך חברות האינטרנט אלא לבד... הם סתם לוקחים יותר כסף.

פורסם
  • מחבר

אממ אוקיי הבנתי, תודה על המידע.

שמע העניין הוא שנתנו לנו מחיר זול יחסית ונסבל, ואצל חבר שלי הייתה בעיה עם הרבה ראווטרים שלא פעלו כראוי, אז אם הוא היה

לבד באופן עצמאי הוא היה עלול להיתקע ממש. אצלינו גם יש איזשהי בעיה עם שתי קומות וכד' אז עדיף שמישהו כבר יקח על זה אחריות

כמו שצריך.

בקשר לשאלה, לא יודע באיזה דגם מדובר האמת, אבל אין איזשהי בעיה עם מערכת שכזו שעלולה לעשות יותר בעיות, למשל עם פתיחת פורטים וכד'?

פורסם

מודם USB לא יכול להתחבר לראוטר

הייתי במקומך מברר שוב מהם גבולות התמיכה של נטוויזון , כי אני מבטיח לך שאם יהיה לך בעיות ניתוקים או איטיות , הם יאשימו תוכנות שיתוף . והרבה פעמים תשמע שזה מעבר לגבולות התמיכה .

חבל על הכסף תעשה רשת לבד ( ואגב ... כמו ש RESTART פותר תקלות מחשב אז RESET לראוטר\מודם פותר תקלות ברשת )

פורסם
  • מחבר

אממ כן יש בזה משהו...

אבל אני אשאל שוב אם אין איזשהן בעיות שעלולות להיוצר עם מערכת שכזאת? כלומר של ראוטר אלחוטי ומודם רשת.

פורסם

בגדול לא משהו שלא יוכלו לעזור לך פה וגם ע"י למידה עצמית

לא יותר מידי מסובך

פורסם

העניין הוא שנתנו לנו מחיר זול יחסית ונסבל

יותר זול מ300 שקל? כמה כבר עולה ראוטר... יש דגמים מסויימים שקורסים בשיתוף קבצים- תברר לפני הרכישה.

בכל ראוטר אפשר לפתוח פורטים.

כמו שהוסבר: יש ראוטר משולב מודם ויש ראוטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים