פורסם 2006 ביוני 319 שנים יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגילוהצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחניבכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנטכמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשניבכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתימשום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשביםאם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים איזה כרטיס יש לך?יש כרטיסים שתומכים בזה ויש כאלה שלאתבדוק אם יש לו בכלל אפשרות לעבוד במצב AD HOC
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר טוב לפי מה שהבנתיהכרטיס של המחשב השולחני תומך בזה אבל אני לא בטוח אז הנה החוברת שלוhttp://www.dynamode.co.uk/support/drivers/wireless/wl-xi-700xa/wl-xi-700xa-manual.pdfעכשיו לגבי הנייד לא הבנתי אם הוא גם צריך לתומך בזה ואם כן איך אני מברר כי אין לי מושג איזה כרטיס זהבכל מקרה אם זה תומך והכל איך אני מפעיל את האפשרות?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים ב"מנהל ההתקנים" ב"מאפיינים"->"מתקדם" של הכ.רשת, יש כמה אפשרויות, בחת מהן אמור להיות אפשרויות AUTO/AO HOC תבחר בAO HOCאם במחשב נייד אין לך את האפשרות הזאת, אז לא נירא לי שתצליח ללא נק. גישה/ראוטר אלחוטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.