עבור לתוכן

מה מצפה לנו מ AMD?

Featured Replies

פורסם

4X4 נשמע ממש טוב,יתרון דיי גדול על אינטל..

הולכת להיות מלחמה גדולה בין שני החברות,אף אחת לא הולכת להשאר מאחור.

אבל כמו שליאור אמר,ה4X4 לא יהיה עד כדי כך טוב ככל הנראה,כי זה יהיה מבוסס על המעבדים הישנים.

• תגובות 52
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע כמה זה יהיה ייתרון גדול לעומת המרובעי ליבות של אינטל ברבע הראשון של שנה הבאה... מה שבטוח - זה מעניין, כיוון חדש :)

פורסם

מתי יוצא האינטל 360 :lol: :lol: :lol:

בקיצור זאת הולכת להיות מלחמה עם הרבה דם :smile1::jump:

פורסם

דבר ראשון, יקח שנה עד שניראה לוחות עם שתי סוקטים למחשבים ביתיים.

דבר שני, זה ביזבוז כסף רציני, ואף אחד לא יקנה את זה (בעניי זה יותר ביזבוז כסף מאשר מערך SLI מרובע!!!).

דבר שלישי, כל עוד החיבורים האלה לא יהיו תקן כלל עולמי, אף אחת מהחברות לא תיצר כרטיסים כאלה.

דבר רביעי, מעבדים עם כרטיס מסך מובנה בתוכם, גם זה בזבוז כסף, וגם צריך לוח תומך בזה.

בקיצור, ניראה לי שהחברה ב-AMD נפלו על הראש, במקום להוציא מעבד טוב הם מתחילים לחרטט על פלטפורמות עתידניות חסרות תכלית שמבזבזות כסף.

היצרנית הכי גדולה ביצור כרטיסי מסך זו אינטל, כי היא מיצרת מלא כרטיסי מסך מובנים על לוחות אם.

פורסם

אני לא יודע כמה זה יהיה ייתרון גדול לעומת המרובעי ליבות של אינטל ברבע הראשון של שנה הבאה... מה שבטוח - זה מעניין, כיוון חדש :)

AMD מתכוונים לסגור גם את הפער הזה באמצע 2007

http://www.earthtimes.org/articles/show/6985.html

פורסם

המעבד החדש יהיה

AM2? אם כן אז עדיף לקנות סמפרון?

כאילו אם כן אני יקנה החודש לוח שתומך ב AM2

עריכה: משהו יודע אולי מתי DFI מוצאים לוחות ל AM2

פורסם

יש סוקט הרחבה כבר היום שנקרא PCIe. שני הסוקטים תומכים בבסיס באותו דבר: point-to-point, low volatage differential signaling, 16 lanes. אני לא רואה שום יתרון לחבר הרחבות כמו "PS3 on chip" ל-HTT ולא ל-PCIe. ההפך - רק חסרונות. גם אני לא רואה מי בדיוק מייצר כזה צ'יפ.

היתרון לעבודה דרך HTT מגיע כאשר צריך אינטראקציה הרבה יותר צפופה עם המעבד (מערכות cache coherent).

דורון.

פורסם

תקשורת יותר מהירה

LATENCY יותר נמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים