עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז הזה? שוקל לקנות אותו -פרטים בפנים-

Featured Replies

פורסם

שלום,

הנה המארז:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp

הוא בא בצבע לבן פנינה? או שרק נדמה לי?

רק רציתי לשאול אם בא איתו ספק , ואם הוא טוב ושקט

ועוד שאלה : לחצן ההפעלה והכיבוי איפה נמצא במארז זה? כלומר, כדי להפעיל או לכבות צריך לפתוח את הדלת?

*. אם יש לכם הצעות יותר שוות באותו טווח מחירים , זה יהיה נחמד

תודה

פורסם

מארז טוב בסך הכל

אינו מגיע עם ספק, מארז שקט יחסית (אם אתה לא מוסיף לו כלום..)

כדאי להפעיל או לכבות, כן צריך לפתוח את הדלת (זה לא סיפור), הצבע הינו כסוף.

פורסם

אחלה מארז כמה הוא עולה??

פורסם

בקשר לכפתורים, אז הם נמצאים ליד הכוננים של הדיסקטי וצריך לפתוח את הדלת בשביל ללחוץ עליהם אבל ביג דיל.

את המארז הזה פחות אהבתי מכיוון שיש לו מאוורר אחד של 90mm מאחורה ואני לא מבין למה לא שמו לו של 120??? מקדימה שמו לו אייר דאקט, WTF??? איזה דבר דפוק לעשות! למה לא לשים מאוורר??? ובוא נגיד שאתה מוציא את האייר דאקט ומחליף אותו במאוורר ( אם אפשר בכלל ), אז גם ככה יש לך מאוורר קטן של 80, וזה עדין דפוק. בקיצור, אני לא אהבתי את המארז הזה בכלל!!! האיורור שלו ממש גרוע!!!.

אם אתה רוצה מארז הרבה יותר טוב בסביבות אותו מחיר ואפילו זול יותר ( 380 ש"ח ), אני ממליץ לך בחום ללכת על ה- sunbeam transformer:

הוא ממש עבה ( 1.0mm ), מה שיתרום המון לשקט + הוא פשוט יהיה חזק יותר וכך ישמר טוב יותר.

יש לו מקומות להרבה מאווררים, אולם הוא מגיע עם 3 מאוררים של 80 ואחד של 120 והמאווררים עצמם מאוד רועשים וקטנים ולכן בביקורות כתוב עליו שהוא רועש, אבל את זה אפשר לפתור בלי בעיה, פשוט תגיד לחנות שממנה אתה מזמין את המארז לקחת ממך את כל המאווררים שלו ( ותקבל על זה פיצוי כספי ) ולהחליף את כולם, תשים שני מאווררים של 120mm מקדימה ומאחורה + מאוורר אחד של 80mm בגג ( וזה מיקום מצוין למאורר מאחר שהאויר החם עולה למעלה ואם תשים אותו כך שיוציא אויר זה יהיה ממש ממש מצוין ). אם תשים את המאווררים כמו שאמרתי לך זה יצור זרימת אויר מצוינת במארז וביצועי קירור מעולים!!! אבל אל תשכח לשים למארז מאוררים שקטים וחזקים, אם תרצה אני אראה לך מספר מאווררים חזקים ושקטים במחיר נמוך יחסית ותבחר :xyxthumbs:

למרות שש למארז הזה חיסרון והוא שהוא די כבד, אבל זה לא משנה כ אתה לא הולך איתו לטיולים, ויתרון נוסף הוא שהוא גדול ומרווח והוא tooless.

אולם יש גם אפשרות שניה אך היא עולה לפחות 630 ש"ח, והיא המארז של gigabyte ה-aurura. הוא גם עבה והוא עשוי מאלומיניום כך שהוא קל. יש לו מאוורר של 120 מקדימה ושניים של 120 מאחורה- המיקום של המאוורר השני מאחורה פחות טוב מאשר המאורר של המארז הקודם שהוא נמצא בגג, אבל הוא גדול יותר וכך מאוורר טוב יותר ולכן זה מכפר על זה. בנוסף יש לו רשת בינונית בדלת וזה גם יעזור לקירור. גם מהארז הזה גדול ומרווח ו-tooless.

תבחר מה שאתה רוצה, שניהם יהיו מצוינים, אבל אני הייתי ממליץ לך על המארז של sunbeam מכיוון שבגלל שהוא זול יותר, אז עם הכסף שנשאר תוכל לקנות משהוא אחר שישפר את האיוורור במארז כמו מאוור למעבד או לכרטיס מסך וכאלה- שזה יעזור מאוד, או לדוגמא פאן בס וכאלה. אני גם מאוד ממליץ לך לקנות למארז כבל מעוגל על מנת שיעזור לזרימת האויר.

מקווה שעזרתי, יובל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם , אז ככה

המארז עולה סביבות 500 ש"ח הנה דוגמא

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10884

מה שכן , אני קונה את המארז רק בגלל שהוא יפה ומצא חן בעיני ומכיוון שהמארז הנוכחי שלי סתם מארז מעפן ומכוער של SUPER POWER שזה ג'נרי אולי.

את המאווררים במארז אני ממש אבל ממש לא צריך , כרגע במארז הנוכחי שלי אין מאוורים בכלל , יש רק גוף קירור של זלמן

על המעבד שהוא ממש שקט , וגם ספק כח של היק שגם הוא שקט יחסית , כבר שנתיים ככה , ואין כל בעיה

ובגלל זה "המארז" ממש שקט , כי אני לא צריך מאווררים.... אז אני קונה את המארז הנ"ל ומפרק את המאוורים שלו

כי אין לי כל צורך בהם , סתם רעש מיותר ומאוד חשוב לי השקט כי המחשב קרוב למיטה איכשהו

המערכת שלי לא הכי חזקה , סבירה

מעבד פנטיום 4 2.6 / 800

1 גיגה זכרונות

כרטיס מסך רגיל.....של NVIDIA

דיסק קשיח 160 גיגה

מה שהערת לי בתגובה שלך שלא חשבתי עליו , הוא העובי של המארז , המארז שהצעתי כמה העובי שלו? והאם זה כ"כ משמעותי

לשקט??

ובכלל לאחר שאשדרג את המארז, אני חושב בכיוון ספק פסיבי..... וכך , המחשב יהיה שקט לחלוטין ( גם עכשיו עם המארז המעפן הוא כאילו כבוי )

תודה לכולכם שוב:)

פורסם

ameer_a7, הלוח שלך Micro BTX שאתה מתכנן על מארז כזה?

פורסם

לדעתי המארז הזה קיצת יקר!!

אני במקומך הייתי הולך על Sunbeam Samurai שהוא עולה 200 שקל בנועה מחשבים!!(באיכות אין מה להשוות למארז שנתתה)

הוא עושה רעש אז רק תחליף לו את המאוורר שבצד שלו וישאר לך כסף לספק כוח טוב שתרצה!!

פורסם
  • מחבר

ameer_a7, הלוח שלך Micro BTX שאתה מתכנן על מארז כזה?

האמת שלא יודע מה זה BTX בחרתי במארז רק בגלל איך שהוא נראה,

הלוח שלי הוא גיגהבייט , 8IPE1000MK

אי אפשר להרכיב אותו במארז זה?? ובכלל מה זה לוח אם BTX?

תודה

פורסם

BTX זה תקן (יחסית חדש) למארזים מבית אינטל שהיה אמור להחליף את ה-ATX

הלוח שלך לא BTX (בטח שלא Micro BTX), הוא פשוט לא ייכנס במארז הזה

ובכלל, לבחור במארז רק לפי איך שהוא נראה זה פשוט דבילי וילדותי לדעתי

פורסם
  • מחבר

כל הזמן היה לי את המארז הג'נרי , שהוא מכוער ואין בו כל יתרון...

אז חשבתי על לעבור למארז מבית טוב , וזה המארז שהכי מצא חן בעיני , יש לך בעיה עם זה? לא.. לא נראה לי

ולידיעתך , אחד הדברים הכי חשובים בבחירת מארז , זה איך שהוא נראה, הצורה שלו , והרוב וגם המקצוענים ביותר

לוקחים את המראה מהראשונים בסדר העדיפויות , אז מעניין מי הדיביל..

בכל מקרה, התושבת של ה BTX כ"כ שונה? ז"א שאי אפשר להרכיב את הלוח אם בכלל?

