פורסם 2006 ביוני 319 שנים שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים רשום שהמארז הוא MicroBTX, אי אפשר להתקין בו לוח של MicroATX למיטב ידיעתי...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים בשום פנים ואופן אי אפשר להרכיב לוח אם ATX בתוך מארז זה?יותר מדי מודיםלא שווה את המאמץ
פורסם 2006 ביוני 319 שנים BTX זה לוח שהולך בשוק ?אם אני לא טועה ל AMD יש רק ATX MATXולאינטל 90 אחוז מהלוחות שיש בשוק שלה זה ATXBTX זה הדור החדש ?או שדור הלוחות ימשיך עוד כמה שנים בתצורה ATX ?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים הצורך במארזים מיוחדים?הצורך בלוחות אם מיוחדים?החוסר תמיכה אחורה?הפחד משינוי?מספיק סיבות?
פורסם 2006 ביוני 319 שנים פחד משינוי ?סה"כ ארכיטקטורה שונה אחד שיודע להרכיב לוח ATX 462 יודע להרכיב כל לוח גם BTX
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אנשים מפחדים משינוי לא משנה מה תעשהמפחדים ש-BTX לא יתפוס והם יישארו עם מחשב שאי אפשר לשדרג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.