פורסם 2006 ביוני 319 שנים You are using an Invalid IP to access this site!זה האתרhttp://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אני במקומך לא הייתי מודאג מזה.. זה לא אתר כזה טוב ממה שראיתי *אני הצלחתי לגשת לאתר ללא שום בעיה.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר לא ממש משנה טיב האתר (דיי בסדר לדעתי..) פשוט חבר שלך לי שני לינקים של פרויקטים שם ואני מעוניין ליראות אותו...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר טוב לדעת אני לא לבד..יש למישהו הצעות? ניסיתי בלי פיירוואל, אותו דבר..זה לא משהו שקרה רק היום זה ככה כבר 3-4 ימים..
פורסם 2006 ביוני 319 שנים תשוו ספקים שניכם.אני ניסיתי להתחבר דרך חיבור של ברק והצלחתי. אולי מדובר פה על סינון של טווחי כתובות IP משום מה ... ???
פורסם 2006 ביוני 319 שנים תתקשר לספקית האינטרנט שלך , שיבדקו אצלם , אולי הטווח כתובות שלהם נחסם יש צוות ABUSE בדרך כלל הוא פונה בבקשה להסרת החסימה של טווחי הכתובות או שתשמש ב HIDEMYIP
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר אני מחובר דרך נטויזן ובזק... דודי מי הספקית/תשתית שלך ? היום שאני יחזור מהבסיס אני ירים טלפון לספקית... ותודה על העזרה
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אני מחובר דרך ברק 013 כבלים...עידכון קל - עכשיו בדקתי וזה כן מתחבר לי לאתר...
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר לי עדיין לא... אני עכשיו מטלפן, עידכונים בקרוב. או קיי... אחרי שיחה עם הספקית התברר שהאתר חוסם כתובות שמתחילות 89.138 נידמה לי.. לאחר מספר נסיונות ניתוק והיתחברות קיבלתי IP שאניו מתחיל ככה ועכשיו הכל בסדר תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.