פורסם

"המקצוענים ביותר" פשוט לוקחים מארז שמתאים להם ועושים לו מודינג, בלי קשר למראה המקורי שלו

פורסם

את המקצוענים לא מעניין בעיצוב וזה יפה בתמונה באמיתי הוא סתם מגעיל מראה כזה של פלסטיק שאתה מפחד שאם תיתן לו מכה קטנה הוא ישבר הוא גם ככה לא מתאים ללוח אם שלך אז מה איכפת לך אם באמת עיצוב זה מה שכל כך חשוב לך ילד בן 11 גג אני מבין אז קח את ה-SUNBEAM שהציעו לך הוא יפה יותר יש לו מנורות קטודות מאווררים של 120 מ"מ זול יותר ובעל איכות טובה יותר

פורסם
  • מחבר

עיצוב יפה וקומפקטי , לזה התכוונתי , ולא אחד שמפוקע במודינג ולדים וכל מיני שטויות

בחרתי בזה כי העיצוב שלו שקט , קומפקטי , לא מופקע חלונים ולדים ובלגן , ותעשו לי טובה

עם עניין הילד בן 11 , ממתי עיצוב יפה זה רק עניין של ילדים? מוזרים אתם

פורסם

לדעתי כל הקטע של מארז בלי מאווררים בכלל זה עסק מאוד מסוכן, אבל נגיד שזה בסדר וזה לא משנה לך שהמארז בלי מאווררים אז אתה צריך להסתכל על כמה דברים:

1) שהמארז יהיה עבה, חזק יותר ועמיד יותר וכל אלה, במקרה שלך הוא לא יעזור לשקט כי כפי שאתה אומר אתה מתכוון להוציא את כל המאווררים.

2) גודל, שהמארז יהיה מרווח יותר, ואולי אבל רק אולי זה יכל לעזור לזרימת אוויר.

3) שהמארז יהיה יפה, כי אם קירור והשקט ( של המארז עצמו ) פחות חשובים לך, אז מה כבר נשאר + זה החלטה שלך מה חשוב לך מה לא.

4) שיהיה רשת, כי אם אין לך מאווררים, אז לפחות שתהיה רשת שתעזור לזרימת אויר קטנה וטבעית ( תירגע, זה לא מרעיש ) בשביל הקירור

* שיהיה tooless, אם אתה כזה שכל הזמן מחליף דברים ושטויות, אז יהיה ממש נחמד ונוח, אבל בד"כ זה בכלל לא חשוב, כי אם אתה נשאר עם הדברים שלך ובקושי פותח את המארז אז זה לא משנה כלכך.

* שיהיה מאלומינים בשביל משקל קטן, אבל גם זה לא ממש חשוב אם אתה בקושי מזיז את המארז שלך.

בקיצור, לפי הדברים האלה, יש את ה-coolermaster ammo533, יש לו רשתות די גדולות בדלת, ופתחי איורור קטנטנים בגג. הוא tooless בחלק מהדברים, והוא בעובי 0.8mm שזה יהיה בסדר בשבילך. אולם הוא גם עולה די הרבה, אני חושב בערך 500, תבדוק את זה. בקשר למראה שלו זה כבר טעם אישי שלך.

יש כמה מארזים של TT, פשוט תסתכל בחנות מסוימת ותבחר, זה לא שיש הרבה קריטריונים שהמארז צריך לעמוד בהם בשבילך ולכן כל טיפש יכול לבחור.

יש מארזים של sunbeam מאוד מאוד יפים, ויש את המארז של A-TOP אם אני לא טועה, שקוראים לו gladiator, הוא מאוד מאוד יפה, יש לו גם רשת בדלת, ואם אני לא טועה הוא גם 1mm או 0.8mm לפחות. והוא גם לא כזה יקר.

בקיצור, לפי הקריטריונים שלך זה לא בעיה לבחור לבד, תעשה חיפוש קטנטן בחנויות ( אל תעשה סתם בזאפ כי אין שם הכול ) מוקרות.

ואני חיב לומר לך, אני לא יודע עד כמה זה יעזור, אבל אתה חייב לשים לפחות מאורר אחד במארז, תעשה טובה ותשים במארז של לפחות מאורר אחד או שניים של 120mm של החברה glacialtech, הם מאוד מאוד שקטים, רק 19 dba, ז היהיה אחלה בשבילך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים