עבור לתוכן

בעייה בהתקנת ראווטר - זקוק לעזרה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אנסה להיות מפורט ככל האפשר בשביל לא לקבל תשובות שיטחיות:

העניין הוא כזה, יש לי ראוטר של אדימקס - BR6204WG, יש לי נייח שבו המודם מחובר וגם הראוטר ויש לי גם נייד (שאותו נעזוב לבנתיים).

אתמול גלשתי והכל היה יפה מאוד... פתאום (איזו דרמטיות), הגלישה הפסיקה לי ולא הצלחתי להיכנס לשום אתר. (בנייד הכל עדיין הצלחתי לגלוש יופי).

התקשרתי לכל התמיכה שרק יכלתי לקבל (ברק + כבלים) ושניהם לא ידעו פיתרון.

אמרו לי לבצע התקנה מחדש לו כי יש לי בתיקיית חיבורי רשת 2 חיבורים:

LOCAL ... רגיל וLOCAL..3 והחשב לא יודע לפי מה להתחבר. טוב אמרתי (אני מתקדם לכיוון הבעייה)...

ניתקתי את הראוטר והתחברתי דרך המודם - הכל טוב.

הבעייה היא: כאשר אני מנסה להתקין את הראוטר דרך האתר 192.168.2.1 אני בעצם מנתק את הכבל רשת שמחובר למחשב (לא התנתקי מהרשת - אני עדיין מחובר) ומחבר אותו לראוטר ומהראוטר אני מחבר למחשב. אני מקיש את האתר (למטה האיקון של ברק עדיין "עובד") ומתחיל להגדיר. תוך דקה בערך אני מתנתק מהאינטרנט אוטומטית (האייקון של ברק מפסיק להסתובב) ואז בתוך האתר של אדימקס אני לא מצליח לעשות כלום, אני מקבל הודעת שגיאה (האתר פשוט לא מגיב - בדיוק כמו שמנסים לגלוש אך לא מחוברים).

מה אני לא עושה נכון??? ולמה אני מתנתק?

שאלה אחרת לי, אחת מהבדיקות של התמיכה (היתה לי גם בעיה בגלישה עצמה - התברר שהחייגן לא היה טוב), היתה להקיש בCMD את הפקודה NETSTAT וקיבלתי ים של שורות, (ראו תמונה) הבנתי מהם שאני צריך שיהיו לי כמה שורות בודדות וכנראה שיש לי תוכנות שמתחברות לאינטרנט. אין לי שום דבר, לא אימיול ולא נעליים, אפילו את הMSCONFIG ניקיתי. מה לדעתכם הבעייה? (אגב סרקתי לרוגלות ולוירוסים ב"מצב בטוח").

[attachment deleted by admin]

פורסם

חלק מהקשרים קשורים לMSN - סביר שרץ לך MSN MESSENGER במחשב.

בקשר לבעיה הגדולה - למה אתה משתמש בחייגן כאשר יש לך ראוטר? תצטרך למחוק את החייגן משום שהראוטר הוא שמתחבר לאינטרנט בשבילך עכשיו. אין צורך בחייגן יותר. כנראה שבגלל זה יש התנגשות ואתה לא יכול לגלוש, או לגשת לכתובת הראוטר ברשת שלך. ואני בכלל לא מבין איך לפני זה כן הצלחת לגלוש דרך הנייח...

פורסם
  • מחבר

אבל כשהתקנתי את הראוטר לפני כן התקנתי בדיוק כמו שתיארתי. כדי להיכנס לאתר של הראוטר אתה צריך להיות מחובר לא? ז"א במצב איפוטטי בוא נאמר שאני רוצה להתקין את הראוטר בפעם הראשונה, מה אתה מציע? לעשות ריסטרט למחשב לא להתחבר לאינטרנט בכלל, לקחת את הכבל של המודם לחבר אותו לראוטר ומשם כבל למחשב ואז אם אני פותח חלון אקספלורר וצקיש את הכתובת IP של הראוטר, ללא שום בעייה אני צריך להגיע לאתר הנ"ל??? ללא שום צורך בחייגן?

פתאום כשהמודם מחובר לראוטר אני אוטומטית יכול לגלוש???

אגב, ערכתי את ההודעה הנ"ל נסיתי לעשות בדיוק מה שרשמתי (אחרי הריסטרט) והאתר של הראוטר לא מתחבר. ידידי משהו פה לא מסתדר לי ואני לא מבין מה... אגב כאשר אני מחבר את הכבל של המודם לראוטר וממנו למחשב כל הנוריות של הראוטר עובדות יופי (כך שלא נראה לי שהוא מקולקל - מה גם הוא חדש).

תודה על ההסבר מראש.

ולגבי הקשרים, במידה והMSN לא עבד? זה אומר שיש לי בהכרח וירוס לא? אז איך מתמודדים אם כזה וירוס ללא פירמוט?

פורסם

אתה צריך למחוק את החייגן. הראוטר שלך מחייג לאינטרנט.

לדעתי כדאי לך לקחת כמה דקות ולקרוא את החוברת שהגיעה עם הראוטר.

פורסם

*כדי להיכנס לממשק הווב של הראוטר אין צורך להיות מחובר לאינטרנט משום שהראוטר נמצא ברשת המקומית שלך ולא ברשת הגלובלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים