עבור לתוכן

בעיה מוזרה - בעיה לבצע login בחלק מהאתרים לאחר פירמוט (הבעיה נפתרה)

Featured Replies

פורסם

שלום

עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה.

עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה.

עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet explorer בלי בעיות.

הרגע פירמטתי את המחשב ותוכנת ההגנה היחידה שהתקנתי הינה Norton AntiVirus 2006.

ניסיתי לבצע login באתרים שונים ויוצא שבחלקם אני מתחבר ובחלקם יש בעיה.

לדוגמא: gmail האתר עולה ואז אני מכניס את שם המשתמש והסיסמא ואז כשהוא מנסה לטעון את העמוד הוא מציג לי הודעת ביטחון כזאת של האם אני בטוח שאני רוצה לאפשר לעמוד לא מאובטח להיפתח. הודעה רגילה לחלוטין שתמיד הייתה רק שתמיד כשאישרתי לו פעם אחת או פעמיים זה היה נכנס אבל עכשיו לא. כל פעם אני מאשר ואז הוא מציג לי את אותה הודעה מחדש. ואז אמרתי לו שיאשר תמיד ואז במקום להציג את ההודעה, החלון של ה Internet Explorer נשאר ריק ואני רואה שהוא כל רגע מנסה לטעון את העמוד מחדש. הבעיה קרתה לי גם אם אתר נוסף.

ניסיתי להיכנס מספר פעמים לאותם אתרים ממחשב אחר ומשם זה עובד בלי בעיות.

בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה בנורטון אז מחקתי אותו והבעיה עדיין קיימת.

למישהו יש רעיון למה זה קורה?

תודה מראש

פורסם

נשמע כאילו משהו חוסם לך את כל הCOOKIES. תאפשר אותן ידנית בהגדרות האינטרנט שלך הEXPLORER.

פורסם
  • מחבר

קבעתי בהגדרות שהוא יאשר את כל הcookies וזה לא פתר את הבעיה.

מה שמוזר בכל הקטע הוא ששיחזרתי את הקבצים על הכונן מגיבוי שיצרתי שבוע-שבועיים לפני שזה קרה וזה לא פתר את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים