פורסם 2006 ביוני 319 שנים יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר,אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיההם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים תראה, לי אישית קרה מקרה דומה גם בראוטרים אחרים.אחרי שביצעתי עידכון קושחה לנתב, זה התחיל לעבוד, הבעיהשאני אישית לא מכיר עדכון קושחה למודם הזה של ECI.הייתי מציע לך אולי לבצע RESET למודם מתוך הממשק ולהגדיר הכל בצורהמסודרת מחדש, בModulation תגדיר לו G.DMT, למרות שאני לא חושבשזה ישנה משהו. אולי גם ריסט חומרה למודם עצמו מאחורה.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר עשיתי לו ריסט מאחורה והגדרתי מחדש. ועדיין זה ממשיך לעשות בעיות..חשבתי אולי שההגדרות שבזק נתנו לא נכונות. וצריך להגדיר אחרת.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים הוספת את ה DNSים כמו שצריך?תנסה לתת פינג ל www.walla.co.ilואחרי זה ל 192.118.82.140ותגיד לנו מה קורה
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אם זכרוני אינו מטעה אותי:בממשק אתה נגש לSETUP ואז ל CONNECTION 0אתה מגדיר לו שם PPPOE מזין שם משתמש וסיסמא עם אנקפסולציה LLC SNAP.ב VP אתה מגדיר 8ב VC מגדיר 48אתה יכול גם לגשת ל MODEM SETUP באותו תפריט ולבחור ב G.DMTבמקום MMODE, אבל זה בד"כ מטפל בבעיות סנכרון.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים היו לי בעיות דומות שאני פתרתי ע"י שימוש בראוטר פרטי כאשר ה ECI משמש רק כמודם.לדעתי בזק מנסים להכריח אותנו לשלם כסף נוסף כדי לעבוד ברשת.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים מחבר אז מה שאתם אומרים בעצם שלא ניתן להגדיר את ECI שיעבוד כראוטר כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.