עבור לתוכן

ריבוי זכרונות של חברות שונות משפיע על הביצועים?

Featured Replies

פורסם

מפרט:

מעבד Athlon XP 2500@3200

לוח אם Abit

זיכרונות: סטיק של ADATA, סטיק של GEIL. (כל אחד 256 מגה במהירות 400)

אני רוצה להוסיף עוד 512 של חברה שלישית. האם ריבוי זכרונות של חברות שונות והעובדה שהמעבד נמצא ב-OC ישפיעו על הביצועים?

פורסם

אם אני לא טועה, אין אפשרות לחבר 3 זיכרונות על מערכת AMD.

פורסם

בחלק מהלוחות בסוקט A היה ניתן לחבר 2 סטיקים במהירות 400 או שלושה במהירות 333.

תבודק עם אברסט בדיוק איזה לוח יש לך, רק כדי להיות בטוחים.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת. תודה.

כמה זיכרון משפיע על הביצועים אצל מעבדי AMD? האם שווה לקחת זיכרון מאד יקר כמו Kingston או Corsair (איזה 400 - 450 ש"ח ל-512) או שניתן להסתפק בקלות בזיכרון רגיל שעולה בין 200 - 250 ש"ח?

פורסם

1. ניתן לחבר במערכות AXP מס' זכרונות ללא ירידה בתדר ובCPC שלהם , כלומר במקרה שלך כולם יפעלו על 400Mhz T1 .

2. הזכרונות שלך הם Single Sided ואם תחבר זכרון נוסף 512MB שהוא Dual Sided אז כנראה יהיו לך בעיות בPOST ו/או בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה.

3. אל תשחק יותר מידיי עם המזל שלך , זה שADATA עבר עם GEIL זה לא אומר שאם תקנה חברה שלישית הזכרון שלה ישתלב כמו הקודמים ללא בעיות - ההיסתברות הקודמת שהזכרונות יעבדו ביחד הייתה 1/2 עכשיו אתה מקטין את הסיכויים ל1/3 (שלושה חברות שונות) , לכן ההצעה שלי שתחפש זכרון מאחת החברות שברשותך או שתחליף את הזכרונות שלך בזוג של 2*512MB מחברות זהות ותמכור את הקודמים שלך.

פורסם
  • מחבר

1. ניתן לחבר במערכות AXP מס' זכרונות ללא ירידה בתדר ובCPC שלהם , כלומר במקרה שלך כולם יפעלו על 400Mhz T1 .

2. הזכרונות שלך הם Single Sided ואם תחבר זכרון נוסף 512MB שהוא Dual Sided אז כנראה יהיו לך בעיות בPOST ו/או בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה.

3. אל תשחק יותר מידיי עם המזל שלך , זה שADATA עבר עם GEIL זה לא אומר שאם תקנה חברה שלישית הזכרון שלה ישתלב כמו הקודמים ללא בעיות - ההיסתברות הקודמת שהזכרונות יעבדו ביחד הייתה 1/2 עכשיו אתה מקטין את הסיכויים ל1/3 (שלושה חברות שונות) , לכן ההצעה שלי שתחפש זכרון מאחת החברות שברשותך או שתחליף את הזכרונות שלך בזוג של 2*512MB מחברות זהות ותמכור את הקודמים שלך.

זה בדיוק מה שאני הולך לעשות.

האם משתלם להשקיע כסף בזיכרון יקר (2CL) או שעדיף לקנות זיכרון פשוט?

פורסם

במערכת שלך זה קצת יותר קריטי , לכן ממליץ להשקיע על זכרונות CL2.

G.Skill ZX 512MB*2 זכרון 2-3-3 עולים כבר 640 ש"ח וזה הופך אותם למשתלמים יותר מתמיד משום שזכרונות פשוטים יותר בתזמון CL2.5 or CL3 עולים כ550 ש"ח , אז בתוספת של כ100 ש"ח אתה מקבל זכרונות הרבה יותר טובים.

הארה קטנה לגבי הZX : זכרונות אלו ברוב המקרים יכולים לרדת לתזמונים 2-3-2 ועם קצת מזל (רוב הסיכויים) עושים גם 2-2-2 .

פורסם
  • מחבר

במערכת שלך זה קצת יותר קריטי , לכן ממליץ להשקיע על זכרונות CL2.

G.Skill ZX 512MB*2 זכרון 2-3-3 עולים כבר 640 ש"ח וזה הופך אותם למשתלמים יותר מתמיד משום שזכרונות פשוטים יותר בתזמון CL2.5 or CL3 עולים כ550 ש"ח , אז בתוספת של כ100 ש"ח אתה מקבל זכרונות הרבה יותר טובים.

הארה קטנה לגבי הZX : זכרונות אלו ברוב המקרים יכולים לרדת לתזמונים 2-3-2 ועם קצת מזל (רוב הסיכויים) עושים גם 2-2-2 .

G.Skill חברה טובה? אפשר קישור?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. אזמין אותם ברגע זה.

פורסם

Dual Sided :kopfpatsch:

DOUBLE SIDE

פורסם

נכון , ידעתי את זה, היתבלבלתי מהמהירות , אבל לך יש תקלות חמורות יותר שלדעתך מעבדי K7 טובים יותר מK8 מקבילים.

לא נרחיב על הבורות שלך.

פורסם

מה אתה ממליץ לו על זכרונות יקרים עם מפרט כזה? שיקנה הכי זול של אחת החברות שכבר יש לו וזהו למה "שווה את התוספת" שבעצם אין הבדל בשבילו.

פורסם

סה"כ הוא רצה לשדרג לזכרון 1GB אז ההמלצה הזו הייתה אחת מהאפשרויות שהצבתי לו:

1. לקנות זכרון בנפח זהה שהוא יהיו באותה קונפיגורציה כמו הקיימים (Single/Double Sided) ומאותה חברה - כמובן שרוב הסיכויים שהוא ימצא 512MB שהם Single Sided אפסיים , אז האפשרות שלו לקנות רק 256MB נוספים שזה יוצא 768MB RAM .

2. לקנות סט 1GB חדש בלי כאבי ראש.

לא הייתה לי בעייה להמליץ לו על סט של 1GB "רגילים" של Samsung שעולים כ550 ש"ח בממוצע , אך בגלל שיש לו מערכת מבוססת AMD Athlon XP אשר מאוד נצילה עם זכרונות בעלי תזמונים נמוכים אז המלצתי לו להוסיף 100 ש"ח ולקנות זכרונות הרבה יותר טובים.

יש מבין? או שלא ידעת שיש לו AXP או גרוע מכך לא ידעת שAXP נציל מאוד עם זכרונות Low-Latency.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל זיכרון הרבה יותר איכותי. וגם ככה אני לא מתכנן להחליף מעבד - לוח אם בשנים הקרובות אז עדיף ללכת על יותר איכותי. בנוסף, אני רוצה לעשות OC עצבני כדי לסחוט את המקסימום מהמעבד וזיכרון איכותי מאד חשוב ב-OC. בשלב הבא אקנה Radeon X850 Pro או GF7800GS וזה יתן שיפור ענק לביצועים. וזהו. עוד שנתיים - שלוש אזרוק את המחשב לפח ואקנה הכל מאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים